דברו של ספקן

דברו של ספקן ../images/Emo4.gif

כעיקרון אני מאמין שיש קסמים ויש קוסמים. מה שאני ספקן לגביו, זה אם יש כאן מישהו שאשכרה יודע לעשות כשפים. ואני לא מדבר על "כשפים" של כל מיני טקסים ושטויות, אני מדבר על כשפים דוגרי-אפילו משהו פשוט כמו להזיז משהו בעזרת לחש/המחשבה. יש פה מישהו שיודע לעשות את הדבר ה"פשוט" הזה? יש כאן למישהו לחש שיכול לגרום לחפים לזוז? כי אם אין לכם אפילו את זה, אז על מה אתם מתדיינים כאן כל הזמן? כי טקסים שלא מראים פעולה מיידית לא נראים לי ככישוף, אתכם הסליחה. לחש אחד. זה כל מה שאני מבקש. (ואגב, אם אתם מתכוונים להגיד שאתם לא מביאים הוכחות, זה רק מוכיח את מה שאמרתי- שאין כאן אף אחד שיודע לעשות קסמים/שמכיר לחשים שפועלים.)

ToryMaster

New member
../images/Emo6.gif

רק כי אני לא מרגישה שאני חייבת לאף אחד משהו, או כי אני חושבת שצריך להאמין כדי לקבל הוכחה, אומר שאני לא יודעת לעשות כלום?

CAT4

New member
הינה משהוא ששמתי היום

אנשים ירו דבר ויגדו איפה ההוכחה המאמנים יגדו שהזה היה מעשה קסמים ברור ביותר והספקנים אחרי שכבר ראו את הקסם ושמעו את הניפלאות שלו עדין יבקשו תשובה ולא יאמינו לעולם

ToryMaster

New member
למה שאבזבז את זה?

למה שאבזבז כוח וזמן ואנרגיות ומאמץ נפשי על מישהו שבמילא יחפש להוכיח שאני לא יודעת? ועוד מישהו שאני לא מכירה ולא מעניין אותי אם יאמין או לא?

רגע, רגע, רגע

אני לא מחפש לשלוש את זה שמישהו כאן יודע לעשות קסמים; אדרבא, ברגע שאני אקבל את ההוכחה הכי קטנה אני אאמין. ושוב, את לא חייבת להוכיח במובן בפיזי של המילה, אלא פשוט לכתוב פה לחש כלשהו שגורם לתגובה מיידית. זה הכל. (או שתגידי עכשיו שלכתוב לחש שאת מכירה זה גם מבזבז אנרגיות...)

ToryMaster

New member
בוא נעשה עסק

אני נותנת לך עכשיו מתכון לעוגה, אם אתה מצליח להכין אותה במיידי, ככה שהיא גם תצא בסט, אני אשקול את זה. לא לומדים את זה ביום, ואין שום דבר שיגרום לתגובה מיידית ע"י בנאדם שלא מנוסה ויודע מה הוא עושה. ולרקורד, טלקינזיס זה לא קסם, א זה לא קשור.

RainBird

New member
כי אנחנו לא קוסמים ועושי להטים. אם אתה רוצה משהו שיבדר אותך כמו תעופה או העלמות יש את דיוויד בליין. יש אחת שאפילו *התעקשה* שהוא מכשף אמיתי פה. אני וחבר מרעי פה ובמקומות אחרים לומדים את אמנות המאגיה. באמנות המאגיה אין קיצורי דרך ותאמין לי שכל אחד כאן התחיל עם ספקות מכל הסוגים שקיימים. עכשיו כמה סיבות למה לא ניענה לבקשה שלך. 1. לא איכפת לנו אם תאמין או לא. תחיה איך שאתה רוצה, אנחנו לא מיסיונרים או אנשים שיכפו עליך דיעה שאינך מעוניין בה. 2. הלחשים מבוססים על מערכת סמלים ששונה מאדם לאדם (ולכן לחש למטרה מסויימת שיכתב על ידי יעל, זה לא אותו לחש שיכתב על ידי ארדן במיוחד שארדן למד וודון ויעל בכלל עוסקת במאגיה של הוויקה לדוגמא). לפיכך לחש שפועל לפי מערכת סמלים שה"אני העליון" שלך לא מזהה לא יפעל לך- גם אם יש לך יכולת מאגית עצומה. 3. יש הרבה לחשים שגורמים לתגובות מיידיות. צריך להדגים אותם אבל שוב, לא אני ולא יעל ולא אף אחד כאן לא מרגיש צורך להוכיח לך את זה. אז קדימה ילד- תוותר או תלך בדרך הקשה לקבל את ההוכחה שלך ותלמד את המאגיה. ארדן.

תגובות

א. אני לא ילד. ב. אני כן מעוניין ב"דיעה" או איך שקראת לזה. ג. לא להוכיח- אם יש לחשים שגורמים לתגובות מידיות פשוט תכתבו אותם. גם זה קשה?

