דברי הנשיא

eliasys

New member
דברי הנשיא

טוב, לפחות הערבום הפעם יצאו בזול בהתייחסותו של הנשיא לאסון הנורא באולמי וירסאי. לצערי, החברה הישראלית רצה ריצת אמוק כנגד כל מה שהוא לא יהודי. הצער הגדול יותר שבסוף הריצה הזו ישנה תהום עמוקה, שהרצים אינם חשים עד כמה שהיא מסוכנת. ולעצם דבריו של הנשאי, קטונתי מלהעביר ביקורת על אדם שאמור לייצג מדינה שלמה בצורה ממלכתית ונאותה, אך כבוד הנשיא שכח לרגע שהוא מדרגה אחת מעל כולם ולא תמיד הוא צריך לומר את מה שהוא חושב, כי דעותיו יכולות להשפיע על מגזר רחב בציבור, והיה יאה לו לחשוב על כל מילה שהוא אומר.-

ביילי_007

New member
אתם יודעים, חפשתי קראתי ולא מצאתי

קראתי את כל העיתונים ביום שישי, וגם ביום ראשון ולא מצאתי עדיין מה אמר הנשיא? משהו בבקשה יכול להסביר מה אמר? וטוב לראות אותך שוב חבר.

eliasys

New member
מה שאמר הנשאי

ביילי תודה על קבלת הפנים אני גם לא שמעתי את מה שאמר הנשיא אך אומרים שהוא אמר שהעובדים הזרים הם האשמים בקריסת אולמי וירסאי בירושלים. תגובתי היא רלוונטית אם וכאשר היו דברים מעולם, אך אם זוהי שמועה בלבד אז כל מה שאמרתי בטל ומבוטל, למרות שאני חושב שהנשיא כן לפעמים לא מרסן את לשונו ולא חושב פעמיים לפני שהוא מגיב.

לא רק שהנשיא לא אמר

אלא זוהי המצאה של הערבי המנהל את הפורום פה הוא מנצל את הבמה בפורום בדיוק כמו טיבי את מיקרופון הכנסת. מרק.

קלייר

New member
אמר את זה כמה דקות אחרי האסון

ובטח שלא יפרסמו דברי טפשות ,ואני אמרתי זאת ולא מנהל הפורום ]ה זב פורום דו-קיום לא מתאים לך חפש פורום לדבריך מלאי הארס

קשקוש-לו באמת אמר,זה היה מתפרסם

ולא על ידך פה בפורום הערבים.. בארץ הזו לא משתיקים בכלל להפך,כל אמצעי התקשורת מנפחים כל שטות אז נא להרגע..ולעבור לנח. מרק

קלייר

New member
מרק /היו דברים יותר חשובים מדברי הנ

היו דברים יותר חשובים מדברי הנשיא,ומי אתה שתגיד לנו לעמוד נח משתיקים בארצנו מה שלא רוצים שישמעו,

צר לי א-קלייר..

אני דוקא מת על העוגה.. אבל אתם חסמתם פה אדם שאני מכיר מאקטואליה שבכלל אינו ימני. אלא,הסיק לגבי טיבם של הערבים לאור התנהגותם מזה 8 חודשים אז יש כאן מנהל הפורום סותם פיות כמו כל ערבי שקיבל כלי של קאפו ביד מרק.

קלייר

New member
מר קקטוס-לא אני החוסמת/ולפני שתקפוץ

תהנה מהעוגה ולא אני החוסמת,ולפני שתקפוץ מעל הפופיק ,למה לא תשמע את שני הצדדים יש הנהלת תפוז לשם יש להפנות אתכל הבעיות ולא בפורום של דו-קיום לא מענין אותי מה המפלגה של אדם או נטיותין יותר חשובה תרבות הדיבור,ואל תשתמש במושגים שדי פגעו בעם היהודי בוא ננסה לשוחח בצורה תרבותית ואני בטוחה שאב-דני ישוב אלינו במהרה

יוסי26.5

New member
מרקי....

מרקי היקר... קלייר צודקת.... אילו לאבו-דני היה תרבות דיבור נאה יותר... לא היה נזרק... גם אני לא מסכים לכל מה ששוקור אומר... אבל עדיין אמרתי לו זאת בשפה יפה יותר... תודה על העיון בהודעתי...

B.Shokor

New member
הייתי מציע לך:

1. תרים את השפופרת. 2. תחייג 144. 3. אחרי שעונה לך בחורה עם קול יפה מאוחרי השפופרת ``שלום, מדברת X במה אוכל לעזור`` תבקש ממנה מספר הטלפון של ערוץ 2 (אולפן שישי). 4. תחייג להם ותבקש מהם את כל מהודרת החדשות של יום שישי שעבר. 5. עכשיו תוכל לפתוח את העיניים/אוזניים שלך טוב טוב ולראות/לשמוע מה כבוד הנשיא שלך אמר. אגב, לא אני מי שהביא דבריו של כבוד הנשיא שלך לפורום הזה, אלא אחד מחברי הפורום.

