דאבל דרופ+EXP

דאבל דרופ+EXP

לאורך הסופ"ש... מסתבר שמאתמול יש אירועי דאבלים לאורך הסופ"ש כרגיל בשעות הזויות של 12 בלילה עד 3 בבוקר... נצלו מי שיכול

מ י ל ר

New member
אני חולה :( ככה ש....

יום שישי שחקתי מ-1 בלילה עד 4, עליתי רמה (בתמונה מצורפת אני 98%) ומ-שבת עד ראשון שחקתי מ-00:30 עד עשרה ל-4 בלילה. עקרונית הייתי ב-TOT והיה שם אנשים כבר, בכול הערוצים, דיי השטלתי על חלקה משלי (אל תכעסו, לא היה ערוצים פנויים!) ולבסוף מתתי חחח, איזה קטילה זה היה, מזל שאלה שהיו במפה לא ראו את המוות שלי. אז הלכתי לסקלס, כמו תמיד. עכשיו אני איזה 30%.

שריתושי

New member
נחמד, ניצלת יפה את הדבל ../images/Emo13.gif

אני עליתי רק רמה אחת. ברמה 101 מתתי 6 פעמים
ניסיתי להרוג את הכרישים לקבל SE20
בקיצור, חבל על הזמן..... 50% הלכו לי ממיתות ביומיים. בסוף עליתי אתמול לרמה 102 בפארטי בניוטיז. שווה להתאמן בניוטיז התחתוניים. רק שזה סוחב יותר מדי אבני זימון

Guid

New member
מזל טוב!

ברמה הבאה אנחנו שולחים אותך לעבוד בבזק... (144...)

GינGית

New member
תרגיש טוב למה :( נראה לי שניצלת את המחלה

שלך עד תום איך קוראים לסקיל בתמונה, החץ הזה?

מ י ל ר

New member
בעברית השם שלו זה "בלאט וקשת"

אבל בפועל הוא יורה חץ חלש עם 2 אלמנטים (חצי קרח חצי ברקים) ככה שאם מפלצת לא רגישה לקרח אז היא תחטוף את החצי של הברקים (וגם הדמג' יהיה חצי) וזה חלש גם למפלצות שרגישות לקרח וברקים. מה שאומר > אחרי הבינג בנג אני לא יעלה את הסקיל החלשלוש הזה, אני יעלה בחנית ברקים XD

מ י ל ר

New member
רמה 145!

היה תענוג הדאבל הזה הדאבל התחיל ב-12, אבל ב-11:30 שנכנסתי למשחק להתארגן (שיקויים מהמיולים) בא אלי שדואר ושאל אותי אם.. סקלה? אז כן! היה לו HS מיול, וב-11:30 התחלנו להתאמן הוא כבר הפעיל דאבל EXP מ-REP וב-12 כבר התחיל הדאבל EXP/DROP של המשחק, הוא קנה לעצמו כרטיס של דאבל (NX) אבל למי אכפת ממנו, אני זה החשוב בסיפור. אז בכללי, זה היה הנוהל המאוד נחמד של HS, אני בא לחבל ועושה סיל, הוא מבחינתו רואה שאני עושה סקיל שהוא לא מזהה, ואז הגנה שלו היה בא גם, עושהHASTE וגם HS וכול העסק. האחוזים פשוט.. אני לא אגיד טסו, אני אגיד שהם זזו XD

שריתושי

New member
../images/Emo49.gif אז אין יותר 144 שלום? ../images/Emo6.gif

או שזה במחינתך עכשיו 144 להתראות

מ י ל ר

New member
אין יותר 144 שלום :(

אבל היה נחמד לעבוד שם תקופה שכזאת (שזה יום אחד בודד)

מ י ל ר

New member
תודהההה

ובתחלס אם לא הייתי חולה מן הסתם לא הייתי משחק בשעות הלא הגיוניות בעליל האלה, אבל לבסוף הכול לטובה. ובנימה ממש לא קשורה לשום דבר שמתי לב שהשיער שלך הוא נדיר במשחק, ראיתי אותן בפעמים נדירות מאוד, רק שתדעי שאני עדיין חושב שזה בין התספורות היפות שיש במשחק :)

miss_t

New member
אני ניצלתי את הזמן כדי לפתוח חנות

וכל מה שרציתי למכור - נמכר.

למעלה