דבר האל (במיל.)

ShakeSpearE

New member
נו אנשים

מזה? מחר ה-דד-ליין, ויש רק שני מועמדים: מיה, אלישע, ואתאיסט. מה קרה? נפשכם לא חשקה במשרה?

אחר

New member
יש אלוהים!!!!!

כן, רבותי, יש לנו תוצאות אמת. לאחר שיקול דעת מעמיק והתייעצות עם כל חברי הועדה שמונתה ע"י האלוהים היוצא (שייקספיר) [חברי הועדה- אני עצמי והפיצול שלי] הוחלט פה אחד: אלישע בן אבויה הוא האלוהים!!!! ז"פ משך הקדנציה- נצח נצחים. [המינוי הוא כמובן בכפוף לאישור בג"ץ]

MAYA20

New member
ברכותי על הקידום

מאלוהים אזורי לאלוהים כלל גלקטי. מהיום לא אל-יש"ע יקרא שמך כי אם אל-כלל גלקטי.

בחירה מוצלחת

בחרתם מישהו מנוסה. מבטיח לקיים את כל הבטחות הבחירות שלי, וכמובן להיות יותר מוסרי ויותר מתחשב מן האהבל שהיה לפני. אלי - ש"ע

ShakeSpearE

New member
זהו. ../images/Emo88.gif

נגמר. אני לא מאמינה בך יותר. אלוהים לא היה מתיחס ככה לקודמו. מכאן הוכח--אתה לא קיים! (נכון נורא משכנע?) אז זהו-אחר, כל מה שכנעת אותי--היה לריק, וזו אשמתך. (אתה הרי בחרת אותו!)

בפוליטיקה כמו בפוליטיקה...

הנה כמה ציטוטים: כי כל אלוהי העמים אלילים, ויהוה שמים עשה. כי גדול יהוה מכל האלוהים אלוהיהם כסף וזהב מעשי ידי אדם. עיניים להם ולא יראון וגו´ אז ככה בדיוק מתייחס אלוהים לקודמיו. ובמיתולוגיות הקדודמות (כמו במיתוס הבבלי של בריאת העולם וכן במלחמות הטיטאנים במיתולוגיה היוונית) אלוהים מוכתר לאחר שהרג את קודמו (למשל מרודך האל הבבלי, הורג את תיהמת האלה הגדולה (התהום) ןבוקע את גופתה לשני חלקים המהווים את השמים והארץ (נשמע מוכר, נכון?). הערת הבהרה: בדברי על קודמי, כוונתי כמובן ליהוה שמנהל את חיינו כאן, ולא למי ממשתתפי הפורום...

למעלה