דברים חדשים.

Gabriel Gray

New member
ברור!!!!הוא שיחזירו או שיביאו תאומה שלה....

או משהו כזה!!! הרגע היחיד שהתעצבנתי על סיילר היה כשהוא שרף אותה!!!

jasika siton

New member
שיחזירו את השחקנית עצמה !

למרות שאני שונאת שעושים את זה, אבל כמו שניקי מתה והביאו את אותה שחקנית בתור אחותה, שיעשו אותו דבר עם אל חח.. לפני שהוא שרף אותה חשבתי שאולי קלייר תציל אותה או משהו.. אבל אז שהוא שרף אותה הייתי מבואסת |:

Slow Cheetah

New member
../images/Emo31.gif

לא מספיק מתעקשים להחזיר את אלי, אז עכשיו יחזירו גם את קריסטן בסיפור כיסוי מפגר של "הייתה לה תאומה! לא, בעצם שלישיה! לא, בעצם הן בכלל היו מיליארד אחיות שנולדו בשרשרת!!!1"?
קראתי איפשהו שאל תחזור, אבל לא ידוע עדיין איך. ולא בטוח שזה באמת יקרה.

jasika siton

New member
כן זה יכול להיות דפוק,

אבל עדיין הדמות של אל תהיה חסרה לי .. ואיפה קראת ?!

noamgorange

New member
הכל תלוי

איך שעורכים את זה, ראינו בתקציר של עונה 4 כמה הדמיון מפותח. הם יכולים להחזיר אותה באיזו שהיא דרך והיא ``קצת`` תחשמל את סיילר שוב והכל יחזור לקדמותו./tapuzforum/images/emo3.gif

Slow Cheetah

New member
טוב, הייתי מחזירה לפיטר את הכוח.

וכוחות חדשים שהיו צריכים להוסיף? טלפתיה בעיקר- שיהיה ניתן לקרוא מחשבות ולדבר ככה גם. דיבור עם בע"ח היה לא רע, אבל אני לא חושבת שזה היה מוסיף משהו לסדרה.

noamgorange

New member
זה לאו דווקא

דיבור, זה יותר שליטה בבעלי חיים כמו שאר הדמויות בסידרה!

nk29

New member
מה שהצעתי למעלה זה תקשור עם בע"ח

בין אם זה בדיבור או בצורה אחרת. שליטה מוחית - יש לסיילר כבר, כשהוא פגש את האבא הביולוגי שלו והביא לו פוחלץ של ארנב שצד בעזרת המח - שיתק את הארנב והרג אותו. יהיה יפה אם יעשו מעין ד"ר דוליטל כזה - וככה מסתיר את הכוחות שלו, שהוא מטפל במרפאה של בע"ח או עובד בגן חיות, או לחלופין - ילד פרא, שגודל ע"י בע"ח - חי ביערות ומתקשר עם בע"ח ונרתע מבני אדם... יש המון רעיונות שאפשר לפתח רק מכח מסוים..

nk29

New member
אבל בעונה 4 ../images/Emo58.gif

יהיה מישהו עם כוח זהה לזה של דפני.. אם היו משאירים אותה בחיים ומקשרים בינה לדמות שתופיע בעונה 4, אז היה מעניין.. אבל סתם ככה להחזיר אותה לחיים? למה? זה מוסיף למאט את תפקיד "המיוסר", "מסכן"..

למעלה