דגל ישראל גאה

Wrecker

New member
אני חושב שהוא התכוון..(רק חושב)

שאתם מסתכלים על ילד נגיד בגיל 12 אתם מדמיינים ילד חמוד ואולי מסכן שלא עשה בכוונה תחילה ואולי היו לו חיים קשים ובקיצור מנסים למצוא את כל הסיבות שבעולם לרחם עליו, על זה שהוא שבר למישהו את הלסת. ומצד שני הוא עשה מעשה שנוגד את זכויות האדם ופגע באדם חף מפשע על רקע גזענות... מתסכל? לא? מה אתה חושב שמגיע לילד כזה? אני למשל הייתי זורק אותו לכלא לאיזה 48 שעות שירגיש מה מחכה לו בעתיד.. אתה יודע מזה לשבור לסת? הוא הצטרך לאכול עם קש במשך כמה חודשים ראשונים שלא לדבר על כאבים מטורפים..

בהחלט יתכנו מצבים כאלה,

וגם לדעתי הם אינם נכונים. מה אני חושב שמגיע לילד כזה? לעניות דעתי, בגיל כ"כ צעיר עדיין אפשר לתקן את דרכי הילד. אני חלילה לא אומר שזה אמור לבוא יותר מדי על חשבון החברה (עד גבול מסוים אנחנו כחברה אמורים לשאת גם את אלו שלא נוחים לנו ואולי גם אלו שממש מזיקים לנו, אבל רק עד גבול מסוים מעבר לו- החברה לא אמורה/יכולה לשאת. היכן הגבול עובר? אני לא המצפן המוסרי של ישראל, אבל לדעתי אסור לו להיות קרוב) וובוודאי שהוא יצטרך לבוא על עונשו. אני בטוח ארחם עליו, וגם אכעס עליו ואולי אפילו אשנא אותו לכמה רגעים. אבל לרגע אני לא אומר "נו תעזבו אותו... ילד קטן... הוא תמים..." וכו'... אני ממש לא שם. לחלוטין לא. אני לחלוטין לא נמצא בפינה הרדיקלית.

מממ

אני חושב שאתה יכול למצוא קישורים עצמך גם במיקרו וגם ומקרו. אבל אם אתה מתעצל את את דברי W שמחיה לך את המצב. תחשוב גם על שהגן המדובר הוא מעוז החופש בבירת ההומואים (ת"א) ומישהו מתיר שם את הרסן לשטנים קטנים, אז אם בארזים אחזה שלהבת מה יאמרו איזובי הקיר ? אולי ספינת החופש במדינה שוקעת או לטלטלת בנחשולי ביוב, כך או כך זה לא הזמן לשאת דגל אחר ולשתות שמפניה עם אנשי רוח ותיקים, כבודם במקומם מונח אבל אנחנו עדין במשעול...אחרת ילדים בני 12 (חסינים מפאת גילם) יפוצצו אותנו "בקטנה"
אני מרשה לעצמי איתך כתוב בדיו סתרים כי אני בטוח שאתה מבים כל מילה
ואולי מתעצבן עלי, אז אני מתנצל (אתה יודע שאני אוהב אותך).

אני מזועזע מטעויות ההקלדה - אז הנה תיקונים

אני חושב שאתה יכול למצוא קישורים בעצמך גם במיקרו וגם במקרו. אבל אם אתה מתעצל - יש את דברי W שמחיה עבורך את המצב. תחשוב גם על שהגן המדובר הוא מעוז החופש בבירת ההומואים (ת"א) ומישהו מתיר שם את הרסן לשטנים קטנים, אז אם בארזים אחזה שלהבת מה יאמרו איזובי הקיר ? ...אולי ספינת החופש במדינה שוקעת או מטלטלת בנחשולי ביוב, כך או כך זה לא הזמן לשאת דגל אחר ולשתות שמפניה עם אנשי רוח ותיקים, כבודם במקומם מונח, אבל אנחנו עדין במשעול...אחרת ילדים בני 12 (חסינים מפאת גילם) יפוצצו אותנו "בקטנה"
אני מרשה לעצמי איתך, לכתוב בדיו סתרים, כי אני בטוח שאתה מבין כל מילה
ואולי מתעצבן עלי, אז אני מתנצל (אתה יודע שאני אוהב אותך).

למעלה