קלייר

New member
אני העליתי את הנושא/כי צרם לאוזני

ולמי שיש בעיה עם זה שיפנה אלי ואני חושבת שיש לדבר על כל נושא,הנשיא לא עשוי זהב

יוסי26.5

New member
שוקור????

שוקור??. הנשיא שלי הוא לא נשיא שלך גם????? תעזוב ענין האסון ... תענה לי באופו עקרוני... כי אם לא... המצב טעון שיפור....אני חושב..

eliasys

New member
מרק העתיד לפניך

אם שיטת המשטר בישראל תשאר כמות שהיא, ושיטת בחירת הנשיא תשאר גם על כנה, והקרטריונים לבחירת נשיא ימשיכו להתקיים כמות שהם. אזי ביום מן הימים תוכל להציע את מועמדותך לנשיאות מדינת ישראל. רק תודע לנו לפני זה כדי שנמצא מחבוא.

קלייר

New member
נכון אמר/והקרינית בטלויזיה אמרה זאת

ברוך הבא אליאסיס,וכן אמר את זה כמה דקות לאחר האסון , ולא פירסמו,כי כרגיל פיו מדבר לפני שהמוח חושב

eliasys

New member
אני אומר לך מה

כנראה שהתקשורת עדיין לא קלטה את גאוניותו של הנשיא שלנו לכן עדיין לא פרסמו את דבריו. לצערי הרב יש כרגע למדינת ישראל נשיא שלא מסוגל לייצג אותה בשום אירוע בצורה נאותה. אגב, למה שלא אציג את מועמדותי לנשיאות המדינה בקדנציה הבאה. כי אני מת לומר את כל מה שבא לי, וזו הדרך היחידה.

קלייר

New member
eliasys יקר/עם הוא יכול להיות נשיא

כל אחד יגול להיות ועוד היתה החוצפה ,לאחד כאן לרדת על פרס בצורה משפילה זה מוכיח ,שהנשיא נבחר לא בגלל התאמתו לתפקיד אלה מטעמי מפלגה ואני מבטיחה לך שאני הראשונה שיצביע בעדך :)

eliasys

New member
קצב מול פרס???

תראי קלייר עם כל הכבוד שאני רוכש למוסד הנשיאות במדינה, ואני רוכש לו כבוד מאז ומתמיד, עוד מאז שהייתי ילד ואפריים קציר היה נשיא המדינה. עד שמר משה קצב יגיע לרמה של פרס, מבחינת אינטלגנציה ומבחינה אינטלקטואלית יעברו הרבה הרבה מיים בירדן, יפרח הנגב ובאילת יהיה קזינו. אז אין מה להשוות לצערי בין השניים. זה הנשיא הראשון, שממחיש את השתייכותו הפוליטית בצורה כה ברורה וגלויה לעיין, והוא עושה שימוש מוטעה ומטעה בתפקיד שלו.

אז ככה א-קלייר..ואלה הצחקת אותי B-)

אז כבר לא שמעת את הנשיא אומר כעת זו הקריינית אמרה.. איזה ערוץ..אולי אולי זו יעל השמאלנית המתלהבת.. מהערוץ הראשון,במקרה ?? ואת ה``שומעת`` היחידה,הממ,יופי יופי,מתקדמים מה זה שייך לעינינו,שחוסמים אדם שלא מסכים להתלקק פה בחנופות לשון עם אנשים,שברגע שיקבלו הזדמנות יתקעו סכין בגב.. את ואני חיים באותה המדינה,א-קלייר? את מקשיבה לחדשות,או סוגרת אותם..? כיום ההבדל בין ערבי טוב לרע הוא במידת התעוזה שלו לחבל ולפגוע הרע-הולך על לינץ` ישר הטוב-מדליק קודם שריפות ביער את מכירה סוג נוסף? אשמח להכיר,אני לא נתקלתי אה,כן,יש כאילו שחיים מהישראלים דואגים לשכר-מינימום.. ולכן,לא היה שום מקום לחסום את אבו-דני כי הוא רק אומר פה את האמת העירומה בפנים. כשמדברים על דו-קיום ראשית צריך שיהיה זוג לטנגו שיעמדו דום ביום הזכרון קודם וביום העצמאות,שלא ישימו דגלי פלשתין. בנתוש-א-קלייר ? מרק.

למעלה