דברי אלי....

odo13z

New member
דברי אלי....../images/Emo66.gif

דברי אלי אהובה אני אבוד לא שלם בספק לכוד. בבקר מתעורר בחלומות שוקע אלייך...אלייך... מחשבותי לוחשות סודותי מכסות... עולם אפל נרקם עמוק בי... אין בו נחמה. אין שובע. לא רגיעה.רק סערת חושים. ללא שליטה.

כשאתה לוחש לי אהבה

השמיים הופכים רקיעים עננים מתחברים נוגעים מתפזרים השמש - חמה ירח-לבנה וכל צבא הכוכבים בניצוצות מהבהבים והיוצרות מתהפכים משנים חוקי הבריאה כל הצבעים משמשים בערבוביה צלילים הופכים מנגינה אין צורך במנצח או תזמורת וכלים מילים רגשות נגיעות מבטים לבדם מלחינים מנעימים משוררים ריחות הם ניחוחות של שושנים פרחים ליבלובים געגועים אהבהבים ריגושים רעב מתחלף בתשוקה ללקק לטעום ללגום לגעת לדעת להרעיד לרגש להפנט להנעים כשאתה לוחש לי אהבה ובכף ידי אני חשה את דופק ליבך זה מה שאני מרגישה כשאתה לוחש לי אהבה

b a b y s

New member
קוראת לך

מדברת אלייך, בדממה אני מדברת.. כי לא נותר בי עוד כוח לצעוק. קוראת אלייך, קוראת בלי מילים. שרה לך שיר, שיר בלי מנגינה, שיר בלי קול, כי לא נותר בי עוד כוח לשיר. מבקשת ממך בלי להוציא מילה, בלי להשמיע קול, שתבוא.. פורשת ידיים לקראתך... שתבוא, שתנחם, שתלטף, שתרווה את צמאוני היחיד.. לאהבתך.. ותשיב לי את קולי...

שמים1

New member
מכחול קסום ../images/Emo28.gif

אני שותקת. שילחתי מילותיי אל הרוח, אל מרחבי התכלת אליך. אין בי סודות הכל גלוי וברור. במכחול קסום אצייר לך פרח.

גדעון היחידי

New member
מנהל
דברי אלי כשאת פונה אלי גם אם לא נועדנו אני יודע שאת יפה דברי אלי אשה. הביטי בעיני הגי את שמי לחשי לי אהבה.

שמים1

New member
בלחש ../images/Emo79.gif

באצבעות מלטפות אתה מנגן לי שיר, ואני לא רואה מבט אך נוגעת בהולם לב לוחש לי בלאט את שמי.

אתה

עינייך מרטיטות בליבי מיתר כשאני איתך ליבי מאושר כשאתה נוגע בי ואת שמי לוחש בלאט נעלם קולי מטשטש המבט אצבעותיך מנגנות בי שירה שפתיך מציירות בי אהבה גופך לי לוהט וחם כשאתה אומר את שמי נעלם כל העולם.

למעלה