דברים חדשים.

noamgorange

New member
דברים חדשים.

שבוע טוב. מכיוון שאני בעצמי יושב ומדמיין הרבה. היתי רוצה לשתף אתכם ואתם אותי בדברים חדשים, רעיונות, דמויות עם כוחות חדשים/משולבים שהיתם רוצים שיהיו בעונה הבאה, או סתם דברים שחשבתם שיוסיפו לכוח./tapuzforum/images/emo50.gif

noamgorange

New member
אז ככה..

היתי רוצה קודם כל שיחזירו את הכח שמאפשר לעבור דרך קירות. היתי מוסיף כח שמאפשר להפוך לחפץ כמו ארון רדיו וכו

Gabriel Gray

New member
הייתי....

מעלימה את אבא של מאט בכלל מהסדרה..משהו בו עצבן אותי-חוץ מזה הוא פגע במולי!!!- ומביאה בת זוג למוהינדר-ושהוא לא היה הורס גם את זה! והייתי מוסיפה כוח של שליטה במתכת..

noamgorange

New member
הייתי.

נותן לנוח בנט את הכח של אדם/קלייר. ולוקח למוהינדר את הכח.

nk29

New member
בוא נראה מה הייתי מוסיף....

כח לשלוט בצומח כח הפנטזיות - אדם א חושב על בר רפאלי (לדוג'...) - ואדם ב - בעל הכוח - יכול לדעת מה הפנטזיה של אדם א - ולהראות כמוה/ לעשות משהו שקרוב לפנטזיה. יכולת דיבור עם בעלי חיים. אםאני אזכר בעוד משהו אני אוסיף...

noamgorange

New member
כח הפנטזיות.

יש את זה לסיילר לאחר שהוא הרג את הבחורה שעזרה לו כשהוא נפגע.(שכחתי את שמה). דיבור עם בעלי חיים גדוול./tapuzforum/images/emo3.gif

noamgorange

New member
לדבר עם חיות

זה לא עניין של טוב או לא, סה``כ זה עוד סוג של כח.

Gabriel Gray

New member
הדבר היחיד שעולה לי זה...

הבלתי ניראה והיונים שלו....אהה...ומאט והצב כמובן.... ואפשר יכולת של לשלוט במים....

noamgorange

New member
כמדומני

שיש כבר יכולת שליטה במים, ההוא שקלייר הצילה, וגם ג`סיקה אם ראית בסוף הסידרה.

Gabriel Gray

New member
לא אותו הדבר בכלל!

הוא יכול לנשום מתחת למים...וגסיקה יכול הלהפוך למים-ואם חושבים על זה...זה דיי דוחה!- אני מתכוונת לגרום למים לרחף,לקפוא,לזוז...דברים כאלה-זה עלה לי לראש כששטפתי את הבית...מעניין למה?!-

Sandro

New member
אני לא חושב שלסיילר יש את היכולות של קנדיס

סיילר היה מושפע תחת הוירוס ולכן הוא היה מחוסר יכולות - כלומר הוא לא יכל ללמוד את הכוח שלה. אם הוא לקח לה את הכוח, הסידרה ממש הזויה.

noamgorange

New member
הזויה/tapuzforum/images/emo13.gif

נכון היה לו וירוס וזה לקח ממנו את היכולות שהוא לקח מאחרים, אבל היכולת שלו נשארה לו והיא היתה הראשונה שהוא לקח ממנה.

Sandro

New member
אני לא חושב..

עוד לא נתקלתי בסיילר משתמש בכוח של קנדיס וגם לא זכור לי שהוא מחזיק אותו לפי וויקיפדיה.. אני דורש הוכחות לטענה

Gabriel Gray

New member
גם אני חושבת הרבה על הסדרה בזמן האחרון....

במיוחד על הקשר שהיה לאל וסיילר...הם היו חמודים ביחד!

למעלה