דברים וגברים

ע פ ר ל ה

New member
../images/Emo6.gif עובדת ציבור עם נסיון מצטבר...

אני רומנטית מידי,הרעיון מכווץ אותי

אייל 401

New member
עופרה ,ממכר הגוף בלבד

איןקשר לנשמה ,זנות מכל המינים תשרוד כל עוד יהיה ביקוש . אם היית פעם באמסטרדם היית מבינה שזה ביזנס לכל דבר .

פברואר68

New member
total לכאורה מה שאתה כותב...אולי

נכון אם חושבים בראש קר...עיסקי... האם חושבים בראש קר עיסקי? לי קשה לחשוב קר עיסקי כשמדובר במערכת יחסים בין גבר לאישה... ומה בנוגע...לתחום הבריאותי...היום בארץ אינני בטוחה שהזונות עוברות ביקורת מראות....בדיקות דם.. רוצה כל כך להאמין שיש כאלה שמחפשים משהו אחר איכותי...אמיתי עם בן זוג אחד...לאורך שנים...מאמינה שמערכת יחסים עם בן זוג אחד יכולה להיות עשירה בסקס הפתעות והנאה בנוסף לכל שאר ההתמודדויות היום יום שאנו מכירים מאמינה בכך מאוד? אני נאיבית? יש כאן עוד כאלה שמאמינים כמוני? ולא מחפשים סטוצים? לכך דרוש חיפוש מעמיק יותר...לאורך זמן....משהו שדורש מאיתנו איפוק.... אצל זונה זה שונה ...מטלפן....מקבל...משלם.....אין צורך באיפוק ובכישורי אישיות....

t o t a l

New member
את עושה סלט שלם

סביב זנות [שהיא לגיטימית והכרחית וקיימת] מתפתחים באמת המון תופעות שליליות כגון סחר בנשים [זוועה], פשע ומחלות. זאת אגב הסיבה שמדינות נאורות [שלא נשלטות ע"י הממסד הדתי], הגיעו כבר מזמן למסקנה שזנות חוקית ומסודרת, תבטיח פיקוח בריאותי, ותמנע את רוב התופעות השליליות. לגבי הקשר בין שימוש בזנות לבין אהבה.... אין קשר. תמיד יהיו גברים שלא תהיה להם אהבה וימעס להם כל הזמן רק לעשות ביד. ותמיד יהיו גברים שתהיה להם בת זוג ובכל זאת יהיה להם צורך להתפרק עם אחרת ויבחרו לעשות את זה עם זונה. כן נשמה. את מאוד נאיבית.

א ש לי

New member
חיפשתי את תגובתך total../images/Emo45.gif

לקרוא תגובות של התחסדות להגיד כמה זה בזוי לשפוט כי מעולם לא הצטרכנו להיות באותו המקום בשביל לדעת, או להבין. לחשוב על נשים שזו דרכם היחידה להביא אוכל לילדיה לחשוב שגדלה בתוך העולם הזה וקשה היציאה ממנו לחשוב על נכי צ"הל ואחרים שזקוקים להן ולא איכפת לי מה עושה להם את זה שמחה שלהם לא איכפת מה עושה לי את זה. איך אמרת? שני בוגרים דרך אגב...מלבד הכסף המסחר יש הבדל בין הנשים פה שרצות לסטוץ ללילה אחד? שאגיד שגם הן מסכנות לא תדענה אהבה לעולם? מקווה שפיספסתי עוד דעות כמו שלך אחרי שקראתי כמה שצרמו לי.

t o t a l

New member
הבנתי נכון? גם את מתחסדת ושופטת?

