דבר 1 אני לא מבין

דבר 1 אני לא מבין

למה עושים מצעד אף פעם לא ראיתי חולי סכרת שעושים מצעד או אנשים עם לחץ דם שעושים מצעד חולי סרטן עושים מיצעד נגד המחלה בדיוק הפוך ממכם בכול אופן תהיה הומו בבית מה הבעיה . ואם הומו זה לא בעיה אז למה מיצעד הכל טוב וגמרנו מה יש מצעדים של אנשים בלי בעיות לא הכל בסדר יושבים בבית ונהנים ואם זה להכניס למודעות של האנשים אנחנו יודעים את זה כבר מזמן התנ"ך רק פשוט את הכביסה המלוכלכת מכבסים בבית לא בחוץ. אם בא לכם יום גיבוש יש מאות אופציות .הכל בלי ליצעוק ברחובות ולהכעיס אנשים הפוך אתם כופים את עצמכם על האולוסיה וזה גורם לשינאה אם יש למישהו תשובה עניינית אני אשמח לישמוע ,

ארז 1970

New member
חולי סכרת, אנשים עם לחץ דם וחולי סרטן

יכולים להתחתן, להיות מוכרים בזוגיות שלהם,להפגין, אלא אם כן הם חולי סכרת, לחץ דם וסרטן שהם גם הומואים.

חולה סכרת שסובל מעודף סוכר יכול

לאכל סוכר? לא למה כובע. זה הבעיה לולא היה יכול לאכל. לא היתה שום בעיה זה הבעיה שלכם שאתם לא יכולים להפוך את הייוצרות תתחתן מתי שאתה רוצה עם מי שאתה רוצה אבל אל תשנה את הטבע את החוקים חוץ מזה למה להיתחתן. מיתחתנים להביא ילדים לא ??.

ארז 1970

New member
חולה סכרת יכול לאכול סוכר

אם הוא לוקח אינסולין. חתונה ונישואין זה לא משהו שבא מהטבע. אנשים החליטו לעשות את זה. וחתונה ונישואין זה לא רק טכס דתי. יש גם טכסים אזרחיים כאלה. מיתחתנים כדי להביא ילדים? מיתחתנים דבר ראשון כדי למסד את הזוגיות. ילדים? יש כאלה שיביאו ילדים רק אחרי החתונה ויש כאלו שמביאים ילדים גם ללא חתונה. ומה עם הומואים או לסביות שמביאים ילדים לעולם? איפה אתה מקטלג אותם? האם לעקרים מותר להתחתן? האם לנשים אחרי גיל פיריון מותר להתחתן? יש לי זוגיות (רבת שנים) למה אני לא יכול להתחתן?

אתה תמיד יכול להיתחתן

אבל אל תבקש מהמדינה לירקוד לקצב של החליל שאתה מנגן בו (ומהציבור)

אתה טועה (או משקר?)

עמותת הקו האחרון של חולי סרטן המעי הגס ועמותות חולי סרטן נוספות קיימו הבוקר (א') הפגנת מחאה בירושלים מול ישיבת הממשלה. הם מפגינים, בדיוק כמו ההומואים, בירושלים, נגד המדינה שפוגעת בזכויותיהם. (והומוסקסואליות איננה מחלה. אין רופא אחד בעולם שיסכים איתך. רבנים חושבים שזאת מחלה - אבל כל פסיכיאטר יגיד לך שהמחלה היא אצלם בראש)

הם מפגינים כדי שיעזור להם לצאת מהמצב הזה

הם לא רוצים להישאר חולים. זו גם לא דוגמא טובה, כשרבנים מגדירים הומוסקסואליות כמחלה הם מתכוונים לזה שזה נסיון גדול במיוחד לאותו אדם שסובל מזה. זה כמו שאומרים על בן אדם חמדן שהוא "חולה כסף"- אין לו מחלת חמדנות, הוא פשוט נמצא בנסיון גדול להתגבר על החמדנות שלו- שהיא דבר אסור עפ"י התורה.

