דבי מעצבנת!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

סילביא

New member
כןןןןןן

אוהבות , מתותת עליו כן, הוא אמר שלפעמים הוא מוצא את עצמו הכי סיסי בעולם.... פשוט שאלו אותו מה דעתו על כך שיש הרבה הומואים סיסים ואז הוא אמר שנראה ו מצויין כי גם הוא כזה... אויייששש פשושון

סילביא

New member
הגבתי

פשוט הייתי עסוקה בלהזיל ריר... מאיפה אתן מוציאות את כל זה ?!!!!!! אני גם רוצה.... אויייששש נו אני לא מתעייפת אף פעם לראות את הקליפ של הפרום.....כאלה חמודים. ידעת שבארה"ב לא מזמן ילד אחד עתר לבית משפט כי מבית ספר שלו אסרו עליו להגיע לפרום עם בן זוג ( יענו שני שנים) והוא ניצח! and darling save the last dance 4 meeeeeee

באמת?!

יאאאאא...איזו חוצפה! ברור שהוא ניצח, אלא מה? זאת גיזענות! זאת הומופוביות! אני הבאתי לך כמה לינקים...ואני יביא לך עוד בהקדם. גם לי יש את הקליף של הנשף...וכל פעם כשאני רואה אותם איך שהם מחייכים, גם אני מחייכת ואני לא יכולה להוריד את החיוך מהפנים שלי עד סוף הקליף...רק כמובן בקטע שמראים את כריס אז לרגע החיוך הזה יורד...אבל אז שוב אחרי שניה אני רואה את הזוג הכי מושלם בעולם! אחרי הכל...יש צדק בעולם, לא? ויש לי גם את השיר הזה...איזה שיר מתוק!

סליחה...

שאני נדחפת לכם לדו- שיח אבל היה משהו שהייתי חייבת להגיד... קודם כל, גם אני מאוד מקווה שבריאן ומייקי לא יגמרו ביחד (תרתי משמע...), אבל זה כנראה באמת לא יקרה אף פעם...מייקי פשוט עומד בצד ומחכה שאותו תחילת זיון מגיל 14 יסתיים...אבל אולי בן יוכל סוף סוף לגמול אותו מהרגליו המעצבנים. למרות שבאמת אין ויכוח על זה שהם תמיד יהיו שם אחד בשביל השני, בלי לשפוט, בלי ציפיות ובלי אכזבות... אגב,בסדרה הבריטית (עליה מבוססת הכי גאים), סטיוארט (בריאן) כן גומר כשהוא עם וינס (מייקי), וניית´ן (ג´סטין) הופך להיות פשוט סטיוארט חדש- מזיין בלי לדפוק חשבון ולא שם על אף אחד... נ.ב "HI...HO...HOMOPHOBIA GOT TO GO..."

סילביא

New member
לא עלינו!!!!

אני כולי תקווה שהסדרה האמריקאית לא תתקרב אפילו לסיפור של העלילה הבריטית...

גם אני! אני מתפללת!!!

אני לא יודעת מה אני יעשה אם זה יקרה! אהה...נכון שכחתי...אנחנו מתאבדות ביחד.

אוקיי...

עכשיו אני באמת מפחדת! החלטתי היום בבוקר ב6 בבוקר בערך(לפני שהלכתי לישון-אני יודעת, אני מטורפת), שאני יורדת מהרעיון הזה שיש סיכוי שבראיין ומייקי יהיו ביחד...אבל עכשיו אני עוד יותר מפחדת!!! תגידו לי משהו שירגיע אותי...כי אני חושבת שאני לא יכולה לנשום.

סילביא

New member
אני איתך

לאורך כל הדרך!!! מה? שוב דו שיח!??! חח. אני לא חושבת שהם יהיו ביחד....מייקי מאוהב בבן ולדעתי הוא לעולם לא יעזוב אותו .. ובראיין, כמה שקשה לחלק מהאנשים להבין, אוהב את ג´סטין בדרכו, ולכן אין מה לפחד. נכון!?!?!!?

בטח נכון!

ואני מקווה שמייקי יהיה עד סוף הסידרה עם בן, ואולי יתמזל מזלינו והוא ובן יעברו לגור ב...אוסטרליה או בכל יבשת אחרת חוץ מאמריקה, בערך בעונה הרביעית(בתחילת העונה). כן...שוב דו שיח. אבל אתמול(יותר נכון היום)...היה לנו דו שיח מה זה ארוך. :)

סילביא

New member
כן

אבל עכשיו אנחנו עייפות ... עוד מהדו שיח של אתמול. אני עוד לא מבינה בכלל למה אנשחנו(שוב) ערות!

אני..

לא יודעת למה את ערה...אבל אני ערה כי חברה שלי התקשרה אליי ב11 וחצי בשביל לשאול משהו "דחוף"!!! וכבר לא הצלחתי להירדם אז קמתי!

סילביא

New member
הסיבה שלי יותר מוצדקת!

אני תכף נוסעת לת"אה .. כדי.....לקבל את כל הפרקים של העונה השנייה.... הרי עוד שבועיים אני חוזרת לדירה שלי עם השותפים התפרנים ואין לנו שם כבלים!! נכון שיש לי סיבה טובה להיות ערה!??!?!

יש לך...

סיבה מצויינת לראות ערה! זאת ממש מצווה להתעורר מוקדם בשביל "הכי גאים שיש"..זה חובה! איזה כיף לך! יהיו לך את כל הפרקים! ואיך תיראי את העונה השלישית אם אין לכם שם כבלים?

סילביא

New member
אל תזכירי לי אפילו!!

אבל לפי מה שהבנתי היא תתחיל רק ביוני...וביוני מתחיל החופש ואני חוזרת לגור בחופש אצל ההוריםצ .. כאן יש כבלים.... ואם לא.. אני אצטרך לקנות אותה או לעבור ללמוד בארה"ב

לא הגזמת!!! בכלל לא!

קודם כל...זה באמת מתחיל ביוני, אז ככה שתוכלי לראות אצל ההורים שלך. ועוד דבר...מקסימום וזה יתחיל לפני...אז פשוט תבקשי מההורים שלך שיקליטו לך את הפרקים...ואז כשיתחיל החופש...תיראי את הפרקים המוקלטים(מקסימום כמה? 3?) ואז תמשיכי לראות את הסידרה כרגיל...לא צריך לטוס לארה"ב! חוץ מזה...i need you! את יודעת איך להרגיע אותי! ומה אני יעשה פה בלי הרעיונות האלה שלך כמו לטוס לגייל ולרנדי? ועם מי אני יתאבד אם בראיין וג´סטין לא יהיו ביחד?

סילביא

New member
זה מה שאני העשה...

אקליט את הפרקים.... מצד שני... אולי באמת לעבור ללמוד בארה"ב.. עדיף קנדה....טורונטו אולי?!

birka

New member
אופסססססססססס

אני ממש ממש ממש מצטערת....... ואין לי שמץ של מושג מה זה ספויילר... לא ממש נכנסתי לפה ו......... זהו

למעלה