דברים טיפשיים

דברים טיפשיים

לא בא לי לכתוב הודעה אבל אני אכריח את עצמי כדי שיהיה לכם למה לסגוד הערב(האודי טי.טי שלי במוסך אז אין לי למה לסגוד). בקיצור החיים קלים ושגרתיים בצורה הבועתית הרגילה. מצאתי ``עבודה``, יש לי ``סמינר`` של שמונה ימים שאני כרגע ביום השמיני שלו .כל יום אני קם בשעות מטורפות ביותר (סביב ה-7 בבוקר) שעות שמאז שהפסקתי ללמוד נהיגה לפני שנה, אני פוגש רק מהצד השני של הסקאלה, כשאני חוזר מערב בעיר המטונפת ההיא. לא רק שהם משלמים לי על ה``סמינר``, הם משלמים לי 1600 שקל. אתם מבינים, הם משלמים לי כדי לבוא, לשבת ולהקשיב לאיזה נתנייתי לשעבר מדבר על קולנוע, על ערסים, על החיים, על בדיחות שואה ובין לבין שוטפים לנו את המוח בתכנים סמי-קומוניסטים- ``אהוב את עבודתך``, ``כל מכירה היא מכירה טובה`` והאהוב עליי-``פלאפון נקסט , תמיד מחובר``. אתם לא יודעים איזה אושר זה לכתוב את ההודעה הזו, אני מורעל פלאפון. אני מהאנשים האלו שמתקשרים לאבא שלכם בעבודה ומציעים\משכנעים\כופים\מראים את היתרונות של פלאפון ולמה ההורים שלכם צריכים לעזוב במהירות את המתחרים,ליפול על קרסולנו המלוכלכים, ולמצוץ את בהונות רגלנו על שנעתרנו והתקשרנו להם את ``החבילה המשתלמת ביותר, שמשתלמת להם בתור הלקוחות העסקיים הטובים ביותר שלנו``. למרות שהם בכלל מרוצים באורנג`. כל יתרון טכנולוגי, כל פיסת היסטוריה סלולארית, כל פרסומת , כל בדיחה, כל שביב מידע שאי פעם היה קשור לתקשורת סלולארית ובמיוחד לפלאפון. ה-כ-ל אני יודע. TDMA, GSM,CDMA,NAMPS.מושגים שנשמעים מוכרים ומדגדגים איזה משהו שם בזיכרון שלנו, את כל זה אני יודע. למה? אין לי מושג. כנראה שסוכן מכירות שכמותי זקוק לכל פיסת מידע שכזו כדי להציע הצעות כה רבות, אשר יסחפו את האדמה שמתחת ללקוחות ויגררו אותם לחברה המתקדמת ביותר בשוק. 25 שקל לסמינר, 19 לשעה בעבודה עצמה פלוס בונוסים(בטובים מגיעים כמעט ל-30). מישהו אמר עליי היום: ``יש לו את ההתלהבות האמיתית של ילד כאשר הוא מדבר על המוצר`` ערן שכבר לא משתמש במילה זול כי - ``זול מילה זולה`` ת הוא פשוט חושב מעכשיו שדברים פשוט משתלמים כלכלית. ערן, סוכן מכירות בהתהוות.

טוב נו,אם אתם מתעקשים.

אז היום הייתי עם סוכנת מכשירם וסגרנו עיסקאות על 10 מכשירים, היא הייתה נהדרת, והיא אפילו הייתה בטוחה שנאי אחרי צב``א ולא האמינה לי שניסיתי לשכנע אותה. אני מניח שעכשיו אני אתחיל לעבוד הרבה ואעשה קצת כסף לפני הגיוס. אתם מוזמנים להמשיך להתעניין בי.

