ועוד תוספת
כל האמור בהודעה לעיל... בטל ומבוטל
או בקיצור, זיבלתי לך ת'מוח. הכל היה מצוין, הייתה אווירה ממש טובה עם רוח של ערבות אחד לשני, כולם צילמו את כולם. אני חושב שנהייתי סלב, יש לי איזה 800000 תמונות מהיום... (שיטה של שמאלנים לגרום להפגנות שלהם להיראות גדולות
חח) הייתה רק בחורה אחת (חביבה במיוחד!) ששאלה אותי למה בחרתי ללכת עם הדגל, "הוא שלי וזו המדינה שלי" אבל אתה לא מתבייש בה? "לא, דווקא ממש גאה!" גם אמרתי לה שחשוב לי שהדגל הזה יהיה חלק מהמצעד הזה ולא ינוכס רק "לפטריוטים" האמיתיים שהפגינו מסביב(זה רעיון שנוסף לי רק כשהייתי שם בדיעבד, לכתחילה כבר רציתי לבוא עם הדגל. יש לו רזומה רציני כבר, הוא היה איתי בשתי ההפגנות הגדולות בקיץ, במסע החיים באושוויץ ובעוד כמה פעילויות של תנועות נוער {השניים האחרונים זה מאחי כבר}). דרך אגב, הצעקות והצרחות היחידות שנשמעו, היו מכיוון המפגינים-מוחים שהגיעו לשם מטעם אנשי ימין למיניהם (ראיתי דגלי ליכוד, ישראל ביתנו והמון-המון-המון דגלי ישראל, אני חושב שעל כל מפגין שלהם, היו 2 דגלים). גם הם כמובן שלא היו אלימים כלל. אני והחבר'ה שהגעתי איתם בחרנו ללכת עם הפליטים, אז יצא שהייתי רוב המצעד עם הפליטים. ****** תליתי שלטים למצעד הזה ברחובות. אחד מהשלטים היה סמוך לביתי (איזור די דתי-חרדי), ראיתי שאנשים קצת "הציצו" עלי כשתליתי אותו שם, אבל אף אחד לא הקים מהומה או בכלל אמר מילה. עזבתי בתחושה שסתם רצו לי דעות קדומות בראש "הם בטח יתלשו לך את זה" או שבכלל יווצר שם מצב לא נעים, והייתי מפסוט לגלות שזה ממש לא כך! אף אחד לא נגע לי בשלט! כעבור שעה וחצי עברתי שם שוב וראיתי שאריות קרעים מהשלט. המלאכים הטובים לא מאכזבים. רחובות זרועה בשלטי "שיעורים תורניים" "שיעורי תורה והתחזקות" ועוד שלל תופינים, בכל מקום בעיר. גם בשכונות חילוניות למהדרין. ואני רואה את המודעות נותרות יום אחרי יום. מדהים ההבדל בין הצדדים. וזה הדבר היחיד שתלשו לי, הדגל נשאר תלוי יפה יפה על הגב שלי.