דאודורנטים

הדאודורנט של ROOTS מצויין.

דיאודורנט רולר, אינו משאיר סימן, יש לו ריח נעים. והוא מעניק תחושה רעננות כזו לאורך זמן. הוא עולה 20 שקל בסופרפארם. מומלץ! הוא ממש מצויין.

Tin Doll

New member
תכלס

הדאודורנט עם הריח הכי טוב זה הדאודורנט שחבר שלי משתמש בו
אין אותו כ"כ בחנויות כבר, טיטניום למי שמכירה ייייאו אני יכולה להסניף אותו בלי סוף.

Tin Doll

New member
כחול אאל"ט

הוא אמר לי שאת הסטיק לא מוכרים כבר נכון שהריח אלוהי????????

EVE Lights

New member
חח אני לא זוכרת את הריח..

אבל כן, יש רק ספריי עכשיו, כבר לא מוכרים סטיקים (גם האקס ממש ממש טוב)

Tin Doll

New member
גם בזה הוא משתמש/השתמש. P:

יש גם אפטרשייב של טיטניום וגם אותו הוא שם ואני מתה

ShiRa1101

New member
ממ

בתור אחת שלא מזיעה כ"כ[תודה לאל;] אני משתמשת בדאודורנט ליידי ספיד סטיק בריח אבטיח[?!] חח זה אחלה ריח..;] יש לי גם ספריי של נעמי קמפבל והוא ממש טוב!:) מקווה שעזרתי..

EVE Lights

New member
Fa רול און ורוד.

הוא ממש נחמד.
אבל הרחתי היום (לפי המלצתכן) את האדידס ספריי הסגול ונראה לי שאני אקנה אותו מתישו בקרוב. (אני מושפעת רצח
)

דאב רולר, הכתום, בריח משי או משהו XD

אבל מנסים אותו על בע"ח :[ (לא כתוב שלא....) וזה עושה לי רע ממש. היה לי פעם אחד אחר שממש אהבתי אב למביאים אותו לפה בערך פעם בשנה :[

אני לא זוכרת!

זה ממש מבאס, אני רק יודעת איך הוא ניראה. (בקבוק קטן, בצבע ירוק בקבוק בהיר כזה נראה לי וכתוב עליו בירוק כהה) מביאים אותו לחור שלי באמת פעם בשנה בערך בנגלת קיץ (ככה לפחות היה שנה שעברה ולפני שנתיים נקווה שגם השנה), והחלטתי שאם הוא מביא אני קונה לפחו ת10 הפעם, שיהיה

K a y a 1989

New member
אני מגוונת לאחרונה

היו לי כיף ורוד הספריי-ריח מעולה. קרליין נושם הכתום -גם טוב הריח ממש דומה לשל הכיף. וקרליין טורקיז וכחול גם טובים רעננים כאלו . דאב כחול סבבה הספריי,וגם הפה הלבן בסדר. לאחרונה אני משתמשת בליידיספיסטיק בריח תפוח והוא דווקא ממש אחלה. שמעתי שלבודי שופ יש דורדורנטים,מישהי השתמשה? איך הם ?

K a y a 1989

New member
מסבתר

שזה בכלל לא בריח תפוח אלא קלין גלייד שלא משאיר סימן לבן.

moruush

New member
well../images/Emo100.gif

אני אנסה חלק ממה שאתן אומרות פה. אבל ביינתים יש לי מלאי של ספריי של הכתום של "נושם" ספריי של קליאו, זוועת עולם. רולר של פה מגרמניה רולר קמומיל של ד"ר פישר ומחר אני אפתח אחד מהדיוטי של ליידי ספיד סטיק הסגול, תפוח
דאודורנטים של גברים לא יעשו תופעות לוואי?

Mooa-Numi

New member
Fa רול ירוק

היחיד שאני מסתדרת איתו כבר עוד מעט שנה (מרגיש מזלטובי כזה.. נו) פשוט.. אין לו ריח! כאילו, יש לו ריח של ניקיון, ולא של כל דבר אחר. אני גם לא מזיעה עם ריח כלכך, ולא יכולתי לסבול ריח של דאורדורנטים מבגדים, שהם לא מסריחים, הם פשוט.. מריחים כמו דאורדורנט! וזהו והוא ניטרלי לפנים כזה וזה מעולה.

GaloshiT

New member
../images/Emo45.gif ../images/Emo45.gif ../images/Emo45.gif גם הריח ../images/Emo99.gif וגם הפעולה...

גם אחרי ספינינג ושאני מזיעה בטירוף הדאורדורנט נותן ריח טוב... אפשר להיות איתו מהבוקר ועד הלילה וההגנה תישמר..

למעלה