דברים שבלב

חיה 36

New member
דברים שבלב../images/Emo23.gif

אז אתמול בבוקר הגעתי אליך הביתה כדאי לקחת אותך אלי... יום חג ואין מועדון יום שאת הולכת ,,, שבשבילך המועדון הזה כל העולם.. והדוד שנשאר איתך נסע לאילת... אז אני חייבת להיכנס לתפקיד... אז הגעתי אתמול עליתי אליך שאלתי את מוכנה? אמרת כן אמרתי בואי נשים נעליים,,, כמו תמיד לא ידעת איזה נעליםם!! חיפשתי מצאתי ושמנו נעליים.. והסתכלתי מסביב וראיתי שעוד פעם פיזרת את כל הארון על המיט ה,,, התסכלתי וכאב לי,,,ואחרי זה אמרת אבל איפה השניים התותבות שלי? אז קמנו לחפש את השיניים?! ומצאנו אותם בארון,,, ולאט לאט יצאנו... ירדנו במדרגות... הסתכלתי עליך בכאב,,, ואמרתי בלב,,, איזה עולם אכזר... איפה הנמרה שהיתה רצה במדרגות האלה? איפה האשה שהיתה סוחבת את הסלים ושקיות? חיכתי לאט לאט שתרדי ובינתיים הדמעות זלגו לי... נכנסו לאוטו ... ישבת אחורה ואני קדימה,,, מתחילה לנהוג... ואז כמו תמיד את מתחילה לדבר על המועדון... 4פעמיים חוזרת על אותו משפט ואני אומרת לך נכון , כן , לא ,, רגילה כבר לשאלות וסיפורים ועדיין בוכה,,, הדמעות שוטפות לי את העיינים... ואת מדברת ואני לא שומעת אותך,, אלא בלב מחפשת אותך אמא חזקה ואמא נמרה,,,שאני מתה לשים עליה את הראש... מתה לספר לה את הכאבים שיש בלב... ואת מספרת על דוד מהמועדון איזה איש נפלא.. ואני אומרת לך כן .. ובלב אומרת הכי נפלאה זו את ,, אבל את לא פה,,, את כבר לא כאן ביבשבילי... זועקת בלב שלי........ אמאאאאאאאא אני צריכה אותך,,, אמא רני רוצה לשים את הראש על כתפיךך ולבכות כמו פעם,,, לשפוך את לבי כמו פעם,,, לשים את ראשי כמ ו פעם על הרגליים שלך ושתלטפי אותי... אבל לא כאן....... המחלה הארורה גמרה אותך.... מצד שני אני אומרת כל החיים שלך נלחמת והיית בשליטה... אף פעם לא לא נהנת,, עברת איתנו הילדים משברים ונפילות,,, אז סבבה היום את במקום אחר.... את במעודון... ואת בעולם של מסע אחר... אז עדיף להיות שם ולא להרגיש יותר שליטה... לא להרגיש יותר כאב של הקרובים.... אבל משפט אחת אני חייבת להגיד לך כמו תמיד... אמא אני אוהבת אותך ואין כמוך בעולם .. אפילו שאת חולה היום

אסתי69

New member
איך את יודעת

לגעת בדיוק בנקודות אבל איך לימדת אותי היא שם בשבילך גם אם לא בפיזי }{ אוהבת אותך

היא שם...

כמה שאני מרגיש את הכאב שלך... תהיי חזקה בשבילה, ובשבילך... אולי עדיף... שלא תראה... שלא תדע... שלא יכאב לה יותר... ואת ילדה... יש לך איפה לשים את הראש...

חיה יקרה... ../images/Emo141.gif

כל כך התרגשתי לקרוא... חיברת אותי אל סבתא שלי שתחיה. וחיברת אותי אל סבא של ז"ל. וזה מדהים כמה הזיקנה יכולה לשנות בני אדם. להפוך אותם לאחרים לגמרי. ואז... אנחנו הופכים להיות הורים להם. אני תמיד מתפללת שתהיה בנו הסבלנות, כפי שאת הראת במילים שלך. שתהיה בנו הסבלנות והזכות לאהוב את הורינו גם בזיקנתם. אמא שלי תמיד צוחקת עלינו הילדים, ואומרת משפט שאת בוודאי מכירה.. "אמא אחת יכולה לטפל בעשרה ילדים, אבל עשרה ילדים אינם יכולים לטפל באימא אחת" ולפעמים זה כל כך נכון ואמיתי. הורים נשארים עריריים לאחר שגידלו את ילדיהם רוב ימי חייהם. אני מאחלת לאמך בריאות! ולך אני מאחלת לך כוח, סבלנות וקבלה!

אניהו

New member
חיה...

אל תשליכני לעת זיקנה ...אמר פעם מישהו. אפילו אלוהים הודה לאילו שלא שכחו אותו ("לכתך אחרי במדבר") אז...בשם אמא שלך ובשם המוסר אני מודה לך. אין לי כל כך מה לומר על המצב - קטונתי. אבל חוץ מזה שאת כבר יודעת שאני איתך במחשבותיי, אז דעי לך אישה יקרה - שגלגל מסתובב לו ואחרי הכל נותרת עם המון זכרונות מאמא שאהבת ואת עדיין אוהבת. או כמו שאמרתי - קטונתי!! אניהו. מנסה לפחות...

חיה 36

New member
../images/Emo24.gif../images/Emo25.gif../images/Emo23.gif

תודה על התגובות החמות

ה מוזה

New member
מצמרר ונוגע ללב

חיה יקירתי הכתיבה שלך נגעה והקשר הקרוב ואוהב לאימך ספוג בכל מילה ודמעה כמה קשה לראות את מי שהיה שם עבורנו חזק ונישא כהר לפתע חלש ונזקק וכבר לא כל כך הר נישא ואולי העולם בנוי כך במחשבה תחילה זה שהושיט את היד היום אוחז וזה שאחז היום מושיט ובסופה של דרך משותפת יש דבר אחד שלא נתון לשינוי וזו אותה אהבה שקיימת בינך לבינה הביטי מעבר למה שאת רואה בעיניים ראי עם הלב ותראי שם את אותה האם אצילה אוהבת מסורה מלאת נתינה והיום זו היא שנעזרת בך ולך ניתנה זכות מופלאה להיות שם עבורה כשם שהיא היתה עבורך

אפטרשוק

New member
רויהל'ה../images/Emo24.gif

אנחנו תמיד כאן בשביל לתת לך חיבוק אפילו שזה לא מתקרב לחיבוק של אמא אבל את לא לבד .

bati59

New member
../images/Emo23.gif

רויה , נגעת לי במקום רגיש... מחזקת אותך , אחות .

dance of life

New member
עשית לי

כל כך הרבה הרבה הרבה דמעות... *מחבקת אותך חזק חזק חזק* אין בי מילים, לא מספיק מילים בשביל לעודד, ולא מילים חכמות מספיק בשביל להגיב..

למעלה