דאבל אקזפי

Ramin Tarbush

New member
דאבל אקזפי

רק לידיעה: מחר יש דאבל אקזפי - בין 1PM ל-3PM בשעון שלהם שזה 4 בבוקר עד 6 בבוקר אצלנו. (בהתחשב בעובדה ש-19 [7 בערב] אצלנו זה 10 בבוקר אצלם זה אומר שהם בפיגור של 9 שעות מאיתנו) עוד דאבל שאני מפספס כי אני יישן בשעות האלה כי יש לי עבודה

Ramin Tarbush

New member
ואגב אם מישהו יכול להסביר לי משהו

למה במקום תגובות נורמליות לחדשות באתר יש שחקנים שכותבים תגובות של "אני ראשון" "אני שני" "אני מאתיים ארבעים ושש" ? יש לי רק שאלה אחת אז מה??????????????????

Ramin Tarbush

New member
אה תודה רבה

לא התכוונתי להשמע כועס - אני פשוט ניסיתי לקרוא תגובות הגיוניות ודי לא יצא לי כי זה רק מה שראיתי - יכול לחרפן לפעמים
סתם מתעניין מישהו יוכל להרים את עצמו מהמיטה ב-4 בבוקר לדאבל אקספי?

Ramin Tarbush

New member
באתר כתוב מ-1 בצהריים עד 3 בצהריים

בהתחשב בעובדה שאצלנו מדובר על הפחתה של 9 שעות - זה יוצא 4 עד 6 בבוקר.

Hasselblad

New member
השעות שנתת ממש ממש לא נכונות

השעות שכתובות שם בזמן PST, הלכתי וחיפשתי בעשרה אתרים שונים של המרת שעות והתשובה היא כזאת: 50%- מהאתרים אמרו שזה יוצא בשעון ישראל 10 בערב של יום שבת 50%- מהאתרים אמרו שזה יוצא בשעון ישראל 11 בערב. בעקבות הסרבר צקים האחרונים אני אומרת שזה יהיה ב 11 בערב של יום שבת.

ReallyWrong

New member
אה זה לא זה? ../images/Emo12.gif

- Time : Thursday, March 12th, 10:30 am ~ 12:00 pm PST (Thursday, March 12th, 6:30 pm ~ 8:00 pm GMT)

Ramin Tarbush

New member
אבל את שוכחת שבאתר של מייפל יש שעון

כשהשעה אצלנו הייתה 19:00 אצלם השעון הראה 10:00 זה אומר הפרש של 9 שעות. בהתחשב בעובדה שזה מתחיל ב-1 בצהריים אצלם - תורידי 9 שעות תקבלי 4 בבוקר. (13:00 פחות 9:00 = 4:00) שעת הסיום היא 3 ולכן שעת הסיום אצלנו היא 6.

Ramin Tarbush

New member
מנהלת למחוק - אני טעיתי פה פשוט ברמות

אני הנחתי שאם אצלם השעה 10 ואצלנו 19 אז צריך להוסיף 9 שעות אבל בפועל אני הפחתתי - אז קרתה לי "תקלה" קטנה אם אפשר למחוק שזה לא יטעה אחרים

Ramin Tarbush

New member
אל תשכחי שגם בפאטץ שהיה בשבוע האחרון

הם עברו ל-Daylight saving time אז זה גם שינה את זה. גם לפי החישוב הקודם אני לא מצליח להבין איך 13:00 בצהריים יכול להפוך להיות 11:00 בלילה אצלנו... זה אומר שהם צריכים להיות בהפרש של 14 שעות מאיתנו גם בהפרשים של מעבר משעון קיץ לחורף וההפך ההפרש הזה לא יכול להתקיים.

Ramin Tarbush

New member
תיקון!!!!!!!! ../images/Emo131.gif../images/Emo18.gif../images/Emo18.gif

איפכא מסתברא כשאצלם 1:00 בצהריים צריך להוסיף !!!!! 9 שעות אם הולכים מ-13 ל-4 זאת הפחתה לא הוספה!!!! אני בטעות הפחתתי אותן ......... ככה שהשעה האמיתית צריכה להיות 22:00 בערב עד 24:00 בלילה !!!

Ramin Tarbush

New member
הדאבל אקספי בין השעות 22:00 ל-24:00

12 בצהריים אצלנו - 3 בלילה אצלם (כרגע) 13 בצהריים אצלנו - 4 בבוקר אצלם 14 בצהריים אצלנו - 5 בבוקר אצלם 15 בצהריים אצלנו - 6 בבוקר אצלם 16 אחה"צ אצלנו - 7 בבוקר אצלם 17 בערב אצלנו - 8 בבוקר אצלם 18 בערב אצלנו - 9 בבוקר אצלם 19 בערב אצלנו - 10 בבוקר אצלם 20 בערב אצלנו - 11 בבוקר אצלם 21 בערב אצלנו - 12 בצהריים אצלם 22 בלילה אצלנו - 13 בצהריים אצלם (שעת התחלת הדאבל!!!!!!) 23 בלילה אצלנו - 14 בצהריים אצלם 24 בלילה אצלנו - 15 בצהריים אצלם (שעת סיום הדאבל!!!!)

למעלה