אוו ! יובי כוסית *_*
Y YuviChan New member 19/6/05 #56 יאי../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gifזה מדהים../images/Emo99.gifטודע../images/Emo70.gif טודע גם לפאקולינה על נתינת התמונה מאוהב בעצמי ובסאשו וב"טישו של הצ'אט" שמחה
יאי../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gifזה מדהים../images/Emo99.gifטודע../images/Emo70.gif טודע גם לפאקולינה על נתינת התמונה מאוהב בעצמי ובסאשו וב"טישו של הצ'אט" שמחה
ה הטישו של הצאט New member 20/6/05 #63 היי אני בטעות הבאדתי את האימל שלך ואני צריכה אותו כדי לשלוח סרטון תשלחי את האימל לכאן טוב?
ה הגמדה של סנוביש מיאו New member 19/6/05 #58 סנוביש מיאו../images/Emo108.gif|גבינה|תתני לי בקשות לדברים שאני אכין לך-מה שהכנתי עד עכשיו היה מגעיל מאוד\=
סנוביש מיאו../images/Emo108.gif|גבינה|תתני לי בקשות לדברים שאני אכין לך-מה שהכנתי עד עכשיו היה מגעיל מאוד\=
ג גמדית 2006 New member 19/6/05 #59 בוהוווווו ^^ ניצן!!!!! אני הגמדה שלך, ולכבוד הענקית החמודה שלי אני אשאל אותך מה תרצי אני יודעת שאת אוהבת אינו/קגו... גמאני!
בוהוווווו ^^ ניצן!!!!! אני הגמדה שלך, ולכבוד הענקית החמודה שלי אני אשאל אותך מה תרצי אני יודעת שאת אוהבת אינו/קגו... גמאני!
א אלונית 2006 New member 19/6/05 #60 כל דבר שיצחיק אותי ברגע זה כי העבודה ה*בייפ* של אח שלי שלחו אותו לחו"ל בפתאומיות, והוא יפספס את היומולדת שלי, ואני לא אראה אותו חודשיים שלמים! בוהו! וועה~!
כל דבר שיצחיק אותי ברגע זה כי העבודה ה*בייפ* של אח שלי שלחו אותו לחו"ל בפתאומיות, והוא יפספס את היומולדת שלי, ואני לא אראה אותו חודשיים שלמים! בוהו! וועה~!
P Popcorn the demon New member 19/6/05 #61 לקארי הרי לך קומיקס ג'אקוצו באנקוצו הפתעה שמוקדשת לך מקרב הפופקורן! רק תני לי דוא"ל שלך כדי לשלוח לך את זה! תמלאי כוואת נפשך... עבדתי קשה כדי לגרום לוורד הדפקט שלי לסדרת את התמונות כמו שצריך.... תהני!
לקארי הרי לך קומיקס ג'אקוצו באנקוצו הפתעה שמוקדשת לך מקרב הפופקורן! רק תני לי דוא"ל שלך כדי לשלוח לך את זה! תמלאי כוואת נפשך... עבדתי קשה כדי לגרום לוורד הדפקט שלי לסדרת את התמונות כמו שצריך.... תהני!
פ פולי3 New member 20/6/05 #68 כולכן כאלה חמודות../images/Emo24.gif../images/Emo25.gif../images/Emo23.gif
ב ב ל ה b l a New member 20/6/05 #69 ל- Sora אני הגמדה שלך! נעים להכיר! סורי שלא שלחתי לך דברימים עד עכשיו, פשוט לא הייתי בבית =( אני לא ממש יודעת מה את , אז אני אשמח אם תכתבי לי (לא רק דברים שקשורים לאינויאשה). בכל מקרה שיהיה לך חופש מהנה אם סיימת את בצפר, וגם אם לא יעבור מהר.. חיחי..
ל- Sora אני הגמדה שלך! נעים להכיר! סורי שלא שלחתי לך דברימים עד עכשיו, פשוט לא הייתי בבית =( אני לא ממש יודעת מה את , אז אני אשמח אם תכתבי לי (לא רק דברים שקשורים לאינויאשה). בכל מקרה שיהיה לך חופש מהנה אם סיימת את בצפר, וגם אם לא יעבור מהר.. חיחי..
ג גברת אינויאשה New member 20/6/05 #71 מה זה בכלל לא הוגן : 1. אניגמידית שלו מיש'י.. אבל לי אין גמד? מה זה צריך להיות?!
ב ב ל ה b l a New member 20/6/05 #72 ועוד אחת למרות שאולי כבר יש לך אותן.. =) אני ילדה חסרת קזה.. סורי..
P Popcorn the demon New member 21/6/05 #75 דברי גמדענק! מחקו את התמונות שלי...*בוכה* אבל זה לא יפריע למלכת שדי הפופקורן לתת לקארי תמונות צ'יביות ומדהימות!
דברי גמדענק! מחקו את התמונות שלי...*בוכה* אבל זה לא יפריע למלכת שדי הפופקורן לתת לקארי תמונות צ'יביות ומדהימות!