אז הדוגמא באמת לא טובה

כי אפחד מההומואים לא מפגין בגלל שהוא מבקש עזרה ל"צאת מזה". המצעד הוא למען שוויון זכויות שיקלו עלינו להישאר במצב הזה. כדי שלא נצטרך להילחם כה קשה על אושרינו.

אם יש דבר כזה פורום שנקרא "דתיים גאים"..

זו כבר התחלה של הכרה בחטא ועל חטאים כידוע צריך להתגבר. עצם העובדה שיש פורום מיוחד בשם הזה והוא לא נכלל בפורומים גאים אחרים, מראה כי סתירה בין דתיים לגאים והם לא נהוגים ללכת ביחד.

תשמע, אתה גאון!

יש פורום הומואים דתיים - כי המון אנשים לא מסכימים עם ההנהגה הדתית. בזכות המון הפגנות ומצעדי גאווה שאיפשרו גם לדתיים לדעת שיש להם זכות לממש את עצמם ואת אהבתם האמיתית. כי החברה הדתית אכזרית להומואים שלה וקשה להם יותר מאחרים והם מתמודדים עם קשיים שחילוני פטור מהם. ואכן יש סתירה בין יהדות להומוסקסואליות. אבל המטרה היא לנסות ליישב את הסתירה, להקל את הלחץ ולא לבטל את ההומוסקסואליות.

אחי היקר

אינני שופט אתכם אך תדעו לכם שאין פשרות בתורה. ואני מודע מנקודת המבט שלי כמובן כמה קשה הנסיון שלכם וכמה הוא נראה בלתי אפשרי- לדעתי, הוא הנסיון הכי קשה שיש בעולם כרגע. ואני רואה אחי, שגם אתה מבין שעפ"י התורה זה אסור ואני יודע כמה קשה להשלים עם דבר כזה.

io4minyan

New member
לא בדיוק. הנסיון הקשה ביותר שיש הוא

שמירת הלשון ואני לגמרי לא בטוח שמה שאתה עושה כאן ייחשב לעמידה בנסיון. יש נימה מסויימת של אי-הגינות לבוא לכאן ולקרוא לי אח יקר ולהבטיח לי שאינך כועס עליי, כי אתה יודע שאני חלש מידי בכדי לעמוד בנסיון.יש מידה מסויימת של לשון הרע כי מי שקורא את מה שאתה כותב, מניח שאני אדם רופס שנכנע ליצר האסור. נסיון הוא סוג של משוכה שאם היא נעברת, האדם הופך להיות טוב יותר. אדם שמצליח לגבור על מידות הכעס והעלבון, הגאווה וכיו"ב - מן הסתם משפר עצמו לעומת זאת, אדם שנדרש להכניע את מתת האהבה שקיבל, לא יהפוך לאדם טוב יותר. קרוב לוודאי שיהיה עצוב ומנוכר, מיואש ומריר

io4minyan

New member
לא בדיוק. הנסיון הקשה ביותר שיש הוא

שמירת הלשון ואני לגמרי לא בטוח שמה שאתה עושה כאן ייחשב לעמידה בנסיון. יש נימה מסויימת של אי-הגינות לבוא לכאן ולקרוא לי אח יקר ולהבטיח לי שאינך כועס עליי, כי אתה יודע שאני חלש מידי בכדי לעמוד בנסיון.יש מידה מסויימת של לשון הרע כי מי שקורא את מה שאתה כותב, מניח שאני אדם רופס שנכנע ליצר האסור. נסיון הוא סוג של משוכה שאם היא נעברת, האדם הופך להיות טוב יותר. אדם שמצליח לגבור על מידות הכעס והעלבון, הגאווה וכיו"ב - מן הסתם משפר עצמו לעומת זאת, אדם שנדרש להכניע את מתת האהבה שקיבל, לא יהפוך לאדם טוב יותר. קרוב לוודאי שיהיה עצוב ומנוכר, מיואש ומריר

