דברים שמעצבנים אתכן

דברים שמעצבנים אתכן

עקב המתנה של שעות (עדיין!) מול סלקום כדי לסדר משהו ארור לחברה שלי כשהיא בחו"ל, אז דפנטלי חייבת לפרוק עצבים - אהההההההההההההה#^$^#@^#@^. מוקדי שירות. איכסה.

ואנשים שמאחרים לי.

ואנשים שמקיאים לי באוטו.

תורכן, פרקו

brave and bold

New member
דברים שמעצבנים אותי:

אנשים טיפשים!

איחורים מוגזמים

בלאגן ולכלוך

New way 1991

New member
פורקתתתתתת

אנשים רדודים ,פרחות ,ערסים ,אנשים שלא מקשיבים שמדברים איתם ,שחצנים וצבועים

כשסוגרים את הפקק של הבקבוק קולה(זירו) חזק מדי

כשאני ממש צמאה ואני לא מצליחה לפתוח. פעם אחת מהעצבים שקלתי לגזור את הבקבוק.

כשה-GPS מפשל וכל מה שאני רואה מסביבי זה לוחיות רישוי ירוקות ואני קולטת שנכנסתי לכפרים ערביים.

להיכנס לשירותים כשיש לי פיפי דחוף ואחרי שהתיישבתי לגלות שהגליל טואלט נגמר וכל השאר נמצאים בארון. הרחוק.

לקבל שיחה חשובה כשיש לי 4% סוללה באייפון.

להיכנס לישון אחרי שהתמקמתי לי בכיף במיטה ואז לתהות אם נעלתי את הדלת. לקום לבדוק, כמובן.

כשנדבקים לי לעורף ונושמים עליי בתור לקופה בסופר. כאילו, בא לך?

seriously

New member
ילדים פושטקים

וההורים שלהם שחסרי מודעות לילדים הפרזיטים שלהם.

אני מפחדת לגלות את הרשימה השלמה. אני נורא ממורמרת לאחרונה.

limors2

Well-known member
אנשים.

אחרי קיץ של עבודה בקניון עמוס, אני שונאת את כולם.

ויותר בפירוט-
אנשים שהולכים לאט, אנשים שעוצרים בפתאומיות, אנשים ששואלים שאלות מטומטמות (לא, אני לא עובדת פה. אני סתם עומדת מאחורי הקופה/יוצאת מהמחסן עם מלא דברים בידיים), אנשים עם ריח פה מבחיל שעומדים נוראנורא קרוב אלי ובכל צעד לאחור שלי הם מתקדמים אחד, ערסים קטנים קולניים ומשועממים, תינוקות צרחניים וההורים שלהם שנשארים איתם בחנות במקום לצאת איתם, הורים שמתעלמים מזה שהילדים שלהם בוכים שיש להם פיפי עד שהילדים יוצרים שלוליות על הרצפה, אנשים שמפילים דברים ומסתכלים עליהם (ולפעמים גם עלי) והולכים, אנשים שעוצרים אותי בדרך להפסקה שלי, והרשימה יכולה להמשיך לנצח אז אני אפסיק עכשיו

Lyme

New member
ומוסיפה...

זקנים שמתחילים איתך,אנשים שלא משגיחים על הילדים שלהם (שבנתיים משחיטים לך את החנות),אנשים עם בקשות דביליות (לשמור להם על הילד/כלב/הגלידה המטפטפת),הורים שיוצאים מהבית בלי טישו/מגבונים לילדים ואת צריכה להציע להם,אנשים שמדברים כזה חצי איתך חצי עם הילד/חבר/פלאפון ומצפים שתעקבי אחרי השיחה,אנשים שמדברים בג'יבריש -כן יש כאלה ! (כנראה בעיה פיזית או מנטלית קשה..לא עלינו מסכנים
),הורים שיוצאים עם הזעטוטים בלי חיתול כדיי שיתרגלו (והופכים אותך לעובדת ניקיו
ן),אנשים שמברברים ומברברים ומברברים (ממש עושה לי פיזית כאב ראש
),בני נוער שמחליטים לעבוד עלייך ולצלם את זה באייפון,אנשים שאת צריכה לקחת מהם כסף והידיים שלהם...לא הכי נקיות
,אנשים שבאים אלייך עם חידה בלוגיקה/סיפור חיים/בקשת תרומה בשיא העומס (ועל הדרך מנסים ללמד אותך להירגע),ילדים שמכניסים כל דבר לפה,אנשים שעושים סצינות על כלום (כי לא התייחסת אליהם שניה/אמרת להם שלא מקבלים את כרטיס האשראי שלהם/הערת להם בנימוס על משהו)...אשכרה כמו ילדים מגודלים שלקחו להם ת'סוכרייה
...

