דברי הרב בצרי

טיףטף2

New member
הרב הקדוש יכול לדבר

איך שהוא רוצה כפי שכל אדם ברחוב יכול להתבטא בצורה שהוא רוצה אמנם לא תמיד נעים לשמוע דברים נגדנו,אך זו דעתו.

יש דרך להתבטא

ומה שהרב המצוטט אומר גובל בהסתה ודה-הומניזציה לכ-10% מאזרחי המדינה.

לא נכון כלל. למנהיג אין זכות להתבטא כרצונו

ברגע שהוא מנהיג קהילה, הוא חייב לשקול כל מילה שלו. אם הוא רוצה להתבטא בחופשיות, שיבטל אל סמיכתו לרבנות.

../images/Emo13.gif אני רב רק עם בן זוגי

וברצינות, כתבתי כאן "קטונתי". אני לא רב ולא מנהיג. את דברי אני אומר כאחד העם. אני מוחה וגם אלפי אנשים אחרים מן השורה כמוני, מוחים נגד הפצת שינאה.

ספר ריק

New member
../images/Emo26.gif ההודעה בעמוד הראשי של האתר ../images/Emo36.gif

כל הכבוד פורטי

ספר ריק

New member
חבל שלא עשיתי צילום מסך

אם חשוב לך לראות תפנה לניק "הנהלת הפורומים", אולי יש להם במקרה תיעוד של הקידומים / שתשאל בפורום "משוב" אם מישהו במקרה עשה תצלום מסך היום בבוקר ויכול לשלוח לך

נתיN

New member
תגובה במילה אחת:

פחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח. ובקצת יותר מילים - אדם שמעיד על עצמו שאין לו מושג מה קרוה מימינו ומשמאלו - ע"ע 'לי לא ידוע על אשכנזים שלא מקבלים ספרדים' - מוטב לו לשתוק.

טיףטף2

New member
כל מי שמדבר רעה על הרב הקדוש

ללא ספק מתחייב בנפשו. לפעמים עדיף לנשוך ת'שפה ולבלוע את הדעה על מנת לשמור את נפשנו.

makel1

New member
ויי זמיר.. ואתה עוד מגן עליו?

אתה קורא לאיש הזה קדוש? האיש הזה מוקיע אותך ואת כל חבריך, קורא לך תועבה שבתועבה, איש שטן וכו', ואתה מזהיר אותנו בל נדבר רעה על ה"רב הקדוש"? על איזה קדוש אתה מדבר? זה קדוש זה? זה בושה של האנושות. האיש מייצג את כל הרוע והשחור שאלוהים יכל לייצר. אז לא, אני לא דתי וגם לא קרוב לכך, אבל כואב לי עליך ועל אנשים כמוך שנאלצים לשמור על כבוד אדם שרומס את כבודם הם. תתפכח

playtrip

New member
אני לא הייתי מכניס יד מלוכלכת לפה.

זה לא הגייני. הלכה למעשה... להרגיש זה לא לעשות... וזו עובדה... אני... לא רוצה לחטוף מהאלוהים על זה.

makel1

New member
אז תחזור לארון ותנהל את החיים שאתה מחוייב

לנהל על פי ההלכה

Nחמן

New member
makel1 חביב ויקר!

ברוך בואך בצל פורומנו. תיקון קטן: הרב בצרי איננו מוקיע אותך ולא את חבריך אלא את העושים כמעשי סדום ועמורה. למרות שאני "טיף טף" לאחרונה כמו "חתול ועכבר", אני חייב להצדיק את דבריו במלואם. מכאן אתה יכול גם להיווכח, שהרי יכולתי לשתוק. מדוע לחלוק מחמאות ליריב כה מר? אם כן, אין לי דבר לא בעד ולא נגד אף אחד. כאשר אני מוצא לנכון לתת למישהו "על הראש", אני עושה זאת ללא מורא ופחד, בין אם אנחנו מיודדים ובין אם לאו. באותה מידה אני חרד לאמת ואינני נרתע מלהלל ולשבח גם את יריביי. הרב בצרי מייצג את האמת. הבעייה היא, שהוא מכיר רק צד אחד שלה: את הצד של מצעד הגאווה. לו היה מכיר גם הצד של הו"ד לבטח היה מסייג את דבריו רק לאותם אלה, שעוברים במזיד על איסור חמור מדאורייתא. לכן צודק טיף טף בדבריו והגיע הזמן להפנים דברים אלו.

למעלה