דברים שרציתי לומר

WinteRain

New member
דברים שרציתי לומר

זוכרים את "אז ככה"? כן.. אז ראנץ' ואני החלטנו לעשות משהו חדש!! במקום אז ככה הפרטי שלנו אנחנו פותחות את שרשור "דברים שרציתי לומר" (קרדיט לראנץ' על השם). אתם מוזמנים לפרוק כאן את העול, את התסכולים... לקשקש... וככה ננסה כולנו לעזור... לתמוך... להיות לעזר!!! אז שיהיה לנו בהצלחה!!!

WinteRain

New member
דברים שרציתי לומר 1

יווו איזה פלאשבק ל"אז ככה" כמה מילות אהבה לשרשור הזה: אז ככה יקר שלי, אני מאוד אוהבת אותך והיית פורקן נפלא בשבילי... ואני לא מחליפה אותך... אני פשוט יוצרת משהו חדש... תודה על מה שנתת לי!!! אתה שרשור מלך!!! אוקיי... החיים האלה... מחר יש לי שיעור נהיגה ראשון... בזמן הקרוב תתחילו להתחבא, אני יוצאת לכביש חיחיחיחיחיחיחי ומחר זה כנראה היום בוא אני הולכת לעשות מעשה שבחיים לא חשבתי שאעשה!!! אינשאללה יהיה טוב!!!

ranch22

New member
דברים שרציתי לומר 2[?]

הו,איך התגעגעתי ל"אז ככה" אבל אולי באמת הגיע הזמן לשתף את כולם. אני מצטרפת למילים החמות לשרשור היקר הקודם שיחיה בליבנו לנצח[חח] שרשור מלך!!!!! קודם אגיב לך עדיד ואומר בהצלחה בשיעור מחר ושאני עדיין אתפלל בשבילך בשביל מה שאת צריכה לעשות,ותדעי,יהיה טוב בסוף,כך אומרים. מחזיקה לך אצבעות. לגבי..המצבקצת קשה..אני חושבת שאני אוהבת אדם שהוא ההפך הגמור ממני בכל התחומים בעולם,זה קשה,אבל מצד שני הכל מקרב. יש לי יחסי כעס-הערכה עם הרב שלי של ביה"ס. השכבה השטחית שלנו בחרה הצגה שטחית ביותר לרבנית פורים[כל שנה עושים אצלנו מחזמר ממש ממש יפה וממש אמיתי] במקום "שני קולינמל". עוד לא התחלתי שיעורי נהיגה בכלל. שבוע הבא אודישנים להצגה וצריך לבחור שיר ואין לי מושג מה לבחור ואני בכלל לא יודעת לשיר!! ויש גם תמונות מחזור שבוע הבא.. ויש לי מלא מבחנים ושיעורים ומבחן ע-נ-ק-י מחר!! וזהו... אפשר לחזור ללמוד... עדיד...ב-ה-צ-ל-ח-ה!!!!

WinteRain

New member
דברים שרציתי לומר (דשר"ל) 3

את מאמינה שהפכים נמשכים?? וואיי זה נשמע בטח לאהוב אדם ששונה כמעט בכל תחום אפשרי... למרות שגם במקרה שלי אנחנו שונים... הפוכים בהרבה דברים... שזה דיי הזוי!!!! מה קרה עם הרב בבית הספר?? יאא מחזמר!!! אולי אני אבוא לשיר?? יאללה את חייבת לשיר!!! חייבת!! תני לזמרת שבתוכך לפרוח!!! בהצלחה במבחן מחר!! את כל כך הולכת לקבל 100!!! וואי אני מקווה שיש לנו עוד זמן לתמונות מחזור... אני צריכה להסתפר לצבוע ושאר עניינים... כן, אני מניחה שיש עוד זמן!!! אני אדווח לך מחר איך היה השיעור ואז השיחה איתו... יש לי יום שישי מבחן באזרחות.. לא התחלתי ללמוד... פויה... זה כאילו נהייתי חרשנית השנה, פתאום יש לי מושג חדש "ללמוד למבחן" רק שאני לא בדיוק מיישמת את זה...!!! לילה טוב!!!

ranch22

New member
דשר"ל 4

אני שוב בזוגיים [: לא יודעת אם להאמין או לא. אבל זה בהחלט יותר מידי. זה יותר מכל תחום אפשרי... וספרי לי כבר מה קורה,אני על הקוצים כל היום!!! עם הרב..סיפור בעייתי שאפשר לומר שנפתר..פשוט מתחמקים..או שעושה את עצמי מחייכת... בואי לשיר!!! תחליפי אותי... אני כ"כ לא יודעת לשיר..ואין לי מושג גם מה לשיר בכלל.. אין זמרת בתוכי!!! בע"ה,הלוואי ואקבל 100!!הלך דווקא ב"ה טוב.. לנו יום שלישי הבא ב10,זה כבר סגור. אל תחשבי שזה עוד הרבה זמן... לכי ללמוד!