ואני מודה ומתוודה-מיום ליום אני אוהבת ילדים פחות ופחות....
(לגביי אנשים בכללי זה לא חדש
)

limors2

Well-known member
לא מצפים שתעקבי אחרי השיחה!

מצפים שתעמדי לידם ותחכי שהם יסיימו, לא משנה כמה זמן זה לוקח.

Lyme

New member
תודה על הפרשנות

התכוונתי אנשים שכזה מדברים מילה איתך מילה איתם (במקום שיחזרו אלייך אחריי שיסיימו את ההתייעצות בינהם...בתכלס זה גם דיי מביך שאני צריכה להשתרך אחריהם כל הזמן כמו כלב).

וואי אני מדיימנת לי סצינה חלומית.
אני מתעלמת מהלקחות עד שהם נאלצים לנפנף בידיהם.אני מבחינה בהם,מוציאה את האטמים מהאוזניים ואומרת.."כן בבקשה"..
אני בעד שיהיה חוק שחייבים לאפשר לעובדים לבוא עם אטמים לעבודה (כמו שיש חוק שחייבים לתת לקופאיות לשבת)

limors2

Well-known member
לא התכוונתי לפרשן, דיברתי על מה מעצבן אותי.

ואטמי אוזניים יהיו נפלאים.

Lyme

New member
צחקתי...

לנסות להבין מה הם רוצים ממך זו הרי אחת המשימותXD

seriously

New member
אסור לשכוח

זקנים שלא מדברים עברית ואז מתעצבנים שאת לא מבינה מה הם רוצים, זקנים שנדחפים לך בתור ומבקשים לשלם ומעצבנים את שאר הלקוחות, אנשים שנכנסים ועל כל מוצר שואלים ״מה זה??״ כאילו אם אתה לא יודע מה אתה בא לקנות, אל תבוא! ואם אתה לא יודע מה זה משהו אז תזתכל על זה שניה כי לפעמים זה בסה״כ קיסמי שיניים!! אנשים חוצפנים שפותחים לך מוצרים ואז לא קונים אותם ואת הופכת למקפלת תחתונים מקצועית, אנשים שמתלוננים על מחירים של מוצרים, אנשים שמשאירים לך דברים בקופה ואומרים שהם הולכים להוציא כסף ואז לא חוזרים לעולם, אנשים שמשלמים לך בשטר של 200 על מוצר של 2.5 שקל, ילדים שצורחים וההורים שלהם שצורחים עליהם, בנות עשרה מטומטמות שלא עוזבות לך את החנות ומדברות המון, אנשים שנכנסים לך לחנות כשאת אמורה לסגור ומעכבים אותך בחצי שעה, אנשים שמדברים אלייך בציווי וזלזול וחושבים שאת עובדת אצלם.. מינימום של שיחת נימוסין, מה כבר ביקשתי??

limors2

Well-known member
והרחבה ספציפית לגבי ה"מה זה"-

אנשים שבטוחים שבגלל שיש להם תואר פרופסור הם יכולים לשאוג עלי בהתנשאות ש"איך את לא יודעת שקוראים לזה מכסה?! לא פקק!! זה עט, לא בקבוק!! אף אחד לא יבין אותך!!" ואז ללכת לבוס שלי לספר לו שהעובדת שלו טיפשה וצריך לפטר אותה, ומלבד הטיפשות שלי אני גם "מחזירה מבט חצוף!"

מי הטיפשה פה, אני שבטעות נפלט לי "פותחים את הפקק" במקום "את המכסה", או הפרופסורית ששאלה אותי "איך פותחים את העט?"

זה מקרה ישן, אבל הוא ממש הצחיק אותי, בדיעבד

limors2

Well-known member
כן, גם אלה.

מישהי התעקשה היום שהיא מחפשת קורקינט רחבה. גם כשאמרתי לה שאין לנו קורקינט רחב היא המשיכה לדבר על זה שהיא מחפשת אחד רחבה, ואמרה שוב ושוב לחברה שאיתה שהיא מחפשת קורקינט רחבה.
ממש רציתי לצעוק עליה.

seriously

New member
מקרה יותר עצוב

כשמישהי ביקשה ממני קטורת, אמרתי לה שאין, ואז היא התחרפנה והתעצבנה עליי כשהיא מצאה מנקה מקטורות (??) ולא הבינה איך לא הבנתי למה היא מתכוונת.

למעלה