רק דבר אחד

האם אני יכול להיות דתי ולהחליט שאני רוצה לחלל שבת בקביעות? אני מאד מאד רוצה! מותר לי לחלל שבת... העולם מתקדם, הדתיים האחרים צריכים להשלים עם זה.. יש רק בעייה אחת: זו עבירה. אני יכול להגיד שאיני רואה שום דבר אסור בדבר- אבל לא אני הוא הקובע. אתם אחיי, במיוחד צריכים להבין את זה, איני יכול לעבור על התורה ולהיות גאה בזה, זה חילול השם גדול. לעומת זאת, מאחר שהקב"ה נטע בי כוחות אני צריך לעבוד בכל יכולתי כדי לצאת מן העבירה הזו. אני מבין את גודל ניסיונכם, לכל אדם יש את הנסיונות שלו. אדם אחד לא יכול לשמור נגיעה, אדם אחר לא יכול להפסיק לאכול טרף, אדם שלישי לא מצליח להתגבר על יצר הגניבה שלו. טענתם שזה לא הוגן שלא נותנים לשני גברים להתחתן בעולמנו. חשבו על בן אדם שמאד רוצה לגנוב וגם את זה לא נותנים בעולם. האם הוא יעשה מצעד למען הגניבות? לא, הוא ינסה בכל כוחותיו להתרחק מהחטא הזה ולא ליפול אליו. אתם צריכים להבין כי לפי התורה שניהם אסורים ואולי זה נראה פחות חמור מהשני ולהפך. אבל עצם זה שהתורה אסרה את אומר לנו שעלינו להתרחק מזה ולא להיות גאים בחטא שלנו. ד"א התורה לא אסרה זאת סתם: המצווה הראושנה בספר החינוך היא "פרו ורבו", הקמת משפחה. החטא שעליו אנחנו מדברים אסור גם בפני עצמו וגם כי הוא גורם לעבור על "פרו ורבו". אם כולם יעשו זאת הרי קיום העולם ייפסק. אם כולם יגנבו יהיה כאן תוהו ובוהו. ואפילו לא כולם, מספיק שקבוצה קטנה תדבק בחטא מסויים וכבר היא גררה שינוי לרעת העולם- לא תמיד רואים את זה בהסתכלות ראשונית. איננו שונאים אתכם כמו שאיננו שונאים בן אדם שגונב או כל בן אדם אחר שחוטא, להפך , כל כוונותינו הן לעזור לו להתגבר על החטא. וגם אני חטאתי ולמרות זאת לא החלטתי להעביר את זה מרשימת הדברים האסורים בתורה לרשימת המותרים. צריך להתגבר על זה וזה הנסיון שלכם והוא קשה מאד. אבל הצעד הראשון הוא להבין שזה נסיון. מקווה שהצלחתי ולו במעט. ה' עימכם.

guchy

New member
צריך רק לזכור...

שאין שום איסור בתורה לקבל אהבה ותמיכה מגבר אחר, אין איסור ללכת יד ביד, אין איסור להרגיש קרוב! יש רק איסור אחד- והוא קיום יחסי מין. אז עכשיו תשאל איך אפשר להגיע לקרבה כ"כ גדולה בלי קיום יחסים? ותשובתי: גם לזוג סטרייטי נשוי אסור לקיים יחסים במשך כמעט 50% מחייהם ואפילו יותר. בניינו רוב האנשים לא תמיד עומדים בזה וזה לא פחות חמור ממשכב. קשר של אהבה בין בני זוג הוא הרבה יותר מסקס. אנשים נוטים לשכוח את זה!!! לא יודעת עם הצלחתי להעביר את דעתי (בבגרות בהבעה בכתב נכשלתי.... חחחחח....)

למעלה