דבר מעצבן לגמרי

n o r m

New member
דבר מעצבן לגמרי

יש לי מורה ששמה חביבה וכנראה לא ממש חשבו כשנתנו לה את השם.
בקיצור המורה הזאת מגיעה על הצלצול. והיא מגעיה חולה לבי"ס. היא מסוג המורות שיגיעו לביה"ס על
ואפילו על כסא גלגלים. אין לה יחסי אנוש אבל היא יודעת להעביר את החומר. ילדים מפחדים ממנה כממו מהשטן. והיא שלחה לי מכתב שאני לא לומד וזה ממש לא נכון.............. ואני כנראה היחיד שמעיז להגיד שהיא חרא של מורה. לפי דעתי מורה חייב להיות בעל יחסי אנוש ולא רק לדעת להעביר את החומר. לפני חודשיים הייתי בדיכאון ובסוף הדיכאון אמרתי לה שאני הולך לדבר עם הפסיכולוג ולכן אני לא יהיה בשיעור והיא דופקת לי : כן כבר ראיתי שאתה בחודש בדיכאון" . אתם לא מתארים לעצמכם איך שניתי צבעים כדי לא להתחיל להתפרץ עליה......................................................

spirit noa

New member
פשוט מאוד.

תבקש פוטר מהשיעור שלה.. מורה למה היא?, אם היא כ"כ מעצבנת אותך ותמיד לרעתך.. פשוט על תענה לה על תתיחס אליה ועם זה לא יעבוד אז פשוט מאוד תבקש פטור מהשיעור... ככה שלא תצטרך לבוא לשיעור שלה.... או שבעצם זה יפגע לך בתעודה.. נ.ב איזה כיתה אתה?

מה פשוט מאוד? אי אפשר סתם ככה

לבקש פטור,אז המורה היא לא הכי "חביבה" עליו,בשביל זה פטור? אני שונאת את כל המורות שלי,יש לי סיבה טובה לקבל פטור נכון? זה לא כל כך פשוט.... מה היה קורה אם כל אחד היה רוצה פטור כי המורה ככה והמורה ככה... לא היה בכלל בצפר...לא שזה לא טוב אבל פטור זה לא הפיתרון. לדעתי צריך לדבר עם המורה הזאת בחומרה. מה היא באה ככה ומעליבה תלמידים? חוצפנית... אני כבר מזמן הייתי אומרת לה בפרצוף מה דעתי עלייה...{כן בטח...אין לי אומץ לכלום אבל מילא...} ובנוגע ליחס הלא אנושי שלה,לא לדאוג,זאת לא רק היא,כל המורות הן כאלה...בעעעעע... מקווה שתסתדר איתה איכשהו,ממני, הדרוש!!!{ממש עצבנית היום!!!אני רותחת מזעם!!!
..עזבו,לא משנה למה...}

כי ילדה אחת ממש עיצבנה אותי.

היא לא יודעת את זה אבל היא ממש עולה לי על העצבים. אני לא ארחיב יותר מדי כי לעת עתה עבר לי קצת הכעס ואני לא רוצה שהוא יחזור. *חזר* אוווווףףףףףףף,שונאת אותה!!! מי היא חושבת שהיא!!!!! טוב,אתם לא רוצים לשמוע על הבלבולי מוח שלי,עדיף שאני אעזוב אותםכ בשקט. ביי.....

loving angel

New member
זה לא בילבולי מוח...../images/Emo12.gif

ואנחנו רוצים לשמוע! ספרי מה קרה לך??

באמת תודה אבל אני מעדיפה שלא.

אני לא רוצה לדבר על זה כי היא מהפורום,ואני לא רוצה להגיד שמות... {זה רק שם אחד,תירגעו.} אניווי,אני מתעצבנת משטויות קטנות ממש,זה עבר כבר. אין לך מה לדאוג לי,אני בסדר גמור ואני סתם מתעצבנת מכל דבר קטן. אם הדאגתי אותך אני מצטערת,אני ממש לא רוצה להתחיל עם הסיפורים שלי אני גם כן... אבל תודה בכל זאת!! את ממש חמודה! ממני,הדרוש!!!{המצברוח חזר קצת,אבל הוא יילך בגלל שיש לי שיעורי בית בלשון ופקינג שיט אם אני מבינה משהו בכלל...בעעעעע..}

loving angel

New member
שמחה שעכשיו את בסדר ../images/Emo13.gif

ואל תתעצבני זה לא טוב :\ ובכל זאת אם תרצי מה לספר מה קרה את מוזמנת לספר

אלו שטויות ודברים קטנים בדר"כ.

אבל אם הדברים האלו ממש יציקו לי ואני ארצה לשתף את תדעי מזה,לא לדאוג. ממני, הדרוש!!!{תאמיני או לא,חזר המצברוח!!!}

רק בגללך,את שיפרת אותו../images/Emo24.gif

לפעמים שאני בדיכי או שסתם אין לי מצברוח מילה טובה או הצעה לעזרה ממש עוזרת.ואני בטוחה שאני לא היחידה שזה קורה לה. בדר"כ אני במצברוח טוב אבל יש לי פיוזים קצרים,מה גם שאני נעלבת מאוד מהר. אני אולי לא מראה את זה וכותבת את זה אבל אני מאוד רגישה. זאת תכונה ממש מעצבנת. אני ילדה חייכנית שאוהבת להצחיק אנשים,אנשים בדיכי, בגלל שאני ילדה שרוטה,אני מזה מצחיקה,אני מצחיקה גם את עצמי לפעמים. אייייייי,הצחוקים שיש איתי...חחח...בעעעעעעע... אני תמיד מוכנה להעלות חיוך על פרצוף של מישהו. זה גורם לי לתחושה נפלאה.שאני מועילה במשהו.{כי בהרבה דברים אני ממש לא.} אז מתי שגם את תיהיי במצב כזה,תוכלי לסמוך עליי שאני אעלה לך חיוך על הפרצוף,תפני אליי בשביל הכל כי אני תמיד כאן, ממני, הפסיכולוגית בגרוש,הדרוש!!!{מתחרז גם...נכון נחמד?}

loving angel

New member
שמחתי לעזור לך ../images/Emo9.gif

חחח גם אני שרוטה ואוהבת לצחוק (יותר מידי לפעמים חח) ובכיף אני אפנה אליך :) וכמובן שגם את יכולה לפנות אלי מתי שאת רוצה :) וכן זה באמת מתחרז חחחח

sh53

New member
היום זה מורה, מחר חבר, מחרתיים חברה

כל פעם שמישהו אומר לנו משהו - נבקש ממנו פטור מלהפגש איתו? הכי טוב זה לדבר איתה. אם לא עוזרת השיחה איתה, לגשת למנהל/ת ביה"ס.

תשמע רגע

זה מבאס אני יודעת גמלי יש את זה אבל אין לך ברירה אתה צריך ללמוד להסתדר עם זה או שתפנה למנהל או לרכז שכבה שלך ותדבר איתו במקרה כזה יש 2 אפשרויות- או שהמורה תהיה נחמדה לכמה שיעורים ואחורי זה היא תחזור לעצמה או שהיא עוד יותר תתעצבן עלייך ותשנא אותך עוד יותר
תבדוק מה עדיף לך יותר ואגב, מה היא מלמדת?

spirit noa

New member
טוב.....

נו.. את צודקת.. אבל בכל זאת על תתיחס למורה הזאתי.. והיא פשוט לא תציק לך..... , ואם זה לא הולך יש לך את היועצת לדבר איתה.. ואם זה לא יעזור.. אז המנהלת.... מקווה שהכל יסתדר לטובה.....

למעלה