דאאאאאם

greeneye

New member
דאאאאאם

דפנטלי אחת התוכניות הטובות יותר העונה. ממש לא הפסקתי לצחוק. כמעט מתתי מול הטלויזיה. אגב, כשפרידמן נכנס עם הבגדי ספורט האלה, ישר אמרתי לעצמי- "לאאא! אני לא מאמינה ששינו לו את החולצה הדיסקואית שלו והפדלפון האפוררר! זה כזה לא יפה! הקודם יפה! יוחזר לאלתרררררר!" (ואז שמעתי שהוא אומר שזה פרסומת לבגדי ספורט). סחטיין על הרגליים, אני אומרת.

kfm

New member
זהתוכנית שהיינו.....

איזה יופי.... זבמת היה פרק טוב.... קיציס ופרידמן רולז.

../images/Emo6.gif ../images/Emo45.gif

אני אהבתי את הקטע שכבודו התקשר ליועץ הטלפוני!!!!!! וטל אמר שהוא נמצא בתוכנית שכל הזמן עוצרים בה... הפיל אותי! שפך אותי! קרע אותי! דרך עלי! לעס קצת, וירק! אחד הקטעים שאני לא ישכח!!!

פIלי

New member
חחחח נכון ../images/Emo6.gif

והוא נקרא מצחוק אחרי זה... אבל הקטע שבאמת הפיל אותי זה התמונה של קיצ'ס שכתוב ליידה "איל קיציס, חבר"... נפלתי מצחוק.. וזה שקיצ'ס אמר משהו (לא זוכר כבר מה) בטון של "ספר החיים שהכל כתוב בו?!", ונתקע קצת באמצע... ואז הוא אומר לו "מה נתקעת רפה שכל?"... גם הרג אותי. בקיצור תוכנית מעולה. והקהל היה אחלה.

greeneye

New member
טחחחחחח

זה היה פרק משהו בסט... טחחחע... הקטע עם החבר הטלפוני, כשהם התחילו לצחוק ונחנקו שם... שעה... והרפה שפל היה ממש ממש טוב

~*~gaL

New member
קטעים טובים. ../images/Emo6.gif

היה גדול כשהוא הזכיר ש"כל הזמן עוצרים שם"...
אין, כשאנשים נקרעים מצחוק זה ממש שווה.

luli pop

New member
תוכנית משו סוףףףף!!

היה פשוט ג=ד=ו=ל!! עם הקח אותי כבודו!! אהבתי את מתמודד מספר 3... כל פעם שצילמו אותו עם הרווח הייתי על הריצפה... פשוט פרק משו בסט! הכי טוב בעונה... וליש כרגע מוסרת לי שהיא התקשרה וזכרו אותה (!!!!!) ושיהיו בצילומים הבאים הרבה מפורסמים ושיש עוד הרבה מקומות!!! מפורסמים!! איך התאכזבתי שכשרון שחר היה שם לא הייתי בצילומים... לא נורא חפיף ביום רביעי אני ישלים את זה...

למעלה