דברים שרציתי לומר

זו רשת של סופר מרקטים

היה על הרשת לא מזמן בעיתון, כי מישהו קנה אותה. אני עוזבת כי בינואר אני מתגייסת ועם העבודה אין לי הרבה זמן פנוי, וגם קצת נמאס לי לגור בת"א אני מתגעגעת הביתה כנראה. לא יודעת. בכל אופן ממחר נשאר לי שבוע אחד לעבוד וזהו.

ranch22

New member
יכול להיות..

שקראתי את זה..זה היה בעיתון "ישראלי" של הרכבת ושל אגד. ו..לאן את מתגייסת?

לחיל הים

אני אהיה בקש"ית- בקרית שליטה ימים שזה בעצם אומר שארבע וחצי שעות ביום אני אשב מול מחשב ואבדוק שלא נכנסים גורמים זרים ואוייבים לאיזורנו מהים, אתעסק עם מסמכים מודיעינים ואסתכל על הים במשקפת. לא משהו אבל עדיף על פקידה, לא? סתם זה יכול להיות נחמד. תלוי עם מי אני אהיה שם.

ranch22

New member
דווקא..

זה נשמע ממש טוב ומגניב!!!חיל הים...אח. שיהיה לך גיוס קל ונעים!!!

גיוס הכי נעים שיש../images/Emo13.gif

חיל הים זה באמת מגניב!

WinteRain

New member
דשר"ל 9!!

נופוווווו'ש!!! לא ידעתי שיש לך חבר... מזל טוב!!!! אני בטוחה שנקשרת לאנשים בעבודה... אבל אם את ביחידם טובים איתם, תמיד אפשר לשמור על קשר!!! חיל הים זה גרררר מדי א' פשוט יפיםםם!!!! ראנצ'יססס!!!! מה זה את צרודה!! לא מרשה!!! את צריכה לספר לי כל מיני דברים... גררררר אני גאה בעצמי!! בחיים לא האמנתי שאני אצליח!!! ויצאתי מזה בסבבה!!! יש לי תקווה!!! גרררר שבת שלום

תודה לכולם על הגיוס הנעים אבל

יש עוד חודש וחצי, אל תקדימו את זה... חחח... וכן עדידוש יש לי חבר, חודש וחצי. הוא חמודי כזה... אני לא מבינה מה קורה איתך, על מה החיזוקים ומה היית צריכה לעשות אבל אני שמחה שיצאת מזה סבבה. מקווה שהכל טוב אצלך. נוף

ranch22

New member
דשר"ל 10

כל מה שאני יכולה לומר לך זה שאני עדיין צרודה.. ו...שזה נגמר... אני מקווה שתביני על מה אני מדברת.

WinteRain

New member
דשר"ל 11

מה??למה?? יום שני בערב אנחנו מנהלות שיחה!!!!! לאב יו

תרגישי טוב ושמרי על הקול שלך

ד"א המקודד שלי תוקן
עכשיו אני שומרת עליו כמו על "אוצר" חח ורינתי אני מתגעגעת אלייך, ככה זה שלא מדברים המון זמן ואין זמן גם לדבר...

ranch22

New member
אה..

אני די מתנזרת כרגע מהicq, אני יותר במסנג'ר אם כבר. אני שם-כאן. :]

WinteRain

New member
אין לי כוח לשרשר כמו שצריך...

כן ראנצ'יס... אני ידועת שהיו לי בלאגנים.... אנחנו עדיין ננהל שיחה!!! יהיה בסיידר!!!

herut123

New member
מה קורה כולם?

בקושי יש לי זמן להיכנס, מחר אני בת 14
אומרים שזה גיל יפה

ranch22

New member
הוו

הנה חדשות אמיתיות!! שיהיה במזל טוב, חירות!!! עד 120!!! :]

למעלה