דברים וגברים

דברים וגברים

כבר כמה שנים הוא יחכה לי בעליה לגשר ויציע לי ללכת למסעדה שממול יש דברים שלא משתנים באילת ואולי הזמן עושה לו/להם טוב כבר שנים שמשלמים להם כסף תמורת מין בלי כלום. 5 דקות עם קונדום תמורת 250 ש"ח קצת מפגרים החברה שלי מהעבודה תוסיפו 50 ש"ח ויהיה לכם ניו בלנס 577 , חלקם העדיפו מסאג' והרפיה בצידה נשמע יותר משכנע . קשה לשפוט הם נשואים וזה מעסיק אותם לפני אל שם ואחרי קונים עיתון אילתי עם תיאורי חתלתולות ושפנפנות ומתחילים במסע. היא הגיעה לחדר לאחר שתיארה את עצמה כמלאה חיכיתי למצוא סוג של מולדבית מוברחת אבל לא, הגיעה צברית מפוחדת בשם נטלי שיער צבוע בלונדיני עז שורשים שחורים די ריחמתי עליה ישר שאלה מאיפה אנחנו כאילו זה חשוב שלא יגלו אותה בשכונה שהיא מרויחה 250 ש"ח לחמש דקות היא הסתכלה עליי ואני עליה לא דיברנו כמעט אבל הבנו אחד את השני חיכתה 5 דקות עד שגובשה ההחלטה מה וכמה ללא המי . אחרי 5 דקות היא נעלמה לקחה כסף מראש ישר התקשרה לקבל את היעד הבא הוא יצא עם חיוך דבילי מהחדר ואז לא ידעתי על מי לרחם יותר עליו או עליה . כשחזרנו מהמסע הדבילי בין הדוכנים לממכרי שרשראות ופסלים אינדיאנים הוא היה על הגשר וחילק פליירים למסעדה בזווית העין נראה שהמסעדה כבר היתה סגורה.

יערית

New member
סתם מעניין אותי

האם סקס שמשלמים עליו הוא מגרה יותר,טוב יותר,איכותי יותר, מסקס שיש בבית?{או שאין} אישית נגעלת מעצם המחשבה של נערות ליווי וזנות,אבל יודעת שיש כאלו שממש זקוקים לזה.

satin

New member
לא בהכרח יותר טוב...

אבל את יודעת שהכל בראש שלנו...

יערית

New member
במיקרה הזה

חושבת שהראש כלל לא מתפקד,לא העליון בכל אופן.

רות 2

New member
תמימות.........

גם זנות זו ...... דרך הישרדות.. ובחירה בהישרדות באה מהראש ולא מהרגליים ... לעיתים הבוז על בחירה של מכירת הגוף באה מתוך מחשבה טיבעית כי לא יתכן ויבסית כל הדרכים והעבודות האפשריות לפני בחירת המקצוע.. לעיתים את הבוז מחליפים הרחמנות על .. כי לא תמיד היא זו שטוותה את דרכה לשם.. ולעיתים זו גם דרך.. אמרה לי אחת שמצאה ממן עשיר ..ואינה צריכה להתרוצץ ברחובות ובתי מלון זולים ... היא .. זונה פרטית רק של אחד ... וזה מתוק בה לה מהראש ולא מבין הרגליים

דיברנו על זה

אמרתי לו מילא לבגוד תעשה את זה עם ריגוש עם כיבוש אחת שנראית לך תחזר אחריה , למה ללכת לשלם תמורת חור הרי אין כאן שום נשיות במיוחד שאתה הלקוח ה27 מתוך-59 באותו יום. והתשובה שלו היתה :"אני מתרגש מזה שאני חודר לבחורה חדשה והדרך הבטוחה היא תמורת תשלום ככה שנינו יודעים מראש מה המטרה היא מרוויחה ואני מרוויח " ואני אמרתי לעצמי שהייתי באיזה סדנא ודיברו על WIN WIN

יערית

New member
ואני חושבת

שהוא סתם חושש לומר שהוא משלם עבור מקצועיות

ע פ ר ל ה

New member
למכור את הגוף=למכור את הנשמה

מזעזע,היא לעולם לא תדע אהבה מה היא. נכון,רווח כספי גדול בזמן קצרצר,אבל...
נורא בעיניי. אני לא מבינה גם אותו.ככה בום טראח ומזומנים על השולחן? לא מצליחה גם להבין איך זה אצלכם הגברים כשה"זיין עומד הראש בתחת"
אם כך,באותה מידה אפשרי לכם לשגל גם כבשה תמה,ולהאכיל אותה עשב. מה ההבדל?

ע פ ר ל ה

New member
אנדיאר

זה עד כדי כך טכני אצלכם הגברים? השמוק מסוגל להתרומם רק מעצם המחשבה על נרתיקון לחלוחי?
לא מבינה את היכולת הנפשית להתמסר כך,ולנתק את הראש מהגוף. ואולי,ומה שמדהים,שהם לא מנתקים?! הכל נעשה במחשבה צלולה?! "מדברים ביזנס?!

ע פ ר ל ה

New member
ועדיין,ולמרות הטון הציני שלך אנדי

לא התייחסת כלל לכיתוביי,ודעותיי. חן חן לך,מאחלת לו ולי "שמוק חזק ומשעשע לנצח"!!!

N D R

New member
עפרה'לה

זו הייתה התייחסותי ואם את פנויה ביום רביעי בערב יש הרצאה על שמוקים, נרתיקים, לחלוחיות וחופש הבחירה

Mastul4u

New member
נרתיקון לחלוחי????

חחחחחחחחחחח ישר נעמד לי... מסטול שנפל לו נרתיק המסמכים לכיור ונעמד השעון....

N D R

New member
המחוג הגדול או הקטן?

אם הוא דיגי אז שכח מהשאלה

N D R

New member
../images/Emo13.gif

טיקטוקים....... טיקטוקים.................. חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח

יערית

New member
חשבתי על זה

ואולי אתה צודק: מסעדה =150 ש"ח לזוג סרט+פופקורן ושתייה=100 ש"ח לזוג בית קפה=100 ש"ח כולל תוספת מזון לצד הקפה בית קפה=ללא תוספת מזון 40 ש"ח וכמובן שהיציאות האלו לפעמים חוזרות על עצמן בטרם הושגה המטרה,יקר,וואלה -לאללה יקר,ואם מצאת את האישה שלך, הרווחת בלי תוספת סיכון וביטוח חיים ,ואם לא מצאת.... YYYYY עדיף ללכת לנערת ליווי.{רציתי לקרוץ,אבל בטחצ תאמר לי "הקריצה מיותרת":)}

N D R

New member
רומזת שהגבר לבדו משלם על כל אלו?

יש כאלו גברים?

למעלה