דבר 1 אני לא מבין

כשיודעים שיש משיכה לאותו סוג המין..

אז מדבר כזה כדאי להתרחק. אין איסור כתוב בתורה שאסור לגבר להיות עם בחורה בחדר סגור באמצע הלילה כשאין אף אחד בבית, אבל מאחר ואסור לגבר לשכב עם אשה לפני החתונה אז מתרחקים מהמצב הזה והוא נאסר עפ"י התורה. כנ"ל בין גבר לגבר, אם יודעים שהמשיכה לגבר היא יותר חזקה מהמשיכה לבחורה וזה אסור עפ"י התורה, אז מתרחקים מזה.

guchy

New member
לפי תגובתך..

אני מבינה שאני צריכה לעבור דירה כל פעם שאני נידה. לברוח זה ההפך הגמור מלהתמודד! להומואים אין מצב של לפני חתונה או אחרי זה בכל מקרה אסור. ולכן אני לא רואה בעיה שזוג הומואים דתיים יפתחו קשר חברות על מנת לחזק ולהתחזק יחד ולהרגיש שיש משהו בעולם שאוהב אותי. (כמו שאני מרגישה עם בעלי) וכמו שאני יותר מ50% מחיי מצליחה לא רק לא לשכב עם הבעל אלא גם לא לגעת בו, אנשי אמונה יצליחו גם הם... ואם יפלו... כולנו נופלים בכל דבר בחיים ואנחנו לא מתנזרים בגלל זה מהעולם.

אחי אתה טועה ובגדול אני מרחם עלייך

זהו שהוא ישאל אותך בדיוק את זה תילמד ותדע לעשיר הוא אומר הייתה יותר עשיר מר' נניח יהודה אני לא זוכר את השמות אז למה לא עסקת בתורה הייתה יותר עני מפלוני שישב ועסק בתורה אז למה אתה לא ישבת ועסקת בתורה חוץ שבת היא גם פעם בשבוע נו מה הבעיה אנחנו מדברים על ה50% שמותר לא החצי שאסור אצלכם 100% זה איסור והמטרה בחצי שמותר היא להביא ילדים לא להיסתלבט ואם אתה מאמין גדול אז תעשה טובה תעיין קצת קצת בספרים יש לך שם תשובות לכל השאלות שרק תרצה יום קסום

רעותי 17

New member
תרשה לי לחלוק עליך..

זה אמנם לא קשור לחלוטין לדיון אבל, כתבת "והמטרה שבחצי שמותר היא להביא ילדים, לא להסתלבט" טינג. worng answer dear..[ובעברית תקינה, טעית בגדול, מותק] מותר להנות מקיום יחסים. זה מחזק את הקשר וזה חלק מהותי מקשר בין בני זוג. קיום יחסים לא נועד רק כדי להביא ילדים.

אתה מערבב בין הדברים

יש דברים שאתה צודק ויש דברים שלא אין ליכוח להיכנס לזה בכל אופן אם תרצה לבוא ליקראתי ולהבין אז היה לך קצת יותר קל יום טוב

רעותי 17

New member
למען ד'! אני נשמעת לך בן??

בין אילו דברים ערבבתי בדיוק? אתה מוזמן להסביר. [אלא אם כן אתה מפחד..במה בדיוק אני לא צודקת כאן?]

איך זוג הומואים יכול

להביא ילדים בחמישים אחוז שמותר הרי אסור לו במאה אחוז כאילו אם למה שהיתרו נתנו 50 אחוז אז לדבר שאסור אסור 100אחוז אז הם 100 אחוז עורי עברה חוץ מזה זה לא קשור לזוגות נורמלים אל תדמי את זה ככה

רעותי 17

New member
אוקי. צודקים שניכם.

לא הסברתי את עצמי בצורה נכונה. דברתי כאן על קיום יחיסם בין גבר לאישה. [ולכן כתבתי שזה לא המקום לדיון] קטונתי מלנסות להתערב ביחסי מין בין גברים כיון שאני לא יודעת על כך דבר וחצי דבר. [עלק..משחקת אותה תמימה] הקטנוניות שלי הגיעה על הקטע שאמרת שקיום היחסים בין גבר לאישה נועד רק להבאת ילדים. זה פשוט לא נכון. גם לפי היהדות לחיות חיי אישות הוא דבר נצרך, בריא ונכון במערכת חיים זוגית טהורה.

ברור לי

אבל להם אין את האופציה להביא ילדים בגלל זה כל ההיתר מיתבטל בתורהכתוב מצוות פרייה ורביה צריך שיהיה לאדם בן אחד ובת אחת אח"כ שיסתלבטו עד מחר

רעותי 17

New member
א. לא דברתי על הומואים.

והיום כבר יש אופציות. [וזה שיקול של כל זוג וזוג] ב. גם לפני שיש בן ובת מותר לקיים יחסי מין לצורך הנאה בלבד. [יש עם זה יותר בעיה הלכתית ובכל זאת.] שים לב שיש הבדל בין מצוות "פרו ורבו" לבין מצוות עונה. ומצוות עונה היא לא פחות חשובה. [וניתן אפילו לקיים גירושים על סמך זה שהגבר לא מספק את האישה] ג. להסתלבט? לא הייתי קוראת לזה ככה.

לא בדיוק.

דבר ראשון קיום יחסים אינו התכלית של הקשר הזוגי ובזה בטח תסכימי איתי. דבר שני הקשר בין איש לאשה מותר עפ"י התורה והקשר בין איש לאיש אסור עפ"י התורה.

רעותי 17

New member
אוקי.

א. מסכימה שזו לא תכלית הקשר. אבל זה חלק חשוב ממנו. ב. לא דברתי כאן על יחסים בין גבר לגבר.

אין איסור להיות הומו

זה נתון, ולא שייכת בזה בחירה. מה שאסור זה משכב זכר קרי סקס אנאלי. אשמח לגלות אם יש לך חידוש היסטורי בנושא

../images/Emo206.gifאני מתנצל בפני כל חברי הפורום../images/Emo206.gif

נסחפתי ונחפזתיבתגובות שלי בפורום. מקווה שתסלחו לי . מעתה והלאה לא אשלח הודעות בעלות אופי כזה בעז"ה.

למעלה