ועוד
J J e i n New member 19/6/05 #62 תודה רבה! רשמתי באיזה שירשור מה אני אוהבת... לאן הוא נעלם? טוב, לא משנה. אני אוהבת מאינויאשה הכי את קיקיו וקאגורה. אבל גם כל שאר הדמויות נחמדות (חוץ מנאראקו) אני אוהבת את אבריל לאבין ואת אוונסנס. אני אשמח לתמונות יפות של פיות וכד'^^ ודברים מצחיקים אם את מוצאת איפשהו.
תודה רבה! רשמתי באיזה שירשור מה אני אוהבת... לאן הוא נעלם? טוב, לא משנה. אני אוהבת מאינויאשה הכי את קיקיו וקאגורה. אבל גם כל שאר הדמויות נחמדות (חוץ מנאראקו) אני אוהבת את אבריל לאבין ואת אוונסנס. אני אשמח לתמונות יפות של פיות וכד'^^ ודברים מצחיקים אם את מוצאת איפשהו.
ג גמדה גמדה New member 19/6/05 #40 ענקית שלי../images/Emo70.gif Prince Of Hell../images/Emo70.gif אני כל כך שמחה שנבחרתי להיות הגמדה שלך זה כבוד כזה גדול נעים להכיר אז... אני בינתיים אשים לך תמונה חמודה של קיקיו ונאראקו (פאנארט כפי שאת רואה) אני עכשיו עובדת מאוד קשה על מה להכין לך אז אם תתעזרי בסבלנות תקבלי משהו ממש יפה+תמונות
ענקית שלי../images/Emo70.gif Prince Of Hell../images/Emo70.gif אני כל כך שמחה שנבחרתי להיות הגמדה שלך זה כבוד כזה גדול נעים להכיר אז... אני בינתיים אשים לך תמונה חמודה של קיקיו ונאראקו (פאנארט כפי שאת רואה) אני עכשיו עובדת מאוד קשה על מה להכין לך אז אם תתעזרי בסבלנות תקבלי משהו ממש יפה+תמונות
B Bakura New member 19/6/05 #41 אה, זוהר סתם זונה ../images/Emo3.gif היא גילתה לי שהיא הגמדה שלי והרסה לי את כל הכייף ;; תחליפו אותה ;; היא רעה ;;
אה, זוהר סתם זונה ../images/Emo3.gif היא גילתה לי שהיא הגמדה שלי והרסה לי את כל הכייף ;; תחליפו אותה ;; היא רעה ;;
P Prince Of Hell New member 19/6/05 #47 ../images/Emo99.gif../images/Emo99.gif../images/Emo99.gif תודה לגמדונת שלי ^.^
P Prince Of Hell New member 19/6/05 #49 גמני שמחה להיות הענק שלך ../images/Emo24.gif בעע.. ענק מזכיר לי שאני שמנה
ג גמדה גמדה New member 20/6/05 #64 זהר../images/Emo70.gif../images/Emo7.gif אני לא מצליחה להעלות את מה שהכנתי לך תתני לי 'בקשה את האימייל שלך ואני אשלח לך לשם כי זה לא מצליח לי... תשלחי לי או בפורום או במסר... כי זה כל כך יפה והשקעתי
זהר../images/Emo70.gif../images/Emo7.gif אני לא מצליחה להעלות את מה שהכנתי לך תתני לי 'בקשה את האימייל שלך ואני אשלח לך לשם כי זה לא מצליח לי... תשלחי לי או בפורום או במסר... כי זה כל כך יפה והשקעתי
P Prince Of Hell New member 21/6/05 #74 אוקיי ^-^ לא לבכות .. המסן שלי [email protected] ןזה גם האימייל P:
ה הגמד של באקי New member 19/6/05 #43 בעעע ! ילדה רעה ! אני החלפתי כינוי רק בשבילך !!! מגעילה טוב, ועכשיו להקדשה
ה הגמד של באקי New member 19/6/05 #44 אוי ! אוי ! תמחקו את זה ! זה היה אמור להיות בשרשור למטה >< מצטערת. לא יודעת איך זה הגיע להודעה חדשה .. ;;
אוי ! אוי ! תמחקו את זה ! זה היה אמור להיות בשרשור למטה >< מצטערת. לא יודעת איך זה הגיע להודעה חדשה .. ;;
B Bakura New member 19/6/05 #45 טוב, תודה ^^ אבל אני עדיין כועסת שסיפרת לי ;; רציתי שזאת תהיה הפתעה ;;
P Prince Of Hell New member 19/6/05 #46 אבל בכלל לא רציתי לעשות לך ;; כי את כבר מכירה אותי , זה לא שווה ...
P Prince Of Hell New member 19/6/05 #48 אז .. אם כבר ... ../images/Emo8.gif מאנה הדוגמנית שלי ^.^ אהם.. דוגמן ..
ג גברת אינויאשה New member 19/6/05 #50 האמ האמ*שיעול* האם זכור לך על מה דיברנו >.>;; כניראה שלו.. חבל דווקא השגתי תמונות ממש יפות שלו*~* אבל אני לא אשלח לך
האמ האמ*שיעול* האם זכור לך על מה דיברנו >.>;; כניראה שלו.. חבל דווקא השגתי תמונות ממש יפות שלו*~* אבל אני לא אשלח לך
N Nurmidor New member 20/6/05 #73 הו, זוהר! ענבר! נחשו למי יש את אילומינטי בהופעה חיה באוטאבאן! נחשו מי מתמזמזים על הבמה להנאת הפאנגירלז? ^__________^ ...
הו, זוהר! ענבר! נחשו למי יש את אילומינטי בהופעה חיה באוטאבאן! נחשו מי מתמזמזים על הבמה להנאת הפאנגירלז? ^__________^ ...
P Prince Of Hell New member 19/6/05 #53 בעע.. אבל אני בטוחה שאת גם לא היית מתה לעשות לי, כי אני רואה אותך כל יום, ואני יכולה להביא לך תמונות ;; ועוד דברים >_> אז, סליחה על המגיעלות ^.^
בעע.. אבל אני בטוחה שאת גם לא היית מתה לעשות לי, כי אני רואה אותך כל יום, ואני יכולה להביא לך תמונות ;; ועוד דברים >_> אז, סליחה על המגיעלות ^.^
ה הטישו של הצאט New member 19/6/05 #54 היי ליובי צא'ן!!! סליחה על האיחור אחריו יגיע עוד משהו... מקווה שתואהבי את זה!!!