דאודורנטים

s o l e d a d

New member
דאודורנטים

בעעעעעעעעעעע אוףףףףףףףףףףףףףף אחרי 4 שנים של החלפת דאודורנטים לא עוזר לי כלום :(... (הזעה) השתמשתי בדאב, לידיספידסטיק, פה, דר פישר, ניוואה ווישי ושום דבררררר מישו? משו?

adiss90

New member
יואו פעם היה לי אחד מצויין../images/Emo99.gif

פשוט לא הזעתי בו בכלל!! אמנם לא היה לו ריח, אבל עם קצת בושם זה היה מושלם. אממ יואוו אני לא זוכרת איך קראו לו. הוא היה גלגלת כזו
ונראה לי עם אלוורה(זה הגיוני בכלל, דאודואנט עם אלוורה?!). אבל אממ הוא היה מיוחד כזה, לא רגיל. יענו להזעת יתר(?!). אוףף בא לי עליו

Shusho

New member
אממ

נסי אולי אדידס? הספריי. הוא די טוב. יש עוד אחד כתום שהיה ממש טוב אבל אני לא זוכרת של איזה חברה הוא. גם ספריי, ולא פה.

Tin Doll

New member
אני משתמשת

בליידיספידסטיק (הירוק או בריח תפוח
) וגם אני לא מרוצה \:

THE ronch

New member
משתמשת במה שאמא קונה

לא הכי אכפתלי אולי הגיע הזמן להתחיל לקבוע בעצמי...

TiKi PooH

New member
אני אוהבת את הספריי של פה,

אבל לא אלו בניחוחות ורדים ופרפרים ומה שזה לא יהיה. הכחול, הירוק או הכתום בהיר הם אחלה ואם ג'ל אז גם כן אלו של הספורט הרבה יותר עושים לי את זה מאשר אלו עם הריחות הדרים עם הרולים אני גם מסתדרת לא רע וסטיקים לא אוהבת.

TiKi PooH

New member
הבית שחי שלך מריח כמו תפוח,

וזה נראה לך נורמלי?
(סתם נו)

Magic Melody

New member
דאורדורנט נושם של קרליין

הוא מעולה למרות שהוא משאיר כתמים על החולצה

coolit

New member
אוקיי כאילו דה?!../images/Emo26.gif

דאודורנט של גברים כמובן
הייתי עם אדידס כתום-סטיק [
], אחר כך הייתי תקופה קצרה עם אקס-ספריי [לא משו], ועכשיו אני עם ג'ילט-ג'ל חח.. מן הסתם בגלל שבנים מזיעים יותר כי הם כל היום בכדורגל חח, ובגלל שיש להם שערות- הם מזיעים ומסריחים יותר, אז הדאודורנטים שלהם טובים יותר

the mush

New member
../images/Emo45.gif../images/Emo6.gif

בקיץ, שלא היה לי בית, אז ידיד שלי ביקש מאמא שלו שתקנה לו דאורדורנט, בעצם בשבילי, אבל הוא שכח להגיד את זה, את כל הזמן הייתי עם דאורדורנט של בנים [אדידס כתום כזה, נראה לי כמו שלך.] והרגשתי מאוד טום בוי [וזה היה אדיררר..]

The Bitter End

New member
האמת

ששערות דווקא סופחות את הריח של הזיעה, ולכן זה מריח פחות גרועD:

e l u l a

New member
גם אני משתמשת בו!../images/Emo153.gif

[בג'ילט ג'ל] אולי בחורף זה לא זה משנה שהדאודורנט יהיה חזק, אבל בקיץ מזה כן. ואנשים שמסריחים מזיעה זה דוחה!

the mush

New member
של ADIDAS מעולה

הוא ממש טוב להזעות כי הוא [לפי מה שכתוב] הותאם לבנות שעושות ספורט וזה, והוא באמת טוב. אני אישית, יש לי בעיה עם הריח שלו [יש לי את הירוק בהיר] כי כשאני מזיעה אז ריח הזיעה והדאורדורנט מרגיש לי רע, אבל שביקשתי שבנות אחרות יריחו אותי [
] הן אמרו שמריחים רק ת'דאורדורנט ויש לו ריח טוב. שווה מאוד לנסות אותו! יש לי גם ת'ספריי שלו [הסגול] והוא באמת מעווווווללההה... אבל אני לא סובלת ספריי.

סתם כאילו שתדעי,

דיאודורנט לא מונע זיעה, הוא רק גורם לאיזור להריח יותר טוב ורענן [?] בכל אופן לודעת אני כל פעם מגוונת בהתאם לריחות.. הסטיקים של ליידי ספידסטיק ממש טובים בעיקר התפוח והכתום בהיר כזה בריח ממש טוב.

use your guns

New member
חלבלין (הלבלין)

זו מין משחה כזו שמורחים ופשוט לא מזיעים!! אין ריח מסריח, אין כלום. קצת יקר אבל מומלץ.

lim02

New member
לא מזיעים בכלל?

זה אמור להזיק לעור, לא בריא בכלל.

Immortality

New member
דאב אולטימייט קליר, בריח מלפפונים ותמציות

תה ירוק. יש לו את הריח הכיייי טוב בעולם, והוא ממש נעים, אף פעם אין ריח של זיעה והוא לא משאיר סימנים רצחניים על הגופיות

../images/Emo203.gif בתור רקדנית.. ../images/Emo8.gif

לייף סגול soft
אם את מעדיפה עוד סוג את יכולה לקנות את האדידס של הגברים...הרבה משתמשות אצלנו בסטודיו בו

למעלה