מה יש לך מנשים [או גברים] שבוחרות לבלות לילה של סקס חסר משמעות [סטוץ]? למה זה עושה אותן מסכנות? למה את מסיקה מכך שהן לא ידעו אהבה לעולם? קיבלתי בחילה

Netta79

New member
עצוב ברמות....../images/Emo5.gif

אני חיה בבועה ...אולי ... אני לא מאמינה שאדם לא יכול לקיים את עצמו אני לא מאמינה שיש רעבים בארץ אני לא מאמינה שאין פיתרון אחר מאשר זנות בכדי לחיות יש כל כך הרבה מעשי צדקה יש כל כך הרבה נותני עזרה יש כל כך הרבה ידיים מושטות למה שבחורה תסכים לעשות את זה ? למה שגבר יסכים לשלם עבור סקס ? זה נראה לי משפיל , לך לפיק אפ ... יש כל כך הרבה בחורות שישמחו לשכב איתך סתם כי בא להן , עליך ... לא עדיף מאשר מישהי שמתה כבר שתגמור , תשלם ותעוף לה מהעיניים ? אז אני מודיעה בפורום זה ... מי שמכיר/ה מישהי עד כדי כך נואשת שחושבת לכיוון - אני אשמח לעזור לה ורק.... ורק אהבה................
~נטע

הרצון בסיפוקים מידיים תמיד מוביל...

לאותו מקום.(קר,מנוכר,וריקני)גם לשבת בפיק בר ולרצות לקבל סיפוק פיזי ומיני בא מאותו מקום. השאלה שנשאלת היא מי מבין הצדדים מרגיש מנוצל יותר. לדעתי זונה מקצועית לא מרגישה מנוצלת היא מספקת את הסחורה ובאה מאותו מקום של סיפוק מידיי(כסף ללא הרבה מאמץ). הקיצר...הזנות זה מוסד שלא יפשוט את הרגל כל עוד יש צורך גלוי של הנוגעים בדבר.מה לעשות שיש מאיתנו הבוחרים בחיים אינסטנט.

תלתליפז

New member
נטע

נשים שבוחרות לעסוק בזנות, עושות זאת כי הרווח הגדול והקל מפתה מאוד. זה מאפשר להן רמת חיים שלא היו מגיעות אליה בעבודה שנחשבת מכובדת בעיני האנשים. מדובר בנשים אנטליגנטיות, לפעמים בעלות תארים אקדמיים. בזנות הרחוב הסיפור אחר לחלוטין. כאן מדובר הרבה פעמים בנרקומניות , ושוב, הזנות מאפשרת להן כסף מהיר לרכישת סמים. אני לא מאמינה שיש נשים ש"נאלצות" לעבוד בזה כדי לפרנס משפחה. יש תמיד ברירות אחרות לפרנסה , גם לאלו שהן חסרות השכלה.

Netta79

New member
../images/Emo153.gif

לא ברור לי מה גורם לאישה " למכור את גופה" ואולי עדיף שאני לא אתעמק בזה יותר מידי ... Ignorance is bliss ~נטע

עכביש....

שלשום חזרתי מאילת ותאמין לי.. לא צריך להגיע לגשר כדי למצוא.. בגשר יש אחד שתמיד דוחף לך ברושור של מסעדה ממשיכים לכיוון ה"מאנקיס" עוד קצת..לכיוון מזרח ושם תוכל "לקבל" ו"להתקבל" ע"י כ"א וכ"א שתירצה ותחשוק...החום שתקבל שם עדיף על "הקרירות האוקראינית" שתגיע לחדר במלון. מילא, אם מדובר בנשואים שרוצים קצת... ורוצים לעשות ..לשלם..ושתתחפף.. אבל באופן אישי מאמין..עם הפתיחות שיש היום..בין נשים וגברים.. מקצוע הזנות יהיה כדאי רק ל"תת מראה"..של אנשים שב"פיק אפ בר" יראו כמו מי שבאו לאסוף ילדיהם {בני ה-30 }.

ב ד ר ך

New member
עצוב ..

מאוד עצוב לחשוב על כל הנערות והנשים האלה. אבל כל זמן שייש ביקוש לכך מן הסתם יהיה גם היצע.

בכל מקרה יש לזה.........

מחיר! רק שבמקרה הזה המחיר ידוע מראש............... תחשבו על זה...........

למעלה