דברים מוזרים

freearth10

New member
דברים מוזרים

דברים מוזרים קרו לי ביום האחרון. הכל התחיל כאשר אתמול התכופפתי ובלי שום סיבה נראית לעין נפלה לי התותבת מהפה ונשברה לה שן קדמית. שעה לאחר מכן ישבתי עם בני בסלון וראינו יחד סרט ושוב בלי שום סיבה הגיונית שמענו בום גדול. הראי שבמקלחת נפל ונשבר. היום הכנתי פתיתים ורוטב חם ומאוד טעים ושלא כהרגלי הלכתי לאכול אותו בחדר. התיישבתי מול המחשב והרוטב נשפך על המכנס השמאלי שלי. ניקיתי אותו התיישבתי ליד שולחן האוכל וחשבתי מה אכתוב עכשיו ואז כמו בסרט הופיעו שוב המחשבות על כל מה שארע כאן מאתמול. כתבתי על כך בבלוג שלי והתעייפתי מאוד. הלכתי לנוח. התעוררתי. הבן שלי נכנס לחדר ומשך את הספר שהיה מתחת לכרית שלי וקרא בקול: הכוח טמון בתוכך. אשמח על כל תגובה, מאיה

MysteryAngel

New member
זה יכול להיות כל דבר

בתקופה האחרונה קורים כל מיני דברים "מוזרים"... לא רק לך. וזה מכיוון שהרבה מאוד אנשים מתחילים להיות מודעים לעצמם ובעצם למה שקורה בחייהם...ומגיעים לאמת הגדולה שלהם. אולי זה גם מה שקורה לך. לכל דבר יש סיבה ומאוד סביר להניח שמה שקרה לך..אולי בא לעורר אותך. ובנך אגב צודק...הכוח אכן טמון בתוכך!

freearth10

New member
../images/Emo51.gifלכל המברכים

ובמחשבה שניה באמת נראה לי שכל השברים האלה שחררו אצלי כבלים שמנעו את התקדמותי והתקשורת שהיתה תקועה באמת זורמת עכשיו בכל הכיוונים.
מאיה

Tal_Ya_Tal

New member
היי מאיה../images/Emo24.gifברוכה הבאה../images/Emo42.gif

קראתי את ספורך בבלוג שלך ומה שאני רוצה לומר לך הוא שלרוב, כשאנחנו אמורים לשנות דפוס, או לשנות תפישה משהו נשבר. זה מאד סמלי. תוכלי לחשוב גם מה מסמלים עבורך הדברים שנשברו. מעבר לסמליות המקובלת כמו (שיניים מיצגות החלטות, או כח פעולה-אומרים: 'חוק בלי שיניים') מראה מיצגת את מה שאנו משקפים. לכל אחד ישנה הסימבוליקה הפנימית שלו. לכן חשוב שתראי מה הדברים מיצגים ע-ב-ו-ר-ך קדם כל
לפני פחות משבוע התחלתי בפעם המי יודע כמה את
הקורס בניסים בפעם הראשונה, כשעשיתי את הקורס לפני כעשרים שנה, נשבר לי המפתח של הסוויץ' בתוך המכסה של טנק הדלק במכונית. השבוע, אחרי התרגיל של היום הראשון, הורדתי את המשקפיים על מנת להתלבש והם 'התפרקו לי ביד' כשהעדשה נשברה בצורה בלתי נתנת לתקון(מולטיפוקל)
אז למרות שבמשךהעשרים שנה האחרונות אני עובדת עם
הקורס בניסים לומדת ומלמדת, בקבוצות וביחידים (המורה הוא התלמיד) עדיין נשברים דפוסים.
L&L TALYA

freearth10

New member
../images/Emo51.gif

לקח קצת זמן להבין איך הכל קשור שם יחד. דברים נראים היום קצת יותר ברורים
. זה פשוט היה חזק אתמול ומעוצמה אנחנו לפעמים יותר פוחדים מאשר מהחולשה שלנו. מאיה

על פי רוב אפשר להתיחס לכך כ

שלום מאיה, אחת לראות מה הדברים מסמלים. הכוח שבמילה המדוברת (1) להתבונן בו כי לא היה שייך לאחרים אלא אמרת זאת עבור עצמך (2) וזה נאמר בכל הקשור לעניין משפחתי שלך כאמא או כאשת איש (3) והבן שלך הביא לך את הכלי לעבוד עבור עצמך (4). ברכות לבביות, אסתיה

למעלה