בצלאל דבקה כנען כל אחד והחשק שלו
אנסה לכתוב בסיגנון ראוי לפורום. גם אני חושב שויקטור גבאי איש נחמד, יוצר ומרקיד טוב. אולם מה שעדיין לא נבחן אצלו זה האומץ שאתה מתאר. לפי הנתונים האחרים שאתה קובע איני חושב שאפשר לקנות גם את הטיעון הזה ונדמה לי שגם ויקטור גבאי כפי שאני מכיר היה שמח לא לקרוא זאת. על אף שגם טעמך אינו ברור, לא מוגדר ומתנשא, אתה קוטל כל מה שלא מתאים לטעמך, מגדף ופוגע ללא הנמקה וידיעה במדריכים וקהל רוקדים שאולי חושבים אחרת ממך ואוהבים דברים אחרים. לגיטימי לא?? באשר לריקודים איכותיים ודאי שכל אחד מגדיר את המתאים לו. אתה קובע מה הם ואפילו לא מציין שזו דעתך !!! אתה ואין אחרים...רק מה שאתה חושב זה הנכון. אין אחרים? אין קצת צניעות? ומעל הכל איזה שפה, איזו השתלחות. "ילמדו המדריכים הפחדנים"..... מסתבר שאתה גם סמכות מקצועית באשר לצעדי ריקוד ואיך צריך לרקוד.... אבל כאשר אתה מנסה להיות מומחה ל"חשק" זה כבר עובר כל גבול. לאחר כל מה שכתבת רבים לא יסכימו להפקיד בידך את השאלה מה נותן להם "חשק". נ.ב. יעוץ - לכל אחד מאתנו יש פה ושם שגיאות כתיב אבל אצלך יש כמעט תמיד. ראוי שתעבור שנית לפני שאתה שולח את שאתה כותב. סיכול=שיכול. לרוץ עים= לרוץ עם. ריקודים שמחים אורי גבעוני