RainBird

New member
תגובות לתגובות. אתה בן 17- לפיכך אתה ילד. דיעה? למה אתה מתכוון? לא כתבתי את המילה הזאת כמדומני. ג. אני אכתוב את הלחש ואתה תטיל אותו והוא לא יעבוד- למה? בגלל הבדל של מערכות סמלים, בגלל שאתה לא מאומן במאגיה (וסמוך עלי זה חתיכת עבודה קשה לעבוד עם המאגיה בהתחלה) ואולי בגלל שאתה גם לא מאמין. הנוסחא היא- רצון + אמונה = אנרגיה. ככה זה עובד. אמונה רוכשים עם הזמן כשלומדים את חכמת הניסתר. ושוב אני אומר, אין אינסטנט.

תגובות

א. שאתה היית בן 17 התייחסת אל עצמך כאל ילד? ב. לא כתבת "דיעה"? איזה זיכרון... "לא איכפת לנו אם תאמין או לא. תחיה איך שאתה רוצה, אנחנו לא מיסיונרים או אנשים שיכפו עליך דיעה שאינך מעוניין בה" ג. אני כן מאמין. מה שאנילא מאמין בו, זה שיש כאן מישהו שיודע לעשות קסמים.

CAT4

New member
ביקשתה קיבלתה /

1) אתה קטן ילד ולא סתם ילד אתה ילד קטן וחוצפן 2) אנחנו באמת לא כופי עלייך את הדכע שלךנו 3) נסת את זה: חומרים דרושים 1) מת מתח ,1 מד זרם רגיש. מהלך הביצוע: יש להעלות את רמת הריזו שלך כמה שרק אפשר, לבצעה חיבור אל מקור האנרגיה שלך ולנוס לשאוב אותו לתוח חלל פיזי קיים ביקום ושמור עליו שם. באמצעות מתנדב הוא אמור לבדוק אם המתח/זרם שנימדד במולך בתוך השדה שיצרת הישתנה ולו במאת. והאם יש לך באמת שליטה מספקת בהליך. ניתן להישתמש במיתקו מפסטיק שישמש אותך למדידה ובמכשיר אשר יכול לזכור שינוי בזרם במקום מתנדב. משך התירגול עד הצלחה מעמותית שנה-7 שניים של תרגול שבועי אחרי משך האימנים תקבל קסם אשר נותן תוצאות בצורה מידית מייד אחרי שתתחיל אותו בהצלחה

ToryMaster

New member
ובכן

1. אני בת 17, ואני בהחלט מתייחסת אל עצמי כילדה, מה לעשות, זה מה שאנחנו. זה לא עושה אותנו טובים פחות או ראויים לזלזול, אבל זה המצב. 2. אל תאמין, אנחנו לא מנסים לשכנע אותך להאמין, זה עד כדי כך פשוט. מבחינתי אם מישהו לא מאמין שיש לי יכולת לעשות משהו - שימשיך לחשוב, אם הוא ילמד להכיר אותי הוא ישתכנע גם אם לא אראה לו. 3. כן, זה קשה, וארדן טרח להסביר לך. אם לא תלך עם הראש בקיר - תבין.

RainBird

New member
אני בן 21 ואני מחשיב את עצמי ילד. ב. אתה מעוניין במשהו אז תחפש אותו. אני מאמין שאם אתה מקבל את התגובות שאתה מקבל פה אזי כנראה שאתה לא מחפש במקום הנכון. וג. שוב אנחנו חוזרים לנושא שבו אני אומר שאנחנו לא צריכים להוכיח לך שום דבר ואין שום סיבה שגם ננסה.

tontie

New member
אם אתה לא מאמין שיש כאן מישהו

שיודע לעשות קסמים למה אתה מבקש? אני לא מבין למה אתה מאמין שכישופים קיימים אבל דווקא לא כאן. איפה כן?

saar91

New member
תראה...

אני אגיד לך משהו אוקי? יש אנשים שיש להם את הכוח לחרוז ואני אחד מהם אני חרזתי משהו באנגלית שהולך ככה: "Demons from the deepest fire i soumon thee for my great disayer" שבעברית זה: "שדים מהאש העמוקה אני מזמן אתכם לתשוקתי הגדולה ביותר" וכמה זמן אחר כך הייתה לי חברה שכנראה היא התשוקה הגדולה שלי...

ההגמון

New member
../images/Emo6.gif

על הכל. טוב, אני אגיד לך מה. עשיתי עכשיו כישוף עליך. זכותי, לא? אתה ביקשת, אתה קיבלת. תהנה.

אתה מתלוצץ, נכון?

כי אם לא- אז איך בדיוק אתה מטיל כישוף על מישהו שבחיים לא ראית ואתה לא מכיר בכלל..? מוזר :/

למעלה