אני כבר לא דיילת מכירות.. חחח

עכשיו אני סדרנית סחורה אני יודעת שזה לא עבודה מי יודע מה אבל לפחות זה עבודה מסודרת, כל יום, 8 שעות, והמשכורת תהיה קצת יותר גדולה ממה שהרווחתי עד עכשיו. אבל זה אומר שנפטרתם קצת מהקרציה של הפורום, לא תראו הרבה הודעות ממני
נחמד דווקא השרשור הזה, עדיד ורינתי אתן גאונות! שיהיה לכם יום נפלא

ranch22

New member
..

זהו,זה סגור כבר? ולמה שנפטר מההודעות שלך?אני לומדת יותר מ-8 שעות ועדיין אני מוצאת זמן להכנס לכאן קצת. נסי. ומזל טוב שיהיה!!!! ו...תודה..אבל אל תגזימי...

WinteRain

New member
דשר"ל 5

ליאתי: על איזו קרצייה את מדברת?? שום קרצייה!!! את חיונית לפורום הזה!!! אני מאוד מאוד מאוד אוהבת אותך ולא הייתי רוצה שתעלמי!!!! תתחדשי על העבודה החדשה!!! שיהיה לך בהצלחה!!!!
איזה גאונות!! זו ראנץ' הגאונה שעושה מבחנים מטורפים אררר סתם רעיון חביב, אבל אני שמחה שאהבת אותו
ראנץ': בלע... ספרי לי את כל הסיפור... מרתק אותי לשמוע!!! שמחה שהיה טוב במבחן!!!! יהיה לך 100!! אל תדאגייי!!!!! אני אבוא בשמחה לבחינות חיחיחיחיחי זה יהיה כזה סושייי!!!! ארררר את כבר ידועת מה היה היום... ו... זהו אני מקווה שיהיה טוב בשיחה... אני שמחה שלפחות היה לי את האומץ לומר לו שאני צריכה לדבר... זו התקדמות רצינית... בתקווה שיום ראשון הוא יהיה רגוע... אני מפחדת שאם הוא לא יהיה במצב רוח טוב הוא עלול שלא להבין אותי ואולי אפילו לפגוע בי, מבלי להתכוון כמובן!!! שעור הנהיגה שלי היה כל כך טוב!!! נהניתייי!! ממש נהניתי!!! אני חייבת לקבוע שיעור נוסף בקרוב גררר יש לי לסדר עניינים של הלהקה... אוףףף וזה לא מסתדר לי עם שעות הטלוויזיה היקרות שלי ועם הלימודים שלי למבחן באזרחות מחר ועוד לא הלכתי לחדר כושר מאז יום ראשון והיום אני מפספסת ריקודים עם בשל המבחן באזרחות מחר.. גרררר טירוףףף!!! החיים האלה מטריפים אותי!!! אויי אני מתפרקת... זה
ערב טוב לכולם

ranch22

New member
דשר"ל 6.

היא לא קרציה!!! היי, איזה מבחנים מטורפים?? ואני לא גאונה!!! ואיזה סיפור את רוצה לשמוע??על מי מהם?? הלוואי ויהיה לי 100..כפי שאני מכירה את המבחנים האלה..מי יודע?.. בואי!! אני לא יודעת מה לשיר!!!! אני צריכה להחליט עד יום שלישי וגם להסתפר ביום ראשון וגם יש לנו מבחנים בראשון,שני ושלישי. אבל בחיים לא עברתי אודישן,תעזרי לי!!! בסוף אני רק אשרוק את "הרגע הבא" [: כל הכבוד על מה שעשית!! אני שמחה לשמוע!! באמת זה דורש הרבה אומץ ואת עשית את זה!!!אני גאה בך!!! חסר לו והוא לא יהיה במצב רוח טוב!! אני מקווה שיהיה הכי טוב שבעולם!!! ואם הוא פוגע בך הפעם הבאה שאבוא לחולון תהיה קרובה מאוד,שיזהר לו! ואיזה כיף לך!!!אני שמחה לשמוע!!! גם אני מתחילה ללמוד בקרוב ככל הנראה למרות שכבר נהגתי פעם..זה הכי כיף שיש!!! ואיך הלך היום במבחן?? והיי,את תהיי בסדר!! אל תתפרקי לי,יום ראשון הוא יום חשוב!!

