דארפור

מעניין אך בהחלט לא מפתיע

שאנשי הימין הדתי כאן, הנחרדים למראה זעירה (קיבלו מיליון פיצויים במקום מיליון וחצי, לא קיבלו את הווילה במקום שרצו בו) , הם חסרי כל חמלה, אטומים וגסי לב, כאשר מדובר באחרים קרבנות של רצח עם ממש, המדפקים על דלתנו. הם רואים בעיני רוחם מיליוני פליטים, שחורים,הבאים להחריב את "המדינה היהודית" וראים בהגעתם מזימה של השמאלנים שנואי נפשם. לפני שנים לא רבות דברו כך באנגליה, ובצרפת, על היהודים. אם ניתן ל100 להיכנס, יבואו מיליונים. אני מסכים עם דברי חברתנו בעלת אלף הכינויים: אם ישראל לא תעזור לפליטים הללו, אין לה זכות מוסרית לקבול על העולם שהתנכר למצוקת היהודים. יפה עושה מוסד יד ושם הנרתם למען סיוע הומניטארי לפליטים: מוסד "יד ושם" קרא אתמול למנהיגי העולם לנקוט "פעולה מיידית ומרוכזת לעצירת הטרגדיה" באזור דארפור שבמערב סודאן, "לפני שתחול החמרה נוספת". המוסד הפציר במנהיגי אומות העולם "לספק סיוע הומניטרי אפקטיווי לאזור, ולהעניש את מבצעי הפשעים המחרידים המתבצעים שם".

יוסי ר1

Active member
כפי שקראתי לאנדרסון שלא לטפול האשמות שווא

גורפות על ציבור השמאל החילוני, אני קורא לך שלא לעשות זאת לציבור הימני או הדתי. לא ראוי, לא מוסיף כבוד לא לך ולא לויכוח. אה, וגם על כינויי גנאי אפשר לוותר.

אלי ו.

New member
האם זה כמו "הכל יודעים למה כלה נכנסת לחופה"

אבל לא ראוי לדבר על כך? הגברת אנדרסון קיבלה את העבודה בזכות היותה דדנית לתפארת, לא בשל כישורי המשחק שלה. מר תושיה היה מלכלך אם היה מתייחס לדדיה של פוליטיקאית שהתפרסמה בלי קשר ליכולתה למלא ביקיני.

אלי ו.

New member
נו, משחק מלים, פמלה ופומלה

עם קריצה לתשדיר האשכוליות. מה קרה, הפכת פמיניסטית או שהיית מעדיפה השוואה לפירות אחרים?

יוסי ר1

Active member
ידידי, טיפ טיפה יותר מדי כינויי צדקניות

איכשהו נעשה דביק... צנזר כמה בבקשה...

יוסי ר1

Active member
כשאתה חוזר על כך שוב ושוב,

נראה לכאורה שהסתימו טענותיך הענייניות, והגיע תור הירידה האישית. בדיון שמנסה להבין מה מגוון הדעות שיש כאן, זה לא נשמע טוב.

אלי ו.

New member
שלי עדיין שומרת על מעמד החובבנית

היא שוקלת להתחרות באולימפיאדה.

לצנזר את התנ"ך

" השדיים זכו לשירי הלל משחר ההיסטוריה. למעשה, כבר בשיר השירים, מהללים אותם. העזה גדולה הייתה לו, לשלמה המלך, כי מי הלל את שדי האישה בפרט ואת גוף האישה יפה יותר ממנו? והנה לכם טעימה: "דודי לי בין שדי ילין" (שיר השירים פרק א' פסוק י"ג), "שני שדייך כשני עופרים תאומי צבייה הרועים בשושנים" (פרק ד' פסוק ח'), "זאת קומתך דמתה לתמר ושדייך לאשכולות: אמרתי אעלה בתמר אחזה בסנסיניו ויהיו נא שדייך כאשכולות הגפן וריח אפך כתפוחים" (פרק ז'). " לינק

אתה יודע מה? שכנעת אותי!

התנ"ך הוא בהחלט הטקסט האולטימטיבי ממנו אני רוצה וצריכה ללמוד על היחס לאישה.

למעלה