דברים ממוחשבים

liorasar

New member
דברים ממוחשבים

שלום קיבלתי משהו קטן ממוחשב ואבקש תיקוניכם והצעותיכם: 1 כרטיס - CARD ? 2 מפתח גישה - ACCESS CODE ? 3 פס מגנטי - MAGNETIC BAND ? 4 הפרש דורות ?????? 5 מסוף מרכזי - CETRAL TERMINAL ? 6 רב ספק - MASTER PROVIDER ? 7 רב מוטב - MASTER RECEIVER / BENEFICIARY / .? 8 שידור - TRANSMISSION 9 קב"ח 10 קכ"ח 11 עסקאות מאולצות 12 קוד שרות - SERVICE CODE ? 13 מספר סודי - CODE .? SECRET CODE .? SECRET NUMBER 14 שגיאה יישומית - APPLICATION ERROR 15 כרטיס לא תקין - 16 תקרה - CEILING 17 שאילתא

Eldad S

New member
כמה הצעות:

1 כרטיס - CARD ?
נראה לי נכון; ולפעמים אפשר גם: board 2 מפתח גישה - ACCESS CODE ?
האם לא: access key? 3 פס מגנטי - MAGNETIC BAND ?
magnetic strip 4 הפרש דורות ?????? 5 מסוף מרכזי - CETRAL TERMINAL ?
אולי: main console או main terminal 6 רב ספק - MASTER PROVIDER ? 7 רב מוטב - MASTER RECEIVER / BENEFICIARY / .? 8 שידור - TRANSMISSION
9 קב"ח 10 קכ"ח 11 עסקאות מאולצות 12 קוד שרות - SERVICE CODE ? 13 מספר סודי - CODE .? SECRET CODE .? SECRET NUMBER
נראה לי: secret code 14 שגיאה יישומית - APPLICATION ERROR
15 כרטיס לא תקין - 16 תקרה - CEILING
17 שאילתא
query

liorasar

New member
אלדד

אלדד תודה במקומות שסימנת בציפור 3 פריטים אזי כולם תקינים ? כך: רב ספק - MASTER PROVIDER ? 7 רב מוטב - MASTER RECEIVER / BENEFICIARY / .? 8 שידור - TRANSMISSION כי מספר 7 הביא 2 אפשרויות. תודה

Eldad S

New member
אלה שלא התייחסתי אליהם

הושארו לחוות דעתם של חברי הפורום האחרים.

Eldad S

New member
רק עכשיו

קלטתי למה התכוונת במונח "ציפור"
הכוונה, בעצם, לסימון ה-V, שבאייקונים של תפוז נראה כמו ציפור. לא, ה"ציפור" מתייחסת רק לערך שמתחתיו היא נכתבה

Eldad S

New member
אני לא בטוח ש-generation gap

מתייחס למונח הנוכחי. "הפרש דורות"; האם ייתכן שהכוונה להפרשי "דורות" בגרסאות התוכנה? (לא שאני מכיר מונח כזה, אבל לך תדע...). generation gap נשמע לי יותר כ"פער הדורות" - אבל אולי בכל זאת לכך הייתה הכוונה במונח המקורי.

liorasar

New member
אלדד ואחרים: נאמר לי ש:

"הפרש דורות בקליטת חסומים גדול מדי " - the difference in generations in the blocked cards input is too large

liorasar

New member
הלקוח נתן לי טוב יותר:

איפה שכתוב: הפרש דורות אמר לי: difference in updates. זה נשמע סביר יותר.

august west

New member
13. בארה"ב: PIN

(Personal Identification Number) לכל סיסמא מספרית למשל בכספומט או באתרי אינטרנט

למעלה