דברי!

בדיוק לזה אני מתכוונת.

גם עבור גברים יש משהו אמהי באהבה שלנו, אני חושבת, אבל שימוש בכינויי הורים מכבה אותי ויותר מזה.
זה כאילו לערבב מין בשאינו מינו, תרתי משמע...
ראיתי השבוע ברשת תמונה של תליון של נשלטת - שחרוט עליה Daddy's Girl. חייבת להגיד לך - שזה פשוט צימרר אותי.

(מכבדת את מי שזה הקטע שלה - מדברת רק על תחושות אישיות שלי)

זה מצמרר

כי זה מתנגש לנו עם הטאבו של גילוי עריות -
וכאילו בזה שמשתמשים בכינויים ההוריים האלה - יש הרגשה שאת בעצם נותנת לגיטימציה לזה.
בגלל זה השימוש בשמות - חייב להישאר מחוץ לתחום -
וגם אני מדברת אך ורק על תחושות אישיות שלי -
שכל אחד יעשה מה שעושה לו את זה

ברור

כמו הרבה דברים אחרים בבדסמ, זה מתנגש עם טאבו.
להיות זונה, כלבה, שפחה, נשלטת של מישהו צימרר אותי לא פחות פעם.
אני לא נותנת לגיטימציה לגילוי עריות וגם לא עושה אותה בעצמי, או מפנטזת על משהו כזה עם קרובי משפחה או ילדי המציאותיים.

השחרור של הטאבו במרחב המוגן שלנו, האפשרות לקחת הרגשה לקצה בלי מגבלות של מוסר חברתי בהחלט מצמררת (לטובה).

דיון מעניין

אני מבינה את כל מה שאת אומרת

וברור שביחסי דדי-ילדה אין לגיטימציה כזו או אחרת,
דיברתי אך ורק על תחושות אישיות,
ברור לי שזה משהו במוח שלנו שקשה להשתחרר ממנו.
את יודעת, לכל אחד איתנו יש גבולות - אותי באופן אישי זה מצמרר לרעה -
אם יש מישהו שזה מצמרר אותו לטובה - אז כנראה שזה יותר מתאים לו - ומכבדת

עוד פעם, דיברתי רק על השימוש בשמות הוריים ולא על מערכת היחסים דדי-ילדה...

אחת לאחת התחושות שלי.

מערכת היחסים זה באמת אחרת - כמו שאמרתי, לדעתי גם בקשר ונילי יש משהו אבהי ואמהי ביחסים. זה הכי טבעי שיש.

זה לא רק טאבו חברתי-

על החברה כמעט תמיד שמתי פס.
יש דברים שהם טאבו אישי. בשבילי "אבא" זה מונח מקודש ששמור אך ורק לאדם אחד, בפרט שאבא שלי כבר לא בין החיים.
לא מזמן שמעתי על שתי אחיות שרצו להיות יחד עם אותו גבר - בלי מגע ביניהן. אפילו המחשבה על בחורה שמסתכלת על אחותה מזדיינת עשתה לי צמרמורת. יש דברים שלא הולכים אצלי יחד. משפחה וסקס זה אחד מהם.
אשר ל"כלבה" - תמיד אמרתי שמי שיקרא לי ככה - אני אנשך אותו

אבל אז... אז הגיע המאלף הנכון

liansun

New member
קראתי כמה פעמים

ומרגיש לי כל כך עוצמתי.
והחיבור הזה לעניין הילדה הקטנה.
השיר שגאיה הזכירה, של מירי מסיקה... נוגע בי במקום כל כך רגיש.
היינו בהופעה של מירי מסיקה, היה שמח וכייפי ובסוף פתאום שרה את השיר הזה. בלי אזהרה מוקדמת, בלי להבין מה קורה לי, פשוט התחלתי לבכות בכי שלא ניתן לעצור.
בסוף בחרתי לעשות ריקוד אישי עם השיר הזה לפרוייקט הגמר בלימודים.
ולעניין האינטימיות...
כל כך מרגישה צורך להיות קטנה , שברירית.. ילדה ולקבל את הבטחון והסמכות מהגבר שאיתי.
קראתי מה שכתבת בבלוג בעיניין הילדה של אבא... לא מצליחה להתחבר לזה דווקא,
אבל מאוד מתחברת לילדה .
זה מעניין, כי אני מאוד עסוקה בזמן האחרון בזה, במהו הצורך הזה....
וממש כייף לראות שאני לא מוזרה וזה צורך גם של אחרות.
תודה

את לא מוזרה

זה חלק ממי שאת. והיכולת להגיע למקום כזה עם מישהו היא אינטימיות משחררת מאין כמוה.
כשיש חיבור חזק ואמון מלא, את יכולה לתת לה לצאת ולשחק בביטחה. אפילו לחוות תיקון קטן או חיזוק לתחושות שהיו אז.

ולעניין האבא - זאת רק הקצנה של הסיטואציה וההרגשה. בכל אחת יש ילדה קטנה, בכל אחד יש אב.
לפעמים אני מוצאת את עצמי בדמות האם המכילה והעוטפת והוא הילד הקטן שיונק ממני.

אני מבינה שקשה להתחבר לזה, אבל זו הרגשה מדהימה.

וגם אם את מוזרה- הכי חשוב שלא תהיי זרה לעצמך, בכלל לא משנה מה הצרכים של אחרים.

A לוןA

New member
בכלל לא מוזרה

החיבור הראשוני והעוצמתי ביותר שלנו הוא עם דמות ההורה, וזו גם ההיקשרות הבטוחה הראשונה ו(אם היא לא מופרעת) גם המושלמת ביותר שנחווה. לכן אוהבים רבים (וניליים לחלוטין) מדברים לאהוביהם בקולות מתיילדים, נותנים להם שמות חיבה של ראשית הדיבור (אוצ'ו, קוצ'ו וכאלה) ועוד מגוון התנהגויות מתיילדות- בדיוק מהמקום הזה, של שיחזור ההיקשרות הבטוחה הזו של גור קטן החוסה בצל ההורה שלו- ואם הגעת לזה, התחברת למקום מאוד ראשוני ובסיסי אצלך.
ישנו ענף שלם בבדסמ המדבר בדיוק על זה- משחקי daddy-girl (תקראי את שני הקישורים הראשונים כאן http://www.tapuz.co.il/forums2008/terms/default.aspx?forumid=507&d=1464&t=30412 )
או בקיצור וכרגיל- אם זה עולה לך בראש, יש קהילה לזה- ואת לא לבד (ובטח לא מוזרה!):)

liansun

New member
בהחלט

יכולה לראות את השחזור או הכמיהה להיקשרות הבטוחה ( בעיקר אם בילדות היא לא ממש היתה כזו ).
מעניין הקישורים שצרפת... אקרא.
תודה

למעלה