דברי הנשיא

eliasys

New member
אמרת זאת בעצמך

צריך שניים לטנגו, ואתה מנסה לרקוד עם עצמך, ולא רק כך אתה מנסה לרקוד על קבריהם של אחרים. ודבריך לגבי טוב ורע, אלו דברים גזעניים ממדרגה ראשונה. אני לא אגיד לך מיהו יהודי טוב ומיהו יהודי רע (מכיוון שכל אדם הוא גם טוב וגם רע), אבל אוכל לומר לך שאתה בטח לא נמנה על הטובים.

אתה לא חיב להפגע מהאמת..

אתה-כן עומד דום ביום הזכרון לחללי-צהל? אתה מוציא מהבית,או שם באוטו דגל ישראל? ביום העצמאות הכוונה.. מי שרוצה זכויות חיב גם בחובות ואם לא לשרת בצבא אז לתת 3 שנים בבתי-חולים שירות לאומי אם ערביי ישראל ילכו בדרך זו יזכו בכבוד מלכים מכולם ובטוח שממני.. מרק.

eliasys

New member
אני כן עומד דום

ואת הדגל שמתי על המכונית עד לפני שנתיים, עד אשר ראיתי שמדינת ישראל שאני נושא את דגלה, מתכחשת לעצם קיומי. אתה בטח לא תאמין לי אבל זו האמת. הדרוזים משרתים שלוש שנים מלאות והם שכלו הרבה קורבנות, האם המדינה מחזירה להם באותה מטבע? למה אני צריך להוכיח, שהמדינה קודם תוכיח שהיא מתנהגת שווה בשווה עם האזרחים שלה, עם כל האזרחים, גם סוג א` וגם סוג ב`, המדינה יש לה את האפשרות והיכולת (אך כנראה לא הרצון) לשכנע אותי שאני שייך אליה. לי אין את האפשרות הזו, כמו שלדרוזים אין את אותה אפשרות לשכנע את המדינה שהם שייכים לה, למרות העובדה שהם משרתים בצבא. עד לפני שנתיים היית כמעט ``ציוני`` אך לא יותר, אי אפשר לעמוד ולמחוא כפיים להשפלות שעוברים אותה ערביי ישראל, ומה שקרה באוקטובר היה הוכחה חותכת לכך שחיי הערבים בארץ הזו שוים כדור מאקדח שוטר.

B.Shokor

New member
חביבי, זה באופי ולא ביופי..

אני יכול לעמוד ``דום`` לחללי צה``ל, אני יכול לטלות כל הבית שלי בדגל ישראל, אבל מה זה יעזור? זאת אומרת שאם אני אעשה כך חלאס סופי שאני ישראלי ונאמן למדינה שלי??? איזה שטויות אתה מדבר?

קלייר

New member
לא חשוב מי עומד דום/חשובמה עושים

שלא נצטרך יותר לעמוד דום גם החרדים שלנו לא עומדים דום לחללי צהל,הרי אצלם אין חללים זה לא הויכוח,אני מעדיפה לחשוב איך נמצא את הדרך שלא נצטרך לעמוד דום אלה לעשות שלום אמת ,זה יותר חשוב ממי עומד או לא עומד אולי שישנו את ההמנון שלנו יעמדו כולם ויכבדו את המתים כי כבודם מונח המקומם,הנאמנות למדינה נמדדת ברמון לשפר אותה ולחיות יותר טוב ובשקט

יוסי26.5

New member
מרקי...חשבתי שאתה בן אדם

חרקי...חשבתי שאתה בן אדם.. אתה סתם חלאה... אתה זוכר שהיה נהג אמבולנס ערבי שהגיע ראשון לאחד הפיצוצים בכפר סבא???? והילד שהציל חי בזכותו???? אתה מזכיר לי חתיכת אידיוט שכמותך...תקופות נאציות.. שאמרו כי יהודי טוב זה יהודי מת... ושליהודי אין זכות קיום ועוד כהנה וכהנה... אז תרגע חמודי... אגב הגנן שלנו הוא ערבי...וטרם תקע לי סכין בגב... וכשגרתי בבית שמש...הבית נבנה ע``י עובדים ערבים.. וגם הם לא תקעו לי סכין בגב... וכן יש גם ערבים לא טובים כמו יהודים לא טובים וכמו גרמנים לא טובים וכמו אמריקאים לא טובים... אז שנה סגנון...שנה גישה... אפילו שרון הקיצוני של פעם שינה כיוון אז גם לך מותר...

תקשיב טוב קללן H-(

זה,שמה שאני כותב לא מוצא בעיניך מגרד לי את קצה הציפורן תתנצל על הקללות כי אני טוב בזה לפחות כמוך ואם לא תתנצל.. אזי-אני מיד פונה להנהלת תפוז לחסום אותך בדיוק איך שעשו לאבו-דני אתה מדבר על דו-קיום ? יהודי חסר חוט שדרה שכמותך קודם-תדבר בכבוד עם יהודים אחרי זה,תתפנה להתרפס לערבים. מרק.

eliasys

New member
הערבים לא מחפשים שיתרפסו להם

תפסיק עם השחצנות שלך.

יוסי26.5

New member
מרקי הנכבד...

מרקי הנכבד.. חלאה זו לא קללה.... זה אופי של אדם...ואתה כזה מה לעשות ואתה גם גזען לא קטן... מה קרה ?? אני צריך להתרפס ליהודים??? אני יהודי כמוך...אבל אני לא מהעליתא הלאומנית כמוך... אני לא נאצי !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! סגנון דיבורך מזכיר לי תקופות מהעבר של הסבא והסבתא שלי שהיו בערך בגילי היום,בתקופת הנאצים... אז תרד כבר מהעץ איש קטן... תלמד קצת מהסביבה האנושית יותר... ..ואם אתה חושב שהעמים האחרים בכל מקום הרגו פחות יהודים אתה טועה... כמה הרגו הגרמנים???? 6000000

את מפחיד ראותי יוסלה

על אנשים שכמותך אמר משה שאינם ראויים לרשת את הארץ וסחב את בני ישראל עוד ארבעים שנה עוד קקלה אחת ממך ותקבל ממני מנת גידופים שלא תדע אם אתה חי או מת ואל תתיביב אחרי זה עושה רושם,שכל הזבל האנושי התכנס פה.. מרק.

למעלה