דבש?!

יעקב 471

New member
אתה לא טועה. רק מה

אני ציינתי בפירוש שמה שגורם לעסק להיות בעל אינדקס גליקמי נמוך יותר היא העובדה שבנוסף לדבש שהוא כפי שציינת פחמימה פשוטה יש בתערובת גם שומנים וגם חלבון והם אלו אשר גורמים לספיגה היותר איטית של הפחמימות. ורק לידיעתך האינדקס הגליקמי של חד סוכר(גלוקוז) הוא 137 שזה כמו מתנול למכונית "דראג רייסינג" לעומת זה סוכרוז הוא רק 92 אאל"ט. ותערובת של לחם עם דבש וטחינה היא לעין שיעור בעלת ספיגה יותר איטית מהסוכר לבד.

tal daniel

New member
אוכל ברכיבה

אני ממש מקנא בכם אלו הרוכבים אשר יכולים לאכול סנדויצים ברכיבה.לצערי אני בקושי מצליח לעכל "פאוור באר" לכן אני ברכיבה צורך ג'לים בלבד.ובכלל ברכיבה עצמה ממש אין לי חשק לאכול, יש לי מן הרגשה של בין שובע לבחילה.משתדל לקבל את האנרגיה הצרוכה בצורת נוזל(יש גם משקה פחחמימות). היש עוד עופות מוזרים שכמותי?

טל, זה ממש בסדר,תתעודד

לפי הכרטיס שלך אתה נראה פיצוץ למרות שאתה על ג'לים בלבד. פעם, לפני כ 15 שנים, שוחחתי עם אחד הטריאתלטים הכי טובים בהיסטוריה. הוא סיפר לי כי התחרויות,אירונמן,הכי טובות היו לאחר שהייתה לו בחילה ובא לו להקיא, כשסיים את קטע האופניים, והחל לרוץ את המרתון. מאז,שהוא סיפר לי על כך,שאלתיעוד כמה אירונמנים ממהגדולים בהיסטוריה על ההרגשה של בחילה ורצון להקיא בשלב של המעבר מאופניים לריצה. החוכמה היא למצוא את המאכל שמאפשר לך להרגיש טוב מספיק כדי לרכוב בלי להכנס לחוב קלורי אשר משפיע על הביצועים. איך לעשות את זה? תנסה מאכלים שונים ברכיבות הקשות פחות. עובד טוב? נסה ברכיבות היותר קשות. ובכל מקרה אין צורך באוכל ברכיבה של פחות משלוש שעות. אפשר להסתפק בג'ל ומשקה איזוטוני במהלך זמן פעילות כזה אך- בתנאי שקודם לכן העמסת אנרגיה כראוי. תהנה.

למעלה