דברים מוזרים...

EniGma13

New member
דברים מוזרים...

היי לכולם, אני חדשה כאן, ורציתי לשאול שאלה, יותר נכון לבקש את עזרתכם... לפני איזה שלושה שנים התחילו לקרות איתי דברים מוזרים,אחרי שהתחלתי להתעניין יותר בנושא גיליתי שאלו היו חזיונות, ראיתי גם פעם בלילה מין צל (בצבע זהוב) של אדם שמשוטט בחדר שלי (אלו לא היו אורות מבחוץ כי החלונות היו סגורות) ברחתי מהחדר. ופעם אמא שלי שמע אותי מדברת מתוך שינה עם מישהו ו המישהו הזה עונה לי חזרה...(יש עוד הרבה סיפורים כאלה) ואז לתקופה די ארוכה יותר משנה הדברים האלה הפסיקו לקרות סביבי ורציתי לשאול למה אם מישהו יודע? ועוד שאלה, לא מזמן אני יושבת בספה העובר לידי מין צל או ענן לבן, אני נגעתי בזה והרגשתי דקירות כמו חשמל (כמו שנוגעים במסך טלוויזיה מיד אחרי שמכבים אותו אבל יותר חזק) יום אחרי ראיתי את זה שוב, מה זה יכול להיות ?? אשמח אם תענו לי ! ותודה מראש !

jbu

New member
יש כול מיני דברים,זה נשמע כמו הדבר

יש כול מיני דברים,זה נשמע כמו הדבר האמיתי,,רק יש לי שאלה אחת: את עושה מדיטציות?

EniGma13

New member
לא עושה מדיטציה,

ואף פעם לא עשיתי כי לא יודעת איך.

jbu

New member
מקסימום קאית איזה ישות בבית שלך

מקסימום קאית איזה ישות בבית שלך זה לא כול כך נדיר אם את רוצה (או אין לך מה לעשות) את יכולה לטהר את הבית עם צמחים אבל אני לא מבין את הבעיה, ואני לא בטוח אם זה אמתי או לא.

EniGma13

New member
הבעיה היא ,,

בו נגיד שזה מין כוח שניתן לי לראות דברים, לראות חלום ולמחרת זה מתגשם או כול מיני כאלה... ו לתקופה די ארוכה הכול נפסק, ואז אחרי איזה שנה זה התחיל שוב לקרות. אז השאלה היא למה ?

jbu

New member
כוח?

בדר"כ שהיקום מביא מתנה היא נשארת שמעצי על מטפל רייקי שלפני שעסק בזה הוא ביקש עם כול הכוונה שזה יפסק וזה רק נחשל (לא בדיוק אבל אני לא יוסף המספר אלה הגמד של פילזבירי! מי היה מנחש שאני מכשף?). עכשיו אני מתחיל להיות ממש סקפטי אם מדובר פו בראית הילות אז זה אומר שלא היית רגוע מספיק במשך שנה כדי לראות את זה, אבל ממש נראה לי זדמינת את זה או משהוא...

EniGma13

New member
איך יכול להיות שדימינתי את זה אם

אף פעם לא ראיתי דבר שכזה לפני, וחוץ מזה למה לי לספר את זה כאן אם זה הייה סתם דימיון. ואיך תסביר את הדבר של הדיבור בזמן השינה ו מישהו עונה לי בחזרה, אם אפילו מישהו אחר שמעה את הקול (אני לא ידעתי את זה עד שאמרו לי) אבל לא חשוב זה בטח כמו שאמרת לא היתי רגוע או משיהו

למעלה