דבי מעצבנת!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

birka

New member
דבי מעצבנת!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

אמממ אני לא רוצה לגלות לכם... כי אני לא יודעת אם יש פה כאלה שמעדיפים לצפות לפני התקצירים...... אבל היא ממש ממש ממש כלבה!!!!!!!!!!!!!!!!1 תראו את פרק 213 ותבינו!!!!!

אוףףףףףףףף

למה לא אמרת שיהיה ספויילר? אפילו אם הוא קטן! אני מאוכזבת כי אני יודעת מה יקרה גם בעונה הזאת וגם בתחילת הבאה ונמאס לי מספויילרים...כל הזמן מגלים לי בלי כוונה(ואני בגמילה)... אז בבקשה...לשים את הסמל!

סילביא

New member
ההודעה הזאת

היא ספויילר? כבר חשבתי איזה משהו עסיסי יותר....טוב כנראה אני אצטרך לחכות ולהבין...

Just Rotem

New member
טוב ...LOOK ....

אני באמת אבל באמת לא יודעת מה יש לכם נגד דבי . היא האמא הכי מגניבה שיש (חוץ מאמא שלי ...) היא מבינה והיא תומכת , היא תעשה הכל כדי שהבן שלה הייה מאושר , היא מתנדבת במין מקום כזה שתומך בהומואים , והיא אפילו צעדה במצעד הגאווה ...ואתה יודעים למה ... בגלל שהיא גאה בבן שלה !!!! אז נכון היא נגד זה שמיקל ייצא עם בן כי הוא חולה איידס .... אבל זה רק בגלל שהיא אמא שלו אני חושבת שהייתה לה תגובה נורמאלית לחלוטין של כל אמא דואגת !!! הרי אף אמא לא תרצה שהבן/בת שלה ייצאו עם מישהו חולה איידס !
ובקשר לפרק 213 ... זה באמת מגעיל אבל מייקל בסוף יעשה מה שהוא חושב לעשות ....

אבל היא לא הייתה הוגנת!

היא הייתה רוצה שויק ייצא עם מישהו, ואחד החברים של מי שהוא יוצא איתו או אחד מהמשפחה שלו, יתנגד בגלל שהוא נשא, אני בטוחה שדב הייתה מתעצבנת! היא צועדת, היא מתנדבת, ומדברת ומדברת, אבל ברגע שמגיע רגע האמת והיא צריכה להתמודד ובקיצור, הכל דיבורים, ובקיצור כמו במשפט "אין כוחו אלא בפיו"(אני מצטערת, לא הייתה לי דרך יותר טובה להמחיש...)

סילביא

New member
יש בזה משהו

אבל היא בהחלט האמא הכי בסדר שקיימת...כי ככה אנשים, הרי אף אחד לא רוצה שהבן שלו יתקרב לשום מחלה... היא יצא קצת צבועה אבל זה מה יש.. ככה אנשים. תחשבו שאם היא לא הייתה מתנגדת הדמות שלה הייתה מפסיקה להיות כזאת אנושית..

Just Rotem

New member
נכון ....

תראו לי אמא אחת שלא תתנגד שהבן שלה (או הבת שלה) ייצא עם חולה איידס . הרי אם דבי לא הייתה מתנגדת אז כולם היו עושים אותה לא איכפתית ואדישה למה שקורה סביבה .

סילביא

New member
מהמהמהמהמהמ?

בראיין מאוד הכפתי למה שקורה סביבו!!!! הוא פשוט מראה את זה בדרכו (המקסימה)שלו

הוצאת לי את המילים מהפה!

בראיין איכפתי...במיוחד איכפת לו מג´סטין. הוא רק לא רוצה שידעו את זה...אבל הוא מראה את זה מדי פעם. ושוב...במיוחד לג´סטין.

סילביא

New member
כי הוא אוהב אותו

לפחות כמו שאנחנו אוהבות אותו. בראיין פשוט מסוג הטיפוסים שלא שם על אף אחד....הכפתח למי שהוא אוהב (ג´סטין ומייקל) ולא הכפתי לכל היתר. אגב , זו בעיני אחלה של דרך חיים

נכון...

אבל תעשי לי טובה...אל תזכירי את בראיין ומייקי במשפט אחד אלא אם כן זה משהו כמו: "בראיין שונא את מייקי", או: "בראיין מתעב את מייקי" כי אני לא ממש מחבבת את מייקי...מבחינתי הוא סתם אחד שנדבק לבראיין ולא יכול לקבל את העובדה שבראיין בחיים לא יהיה איתו! שבראיין בחיים לא יוהב אותו כמו שהוא אוהב את ג´סטין!

סילביא

New member
לא מדוייק

מייקל תמיד שם בשבילו! תזכרי בבית חולים (פרק 1 ו22 של העונה הראשונה) וגם... ימים יגידו אם הוא עוזר לו או שהוא סתם נדבק

יש לנו דו שיח לא רע...

את צודקת לגבי מייקי...רק מה שאני מפחדת זה שבסוף עוד הוא ובראיין יהיו ביחד...ובמקרה כזה...אני מתאבדת. אין סיכוי שזה יקרה, נכון? רק בגלל זה אני לא מחבבת במיוחד את מייקי, כי הוא מהווה סכנה מבחינתי למה שיש בין בראיין לג´סטין.

סילביא

New member
דו שיח לא רע בכלל

אני גם מקווה שזה לא יקרה ......כי בראיין וג´סטין הם הזוג האידיאלי לדעתי...אבל צריך להודות שמייקי חבר טוב. חוץ מזה שבינינו : תסתכלי על מייקי ותסתכלי על ג´סטין, את חושבת שמיהו מספיק משוגע כדי לבחור במייקי כשעל כף המאזניים יש את ג´סטין.!?!??! נכון שלא?!?!?! אם כן אני מתאבדת איתך

צודקת!!!

רק מישהו מפגר כמו, נגיד...מייקי...יבחר במייקי ולא בג´סטין! צריך להיות עיוור בשביל לעשות בחירה כזאת גרועה. ואם באמת בראיין ומייקי יהיו בסוף ביחד...אני שמחה שיש לי עם מי להתאבד.

סילביא

New member
הוא לא מפגר...

הוא חמוד בדרכו המאוד מוזרה ...ומעוותת...אבל חמוד... את יודעת מי באמת מקסים ובקושי מזכירים אותו כאן? אמט! בעיני הוא הכי גבר מכולם....ההוא עד כשדי כך בטוח בעצמו שהוא מרשה לעצמו להיות לגמרי סיסי. אגב, בראיון שעוש לפיטר פייגי ולרנדי הריסון שניהם הודו שהם לגמרי "סיסיים" גם במציאות ומאוד נהנים מזה...

אההההה?!

אמט...אני מבינה. אבל רנדי? ברצינות? טוב, בתמונה זאת איפה שהוא עם התחתונים...שם הוא לא נראה לי אחד סיסי. מוזר...בכל מקרה, אנחנו בכל זאת אוהבות אותו, נכון?

למעלה