WinteRain

New member
דשר"ל 7

אני רוצה לשמוע את כל הסיפורים!!! וודאי שאת גאונה!! אל תגידי שלאא!!! חהחהחה אנחנו צריכות לדבר במקרופון כדי להחליט על שיר... כי לא נראה לי שיצא לנו להיפגש בזמןןן הקרוב!! חהחהחה אני כבר מחכה ליום ראשון!!! גם בגלל זה וגם כי יש לי שעור נהיגההה ארררר כןן תתחילי נהיגה!! זה סושייי!!!! איפה נהגת כבר פעם?? ארררר גם אני מקווה שהוא יהיה במצב רוח טוב!!! חהחה ואני רוצה שתבואי בקרוב לחולון גם לי בלי קשר אליוו חיחיחיחי אני גם צריכה להסתפר!!! במבחן היה סביר אני ידועת... יהיה טוב!! אני ממש עייפה ועוד מחר אני צריכה ללמוד למתמטיקה כי יום חמישי יש לי מבחן- פויה!!! אני מתפרקת פה באופן חיובייי חיחיחיחיחייי שבת שלום!!!! תתחילו להגיב כי אחרת זה לא יהיה אז ככה, זה יהיה דשר"ל

ranch22

New member
דשר"ל 8

איזה סיפורים?מה אומר ומה אדבר?? ואיני גאונה,אני סתם.באמת. אני חייבת שיר!!ומה שחסר לי עכשיו שאני צרודה,תמיד זה קורה לי,אוף!!!! איך אני אשיר ככה?! איך היה השיעור היום?? ולפי דעתי היית צריכה ללכת היום!! נהגתי..אסור לספר כאן... לא משנה. מתי אני אבוא?... בסוף תקבלי את 100,תפסיקי לומר כך!! הייתה אצלנו היום ישיבה פדגוגית על הכיתה שלנו..המורה אמרה שזה היה בין גרוע לגרוע מאוד,הלך עלינו!. בהצלחה במבחן!! ותהנה בסמינר..! [:

שבוע אחד אני בעבודה, וכבר הצלחתי

לשבור מקודד(זה שמדפיס מחירים)
איזה ידיים שמאליות יש לי
אתם לא מבינים אפילו, לקום בזריחה ולחזור הביתה בשקיעה... אבל אני לא יכולה להתייאש כבר, כי אני חייבת לעבוד, חיבת איכשהוא להתפרנס, רק חבל שזה גוזל ממני הרבה. במיוחד בגלל שזאת עבודה פיזית, ואתם יודעים כמה רזה אני
אבל שטויות נעבור גם את זה, עכשיו השאלה היא מה יהיה עם המקודד... אוף...

גם אני רוצה להצטרף

אז ככה, נשארו לי עוד 11 יום לעבוד, ויום שישי ה-1.12 אני חוזרת הביתה לקריות ועוזבת את ת"א... זה בטח יהיה לי קשה ומוזר אבל אני מאוד מתגעגעת הביתה כבר. על החבר שלי כבר סיפרתי אז אין מה לספר... וזהו אני מחכה בקוצר רוח שהפורום ישוב לחיים. ד"א עדידוש מתי שינית כינוי? כנראה זה היה בתקופה שלא הייתי כאן... חחחח... דפקתם כאן חפירות ואני בדיוק בדרך לעבודה... מחר אני אתעדכן... מתגעגעת המון. צ'או נוף

ranch22

New member
נוף..

במה עבדת? ושיהיה בהצלחה עד ה-1 לחודש. ולא אמרת שהוא כבר חבר שלך, שיהיה במזל טוב!

אה, כן אנחנו חברים../images/Emo23.gif...

חחחח... תודה.
אמ,אני עוד עובדת בסופר שנקרא AM:pM זו רשת בת"א של סופרים שעובדית 24 שעות ונפלתי על הסניף הכי מדהים בעולם (זמהנוף פינת קינג ג'ורג') וזהו. עוד 10 ימים אני מסיימת את עבודתי שם... וואו זה יהיה קשה. ממש נקשרתי שם לאנשים. וזהו

ranch22

New member
:)

אין על מה! שמחה בשבילך! ומוכר לי שם החברה.. חנות של סופרים? למה את מסיימת לעבוד שם אם את כ"כ נהינת?..

למעלה