דגל ישראל גאה

אם ביום מן הימים תצטרכו

יש מנשא גם לתאומים

מממ...

אחד שם בכלל לבן, אז הוא לא מועמד לגירוש. השחור אכן מועמד לגירוש, ימים יגידו. אם יהיה לו לאן לחזור-בשמחה, ואם לאו- מוזמן להישאר.

Wrecker

New member
אז תקח אותו אליך הביתה, אני לא מוכן לממן אותו

אם אתה רוצה שבמדינת ישראל יקומו שכונות כמו הארלם תמשיך במה שאתה עושה.. ואז נחיה כמו באמריקה! ידקרו אותך בשביל נעליים היפות שלך..

makel1

New member
זה הרבה מעבר לזה

אנשים (ולמזלנו כבר מדובר בקומץ של ממש) איבדו לגמרי את הדעת, בכל תחומי החיים. אנשים אוהבים ללכת עם הדגלים והשלטים המזויינים שלהם ולהרגיש שהם תורמים לחברה ובעצם אינם מבינים כי הם מנסים להביא נזק אדיר למדינה. מעניין אותי אם היהודים, בעלי תעודות הזהות הכחולות, אלו שאמורים להיות אזרחים, מבינים מהי המשמעות של הבאת כל הפליטים (הבאמת מסכנים) ממדינות הרעב באפריקה - אלינו לישראל. אני לא מדבר רק על תפיסת מקומות העבודה, דיור, פשיעה, תחלואה, וכו, אני מדבר על כך שהארגונים הפאקינג ״חברתיים״ ההזויים האלו מנסים, מיום הקמת המדינה, להרע ולהזיק למדינה הזו, כאילו היו אחרוני אויביה ושונאיה. והכל כדי להרגיש טוב עם הנפש העצובה שלהם. לפעמים אני מסתכל על הקומץ ההזוי הזה ואני מברך על כך שאלוהים ברא את רוב היהודים עם קצת שכל. אני יכול רק לאחל ולקוות שמי שישלם את המחיר על הנזק שהם כן יצליחו לעשות בסופו של דבר - יהיו הם וקרוביהם. ארגונים חברתיים בתחת שלי.

Uri04

New member
מעניין אם היית אומר אותו דבר על ארגונים

הפועלים גם למען קידום זכויותיך כמיעוט הומוסקסואל בתוך חברה בעלת רוב סטרייטי. כי ארגונים שמציבים את המטרות האלה (אתה יודע - קידום נישואים אזרחיים, פונדקאות, אימוץ לגייז, זכויות סוציאליות של בני זוג לבני אותו המין) הם "פאקינג" ארגונים חברתיים.

השאלה במה עוסק ארגון חברתי ?

מה אם פעולתו גורמת להדרת עניי העיר ? זה בסדר ? למשל, העיר ת"א גלתה רוחב לב כלפי זרים ופליטים עד שהוצפה בהם והם תפסו את פרנסתם של עניי העיר, את אזורי המגורים שלהם, והפרו את הנועם היחסי של שמחת עניים. זה לא בסדר. אז אם יש לאנשים אנרגיות לטפל בעניני "חברה" שיחמלו את עניי העיר וישחררו את העבדים
כי המלחמה על זכות הזרים/פליטים לחיות כאן רק מנציחה את מעמד כעבדים השכנים שלי זיפטו את כל הגג של הדופלקס בתמורה ל-100 ש"ח בלבד לשני סודנים חרוצים. זה עוד יותר לא בסדר, ואני לא רוצה שיהיה פה ניצול כזה מחפיר. מי שמנציח את המצב העוות הזה הם הארגונים החברתיים, וגם אם יעיפו ביום אחד את כל הזרים/פליטים לא יתאושש שוק התעסוקה הזול. בקיצור, זה המקרה הקלאסי של בכיה לדורות.

Wrecker

New member
שכחת את המשפט המפורסם

בשבילם זה הון! אנחנו עושים להם טובה! אני אומר קודם בני ביתך אחרכך חבריך שכניך וכו' אם המצב של המדינה היה בסדר זה היא אחרת, אבל יש כלכך הרבה דברים לתקן במדינה הזאת שאנחנו לא צריכים עוד צרות!

Uri04

New member
איך הבנת שארגונים חברתיים מנציחים ניצול?

תן דוגמא לכך שאירגון חברתי הדואג לזכויות אדם (באשר הם) מנציח ניצול. כי זאת לא הכוונה של אף אירגון כזה. אם יש ניצול - הבעיה היא במערכת המאפשרת את זה. אני אתן לך דוגמא הפוכה דוקא - ארגון העובדים מע"ן דואג לרווחתם של פועלים יהודים וערבים כאחד, במקום בו המדינה כושלת ולא מונעת את ניצולם על ידי קבלנים/חברות כוח אדם נצלניות (מטבען). הארגון הזה מאפשר לאותם עובדים להתאגד, דואג להם לזכויות סוציאליות ומאפשר להם להרוויח משכורות בשכר מינימום. עם זאת, אותו ארגון מוחה ומתנגד כנגד העסקתם של פועלים מיובאים מתיאלנד המנוצלים פה בארץ כעבדים לשכר מחפיר של 14 ש"ח לשעה (במקרה הטוב). כך שארגון זה שם את הדברים על השולחן - המדינה מאפשרת ייבוא עבדים על פני העסקת פועלים מקומיים, כי לעבדים אין כמעט (או בכלל) צורך לשלם. לכן יש צורך בארגון חברתי שמטרתו לקדם את זכויותיהם של הפועלים המקומיים (הזכות לעבוד ולהתפרנס בכבוד), אך גם מנסה למנוע את סחר העבדים הזה, לא כי הארגון חלילה 'שונא' תאילנדים , אלא אף לטובת אותם תאילנדים - למנוע העסקתם בתנאי עבדות. אז נכון - כל ארגון והאידיאולוגיה שלו, כל ארגון והמטרות שהוא בוחר להציב לעצמו. אני בעצמי לא מסכים עם האידיאולוגיות של כל אירגון חברתי. אבל לרכז את כל ארגוני זכויות האדם באשר הן תחת המשפט העלוב "ארגונים חברתיים בתחת שלי" ולנמק לפני זה למה כל הארגונים החברתיים באשר הם גורמים לנזק למדינה... נו באמת, זה טיעון שאפילו הליברמנים מ"ישראל ביתנו" לא מעזים בשלב זה להגות.

Uri04

New member
כמובן שבמשפט האחרון התייחסתי להודעה של makel

Wrecker

New member
גם לזה מצאו פיתרון

מרוויחים מינימום לשעה ע"פ החוק, אבל! אוכל, שכירות בחדרי קונטנרים עלובים וכו' וכו' הורדות משלמים בסוף 2000 לחודש.

ItsikH

Member
רק לעשות סדר בדברים במדינה מתוקנת, הגבולות נשמרים היטב, וזה באחריות המדינה. מדינה שמרשה למסתננים לחדור אליה, תתקשה מאוד להצדיק את גירושם אחר כך. זה בדיוק מה שקורה כאן. רק הערב דיברתי עם חבר שהיה מהמופקדים על הגבול הזה - המסתננים עוברים ללא מעצור, נתפסים אך משוחררים ומשם קצרה הדרך לשוק העבודה - מי בדיוק אשם כאן? ולמען הסר ספק, לא נראה לי שמדובר בעמדה פוליטית כלשהי. זה סתם מחדל, לא משנה מי אחראי לו, ימין או שמאל, וכנראה שניהם היו גורמים לו.

למעלה