_snufkin_

New member
אוף, עכשיו הכל נהרס

היה נורא נחמד לראות את ערן משעשע את עצמו. שנים של התעלמות עיקשת, רק בשביל לשמוע את האלתר אגו שלו במשפטים כמו ``כן ערן, כולם פה אוהבים אותך``. אבל אם כבר, הנה התגובה שלי (לערן): שוויצר אחד. אני כל כך עשיר, אני כל כך מוכשר, טובי חברות הפלאפון רק מחכות לי ולקולי הערב. אני מקווה שלפחות אתה נהנה, כי כרגע כל מה שההודעה שלך גורמת לי זה לדמיין את עתידי העלוב בתור ההומלסית היחידה בעולם שטרחה לעשות בגרויות. אפשרויות לקידום: אולי פעם אחרי שנים של חיסכון אני אוכל לממן לעצמי מעבר לקופסת קרטון חדשה. אני אתרווח לי מתחת לגשר ואהרהר בהשפעות ההרסניות של זה שלא נהייתי סוכנת מכירות בגיל 17 על עתידי המקצועי. אחר כך אני אתפלשבק לי לילדותי המאושרת, ובדיוק כשאתרגש עד דמעות מזה שפעם יכולתי לממן לעצמי סיגריות בלי למכור את גופי לזנות איזה איש עסקים שמן ומקריח ישלשל חצי שקל לתוך הכובע שלי וינסה לשכנע אותי לקנות פלאפון אורנג` בחצי מחיר. כל כך מעניין, ערן. ספר לנו עוד קצת על כמה שאתה מוכשר. בוא נראה אם תצליח לגרום לסנופקין הזאת לקפוץ מהחלון.

דוVשה

New member
חחחחחחחחחחחחחחחח אהבתי!

פשוט אהבתי את התשובה שלך לגמרי.

_snufkin_

New member
אוי תודה..

נחמד ש*מישהו* (עם פזילה חדה לכיוונו של ערננו) אוהב אותי פה.

דווקא בגלל מה שאת מעלה כאן

אני אציע לך הצעה משתלמת כלכלית- קפיצה. בתור לקוחה בת טיפש עשרה מבולבלת, את צריכה את הצעות המתחרים, את תקבלי את ההצעה המשתלמת ביותר בשבילך, כמה זמן קיללת את עצמך על ההתפתחות האיטית של גופך ועל שינוי ההורמונים שגרמו לפנייך להראות כמו פניו של מלצר צרפתי. את מרוויחה בגדול, בלי לקנות יותר סלו-טייפ לסתימת החורים בתקרת קופסת הקרטון שלך. בלי יותר לקנות וודקה בסיטונאות, חדל הסדר לשטוף מזרקים זרוקים על הריצפה כדי לעשות בהם שימוש חוזר. מה את אומרת? יופי. אז בואי נקבע פגישה עם סוכן המכירות שלנו, כדי שסוכן המכירות שלנו יוכל להתאים לך את הצעת המוות המשתלמת ביותר בשבילך. יום שני בשלוש או יום רביעי בארבע? יופי, יום שלישי. ותרשמי לך , יש לך פגישה ביום שלישי בשלוש עם וו.לוציפר סוכן המכירות שלנו. תודה רבה ואת כבר תפגשי ביום שלישי עם סוכן המכירות שלנו ואת תתחילי להנות מחבילת מוות משתלמת.

_snufkin_

New member
היי, ``הומלסית`` לא אומר ``טיפשה``..

(טוב דווקא כן, אבל נתעלם שניה). בחישוב מהיר, ביצוע העיסקה ללא מתווכי צד ג` יחסוך לי עמלה של 48%, + דמי מנוי חודשיים, אבל, לוצי, זהו יום המזל שלך, כי אני מוכנה להתפשר על 24% עם כמה טובות הנאה שוליות, כמו קופסת קרטון דו מיפלסית עם אפשרויות להרחבה, מקום שקט שבו אוכל להזריק לעצמי מנת יתר באחד המזרקים המשומשים האלה. אה, וכמובן שאני מורישה את כל רכושי עלי אדמות (שמסתכם כרגע בחתול מת אחד ושני זוגות תחתונים עם הדפס של המומינים) לחברת פלאפון, המחלקה להכשרת סוכני מחירות צעירים. סגרנו?

למעלה