דברו של ספקן

ההגמון

New member
מה הבעיה?

יש לי מספיק פרטים עליו בכדי להטיל כישוף. אני לא רוצה לכתוב כאן תפרטיקה, אבל זה בהחלט אפשרי.

RainBird

New member
איזה כישוף? משהו שיגרום לאיבר מינו להשחיר וליפול במקרה?

יופי... עכשיו קיבלתי את ההוכחה שלי

שכולכם שרלתנים... כי אם הכישוף שלך עלי לא יפעל (והוא לא יפעל) אז קיבלתי את כל המידע שאני צריך...

saar91

New member
תקשיב...

אני אגיד לך משהו אוקי? יש אנשים שיש להם את הכוח לחרוז ואני אחד מהם אני חרזתי משהו באנגלית שהולך ככה: "Demons from the deepest fire i soumon thee for my great disayer" שבעברית זה: "שדים מהאש העמוקה אני מזמן אתכם לתשוקתי הגדולה ביותר" וכמה זמן אחר כך הייתה לי חברה שכנראה היא התשוקה הגדולה שלי...

קבל את זה!../images/Emo28.gif

רואה.. אני יכולה להוציא שפן מהכובע!! אני לא חושבת שמישהו צריך להוכיח לך משהו...

wierdi

New member
הוכחה

קראולי, כידוע לכולם, היה מכשף רב עוצמה. הוא ראה את עצמו נביא, ורצה להביא לשינוים שהוא צפה. חלק מן השינויים האלו הם בדרך בו אנו רואים את עצמנו ואת יכולתנו. "they shall gather my children into their fold: they shall bring the glory of the stars into the heart on men" (BoL Nuit-15) או הציטוט המשומש "Every man and every woman is a star" bol Nuit -3 זה קראולי וטבעות ההשפעה שהביאו אותך לכאן. זה היה השפעתו של קראולי שהביאה אותך בכלל לחשוב שדברים האלו אפשריים. את כולנו דרך אגב. אם לא היה קראולי לא היה את תיאורית הכאוס, תיאוריית המחשבה והידע, ולא היה גארדנר (לפחות לא זה שאנחנו מכירים) שלא היה מכניס את הוויקה והכישוף לתוך הפופ כמו שהוא עשה דרך עובדיו המתלהבים. וכך זה לא היה מגיע אליך פה בארץ נידחת של ישראל עם דת שבכלל לא מרמזת על שטויות ש-אתה- תוכל לעשות משהו מיוחד שישווה אותך לאלים. והנה הכישוף- 100 שנה אחרי הדור שלנו חושב על דברים שמעט מהדורות הקודמים יכלו לחשוב על לחשוב עליו בכלל. וזה לא "פשוט" כמו להזיז דברים עם כוח המחשבה. בשביל להזיז חפצים עם כוח המחשבה אתה צריך להכיר בכך שכל תנועה היא יחסית אליך, חפץ הוא חפץ רק כי הוא נוטה להיות חפץ וכוח הכבידה זה רק מטאפורה בשביל להסביר משתנה. כשתחשוב על כל אלו ותעכל אותם כמו שצריך, כל השאר כבר יקרה לבד.

למעלה