דבר האל (במיל.)

ShakeSpearE

New member
דבר האל (במיל.)

בעקבות מחשבות רבות.. כן, אני מודה זה לא היה קל. החלטתי... להתפטר! כן. אל תנסו להניא אותי מכך! אני לא מוכנה יותר לשמש בתור אלוהים! שמישהו אחר יעשה את כל העבודה! (גם גיליתי שכבר לא מביאים לי קרבנות יותר..) בכולופן--המשרה פתוחה לציבור היוצאים! אנא הגישו את מועמדותכם בכתב, +כישורים, +ניסיון, ב-ג´ עותקים, עד יום ד´ בחצות היום, וכו´ וכו´..(תשרשרו בקיצור) וועדת המינויים בראשות.. אחר, הוא ולא אחר! (?!) כוללת את.. אחר, ואף אחד אחר! (?!) אז בהצלחה לאחר וגם לכל המתמודדים!! ואל תשאלו מה אני מתכננת לעשות בפרישתי.. אלוהים (פעם אחרונה)

דידית

New member
אלוהים יש לי כמה בקשות לפני הפרישה.

לפני שאתה מתפטר. אתה אדון רחום וחנון ערך אפיים ורב חסד. אז תעשה לי טובה קטנה לפני. תן לי לזכות בלוטו תן לי תכשיטים מכוניות ובתים תן לי איזה אי קטן באיזה יבשת (איזה שתבחר) ותן לי בית על החוף כמו שיש למטאור.. ואם כבר באותה הזדמנות אז תהרוג בשבילי 2 אנשים (אבל גם יושיבו אותך בשבילי!)אם לא קשה לך גם אז תן לי את כל הקולקציה של ZARA והגרה ולא יזיק לי גם כרטיס לחניות של תל אביב. זהו רק זה מה אני מבקשת אם אתה באמת אלוהים תוכיח לי את זה!! כי אתה יודע: "אלוהים נבדק בפרטים הקטנים" דידית.

אני יכול להגיש מועמדות?

אני מבקש להזדרז, אני חייב להיות אלוהים כל זמן שדידית מאמינה בי... אחר כך כבר לא יהיה טעם להיות אלוהים... אוי ויי, יש בעיה! אלוהים יכול להיות חסיד? כי אני אולי כבר לא דתי אבל אני עדיין חסיד, או לפחות אני עדיין מאוהב בחסידה... ובכלל, קצת יותר פרטים על התפקיד, בבקשה. יש הפסקת צהריים? חופשה שנתית? וותק? קביעות? אני אצא לפנסיה? אבל אם אני נבחר להיות אלוהים, דבר ראשון אני עושה לי ביטוח נגד תביעות בגין רשלנות.... >אתאיסט לפחות יוכל להוסיף לכרטיס הביקור שלו: כמעט אלוהים<

דידית

New member
בך אני מאמינה בלי קשר לאלוהים!

ושתהיה אלוהים תוכל לעשות מה שתרצה אז לא תצטרך ביטוח. אתה יכול להרוג חופשי, להציץ לכולם ולראות מה הם עושים בחדרי חדרים. ואפילו לדעת מה כולם חושבים עליך... אני מזהירה אותך שזה תפקיד קשה! כל היום אנשים יבכו לך אתה תתחרפן ולא יהיה לך זמן לפורום.. לגבי ארוחות צהרים: עד כמה שידוע לי אלוהים לא אוכל (בכל אופן האלוהים שלי...
) דידית.

חיקה

New member
לדידית שכחת לבקש מאטאסט את הלוטו

מהר לפני שאני יבקש...

דידית

New member
אתאיסט כבר יודע מה אני רוצה.

אם הוא יהיה אלוהים אני אפילו לא אצטרך לבקש. דידית.

almog4

New member
דידית - בשיחתי האחרונה

עם אלוהים הוא הבהיר שהוא ישמח לבצע את בקשותייך השונות: זכיה בטוטו (קלי קלות), תכשיטים ומכוניות והקולקציה של זארה (בהחלט אפשרי), בית יפה על החוף (יש קשיים עם אישורי הבניה אבל אלוהים זה אלוהים והוא יסתדר). רק בעיה אחת נשארה, שאלוהים לא יכול לפתור, והוא באמת מתנצל מראש: לגבי חניה בתל אביב גם אלוהים לא יכול לעזור.

תיקון אקטואלי

אלוהים לא מצליח להשפיע על הטוטו אז הוא קנה שופטים עכשיו ביטלו את הליגה וכך חלף חלום הטוטו בקרוב כל ספר שופטים בכלא

דידית

New member
אבל אלוהים הוא לא כל יכול?

ולגבי שאר המשאלות מתי אפשר לבוא לקחת?

MAYA20

New member
מה יעזור לך ?

לראות מה הולך בחדרי חדרים??? לי זה נשמע ממש מתסכל לראות מה היית יכול לעשות אם היה לך גוף ודמות הגוף, אתאיסט אם אתה תהיה אלוהים, אז שמע לעצה ידידותית תתרכז בכליות ולב, כך לפחות תוכל לשמוח לאיד.

ShakeSpearE

New member
זה כל הכיף!

בתוקף תפקידך -- אתה קובע את ההטבות. (כמו בפוליטיקה) ואגב.. לטעמי אלוהים חייב להיות מתנגד, אבל--ניתן לעם להחליט, אני בעד בחירות לתפקיד.

MAYA20

New member
הנידון :אלוהות

קורות חיים: שם: מיה בת עשרים, בני יוכבד, הדודה של אביגיל, גיסתה של רחל. (זאת מהפלפל של ברוך) תאריך לידה: העשרים לעשרים אלפיים עשרים. נסיון קודם:1983-2000: כוהנת משנה בכפר סבא. 2000-2000.5: מחליפת סנטה קלאוס במשרה חלקית. (היתי מביאה לילדים חצי מתנות:סוכריה על מקל בלי סוכריה, סוס נדנדה בלי סוס ורוגטקות בלי גטקות) 2000.5-2002-שמירה על הרוחניות הפקולטה למדעי האטמוספרה בחיפה. (כל פעם שמישהו היה בדיכי היתי עושה לו פוווו) קורסים רלוונטים- *עזרה ראשונה. *עזרה שניה (זאת אומרת אם העזרה הראשונה לא עבדה היתי אומרת פרק תהילים.) כישורים רלוונטים-ציור, ריקוד והליכה על חבל דק התלוי מעל תהום.(בו זמנית) סיבות מיוחדות להגשת מועמדות- פרוטקציה! (עיין ערך ירמיהו פרק קב´ פסוק ד´: "ותהי מיה חברת ליי, אחות אלוהים בת עשרים ומאתיים שנה וחושך על פני תהום ותלך ותרקוד ותצייר מיה מעליו כבש קטן והיה אם יגיע לשם ילד קטן ופניו שוחקות...") שירות צבאי- פטור מטעמי דת.

תנאית

New member
אלוהים(לפחות מועמדת)בקיצור:מאיה:

אני לא מצליחה להכנס לצאט המעצבן, סורי, נדבר אחורי זה....

למעלה