דבי מעצבנת!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

סילביא

New member
אין בעיה..

הנה: ספויילר זה כשת עומדת לספר משהוא שעוד לא קרה בפרק שדנוכחי של העונה ...כל רמז קטן או דבר קטנטנן שעוד לא ראינו במוצ"ש האחרן ושאת או מישהו אחר מספרים זה ספויילר וצריך להוסיף לידיו את הסימן:
כדי שאלו שרוצים להיות מופתעים מהפרקים הבאים לא יקראו את ההודעה

הם בטוח יהיו ביחד!!!

ואני מתכוונת לבריאן ומייקי ולא לבריאן וג´סטין!! זה חייב להיות ככה!!!! אם זה לא יהיה אני אתאבד!!... אבל ברצינות ב100000% זה יהיה ככה!! כי זה כל הקטע בסידרה.... זה שאתם אנשים מוזרים שמאיזה שהיא סיבה אוהבים את ג´סטין זאת בעיה שלכם.... אבל אין כמו מייקי... הוא מס´ 2 אצלי!! אחרי בריאן כמובן... אין מצב שבריאן נשאר עד הסוף אם ג´סטין... ביחוד לפי מה שאני יודעת שיקרה אבל לא אפרט פה....

אם את מתכוונת ל...../images/Emo58.gif

אית´ן...אז תירגעי, זה סתם שלב חולף אצל ג´סטין ואית´ן יוצא מהסידרה אחרי הפרק הרביעי או החמישי של העונה השלישי. ואז בראיין וג´סטין לא יחזרו להיות ביחד ישר אחרי שג´סטין כבר לא יהיה עם אית´ן(אין לי מושג מאיזו סיבה)...אבל הם יחזרו להיות ביחד בעונה השלישית. וככה זה יהיה כל הזמן...יהיו להם עליות ומורדות במערכת יחסים שלהם...אבל בסוף האהבה תנצח הכול(כמה שזה לא ישמע לך כמו איזה קטע מסרט רומנטי). העובדות הן כאלה: ג´סטין אוהב את בראיין, ובראיין אוהב את ג´סטין. אני אפילו לא רואה פה סיבה לוויכוח כי ככה זה צריך להסתיים...בראיין וג´סטין ביחד! וזהו! אם זה יסתיים בכל דרך אחרת, בראיין ומייקי או מצדי בראיין ודבי, זה פשוט יהיה דפוק!!! יש רק סיום אחד לסידרה הזאת, וזה...בראיין וג´סטין ביחד! נ-ק-ו-ד-ה.

סילביא

New member
../images/Emo58.gif את משערת

או שאת יודעת!?!? כן אית´ן חייב ללכת ומהר, הוא הורס להם, ואני חושבת שג´סטין לא באמת אוהב אותו כי יש פרק בו ג´סטין מדבר עם בראיין והוא אומר לו שאית´ן אומר לומשהוא אוהב אותו, במעיןן תקווה למילה כזאת מבראיין, כלומר,אם בראיין רק יגיד אתץ זה הוא ישאר איתו ולא ילך עם ה"כנר על הגג".. אבל הם באמת חייבים לחזור! מה שכתבת מ´קודם זה בדוק או שאת מתארת לעצמך!?

סילביא

New member
אולי נפתח

הודעה חדשה או משהו כזה ( למרות שמנהל הפורום מאוד יכעס) כי כבר ממש קשה לעקוב אחרי מה שקורה בשרשור הזה... ובעיניין אוסטרליה.....לדעתי הם יכולים בכייף לעבור ל.....מיקרונזיה...או אפקירה .... אני יודעת! לקוטב הצפוני! או לאנטרטיקה .. זה אפילו יותר רחוק...אין טיסות חלל שהם יכולים לקחת!?

וואלה!

איזה רעיונות מקוריים יש לך! אפריקה יתאים בהחלט...גם הקוטב הצפוני זה רעיון לא רע בכלל! הם ימותו בקוטב הצפוני, אבל לא נורא! אני בטוחה שאחרי המסיבה שנארגן לכבוד זה...אנחנו נשכח מהר שמייקי אי פעם היה קיים! ולגבי הטיסה...בואי נארגן להם טיסה, נזמין שני כרטיסים לקוטב הצפוני...כרטיסים חד כיווניים כמובן! שלא יחזרו לנו כשיתחיל להיות להם "קריר"!

סילביא

New member
לא....

הם לא צריכים למות! מסכנים.. מספיק שהם יהיו רחוקים. אם כבר לקנות כרטיסי טיסה.. בואי נקנה 2 לטורונטו ואנחנו נשתמש בהם.... יש לי כמה רעיונות מקוריים מאוד מה לעשות שם.....השמות גייל הרולד ורנדי הריסון אומרים לך משהו!?!?!??

אומרים לי הרבה!

כמה מחשבות עוברות לי בראש ברגע זה! אז את יודעת מה? תשכחי ממייקי ובן ומהטיסי שלהם לקוטב הצפוני! אנחנו טסות לטורנטו!!! שמייקי פשוט ישאר עם בן עד סוף הסידרה וככה הוא לא יטריד את בראיין וזה כל מה שחשוב לי! ובזמן הזה שמייקי יהיה עם בן...אני ואת נהייה עם גייל ורנדי, והנה ברגעים אלה ממש עוברות לי עוד כמה מחשבות בראש. יש לך את הרעיונות הכי טובים! אז מתי אנחנו טסות?

סילביא

New member
ספטמבר?

הרי הם מתחילים לצלם אז.. אני העזוב את האוניברסיטה, את תעזבי בית ספר ותפתח אוהל מול אתר הצילומים עד שהם יפלו שדודים לרגלינו.. רגע כדי מנוע בעיות: זה בסדר אם את תקחי את גייל ואני אקח את רנדי?

בסדר?! בסדר?!

את יודעת מה? אוקיי! אני יוותר לך הפעם! את צוחקת? זה לא סתם בסדר! זה מעולה! זה רעיון גדול! אני רוצה את גייל! לא שהייתי אומרת "לא" לרנדי...אבל בכל זאת, אני מעדיפה את גייל! ואת יכולה לקבל את רנדי! אני שמחה שזה לא יוצר בעיה ביניינו, כי אם שתיינו היינו רוצות את גייל או את רנדי...זה היה יוצר וויכוח לא קטן! אבל יש התאמה! אני רוצה את גייל, את את רנדי! אז סבבה! טסים בספטמבר! אני יצטרך לעזוב את הביה"ס שלי...אבל לא נורא, גם ככה אף פעם לא אהבתי אותו במיוחד!

lolly1

New member
רגע!

לפני הטיסה אל תשכחו להעלות גם את אית´ן!!!!!!!

אני יודעת...

זה בדוק! אית´ן עוזב או אחרי הפרק הרביעי או החמישי...תודה לאל! חחח...אהבתי- כנר על הגג :)) באמת עכשיו כשאת אומרת את זה...ג´סטין בטח סתם עם אית´ן כדי שבראיין יקנא! ג´סטין רק רוצה לשמוע את המילים מבראיין...ואני ת´אמת לא מבינה מה איכפת לבראיין להגיד לו את זה, הרי רואים שהוא אוהב אותו...אז רק שיודה בזה וזהו! שיגמור כבר עם הסיפור הזה! אבל מה שכן מעצבן אותי זה שג´סטין לא רואה שבראיין אוהב אותו...זה כל כך שקוף! וג´סטין פשוט לא רואה את זה!

למעלה