אשת החושים
New member
דברי!
שוכבת על גבי, ידו אוחזת חזק בשתי ידיי מעל ראשי ונועצת אותן עמוק לתוך סיבי השטיח. הגרביונים שלי מופשלים לקרסולי ומקשים על יכולת התזוזה שלי. חולצתי מורמת לגרוני ופטמותי המגורות מתחככות בעור גופו כשהוא חודר אלי.
עיניו פקוחות, מבטו פרוע, חוקר, שואל, חייתי.
אני גונחת בקול.
"דברי אלי!"
אני לא יודעת לדבר, אני חיה עכשיו, רק שפת גוף ונהמות.
מחשבה עוברת בי: אני מדברת אליך, הגוף שלי בתקשורת מלאה איתך, העיניים שלי מעבירות לך מסרים. אתה לא שומע?!
"דברי אלי! אני רוצה לשמוע אותך!" ידו השנייה חונקת את גרוני. מבטו מצמית.
רק שלא יפסיק להסתכל עלי.
המילים לא יוצאות.
הן נמצאות בתוכי, אבל אני לא מבינה אותן, לא יודעת לדבר, לא מצליחה לגבש אותן לכדי משפט.
"דברי כבר!" הוא מורה לי בשקט ובתקיפות.
אין לי אוויר.
לגופי אין גבולות.
אין רצפה, אין שטיח, אין קירות.
החלל הזה מופר רק בנקודות מגע עם גופו.
שדה הראיה שלי הוא מרחבי עיניו.
חושי מוצפים.
אין בי מחשבות, אני לא יודעת לחשוב.
מבטו מתערפל לרגע.
לא! אל תפסיק!
אני אדבר.
רק אל תפסיק.
מנסה להיכנס אל התודעה ולהבין מה קורה שם. אילו מילים אני מזהה, באיזו שפה אני מדברת?
"אני אוהבת אותך!" שומעת את עצמי אומרת ורואה את עיניו נפערות כשהוא גומר בתוכי, מציף אותי מבפנים כשדמעות מציפות את עינינו.
שוכבת על גבי, ידו אוחזת חזק בשתי ידיי מעל ראשי ונועצת אותן עמוק לתוך סיבי השטיח. הגרביונים שלי מופשלים לקרסולי ומקשים על יכולת התזוזה שלי. חולצתי מורמת לגרוני ופטמותי המגורות מתחככות בעור גופו כשהוא חודר אלי.
עיניו פקוחות, מבטו פרוע, חוקר, שואל, חייתי.
אני גונחת בקול.
"דברי אלי!"
אני לא יודעת לדבר, אני חיה עכשיו, רק שפת גוף ונהמות.
מחשבה עוברת בי: אני מדברת אליך, הגוף שלי בתקשורת מלאה איתך, העיניים שלי מעבירות לך מסרים. אתה לא שומע?!
"דברי אלי! אני רוצה לשמוע אותך!" ידו השנייה חונקת את גרוני. מבטו מצמית.
רק שלא יפסיק להסתכל עלי.
המילים לא יוצאות.
הן נמצאות בתוכי, אבל אני לא מבינה אותן, לא יודעת לדבר, לא מצליחה לגבש אותן לכדי משפט.
"דברי כבר!" הוא מורה לי בשקט ובתקיפות.
אין לי אוויר.
לגופי אין גבולות.
אין רצפה, אין שטיח, אין קירות.
החלל הזה מופר רק בנקודות מגע עם גופו.
שדה הראיה שלי הוא מרחבי עיניו.
חושי מוצפים.
אין בי מחשבות, אני לא יודעת לחשוב.
מבטו מתערפל לרגע.
לא! אל תפסיק!
אני אדבר.
רק אל תפסיק.
מנסה להיכנס אל התודעה ולהבין מה קורה שם. אילו מילים אני מזהה, באיזו שפה אני מדברת?
"אני אוהבת אותך!" שומעת את עצמי אומרת ורואה את עיניו נפערות כשהוא גומר בתוכי, מציף אותי מבפנים כשדמעות מציפות את עינינו.