ג`יזל vs בר

topagency2

New member
ג`יזל vs בר

מהי הלחימה בגבול הצפון וברצועת עזה לעומת קרב החתולות המתוקשר בין בר רפאלי לג`יזל בונדשן? ומי מהן תצא כשידה (הענוגה) על העליונה?

נולה24

New member
היי.. חזרתי מהופעה מדהימה עכשיו..

חייבת לציין שקיימות המוחן בחורות מהממות שהן לא גבוהות... אז לכל הלא גבוהות.. לא להתייאש..

Tinkit16

New member
לדעתי,

בר יותר יפה : ) בג'יזל משהו נראה לא אמיתי כזה, לא דעת להסביר....

שמעו. זאת המילה החארונה נקודה.

-ב-ר-... לג'יזל הזאת יש פנים של סוסה משו מפחיד.. היא מזכירה לי את "שירי" מהשיר שלנו 3... אותה מכוער - יאבההה... רק גוף יש להן, פנים - אלוהים כניראה היה עסוק במשו עוד כשהוא ברא אותן. בר מהממת!

B a Z u K a

New member
טוב אמ בואי לא נגזים

ג'יזל בכל זאת לא מכוערת ולא ניראת כמו "סוסה" והיא בטח לא מפחידה כי אם היא באמת הייתה כזאת יצורה כמו שאת עושה ממנה היא לא הייתה מתפרסמת ככה (למרות שכל התחום הזה גם עובד על מזל אבל עזבי את זה) ושלא תביני לא נכון כי אני הבנאדם הכי נטראלי בעולם. בר רפאלי יפהפיה למרות שגם היא לא עד כדי כך יפה כמו שעשו ממנה בדרגות עולמיות והכל..כאילו, תאכלס, אם אני הייתי סוכנת מאלו הגדולים שרואים מאות דוגמנים בחודש אני בטוחה שהייתי מוצאת יותר יפות ממנה ומג'יזל. ועוד פעם- אני חושבת שהן פצצות אבל לא 'שלמות'.. כל מיקרה, כאן נראה לי שבר תנצח מסיבה אחת- מתחיל לעבור זמנה של ג'יזל. כי בכל זאת, היא מדגמת כבר המון זמן והיא כבר בת 26 (לפי מה שהבנתי, תקנו אותי אם אני טועה) שזה כבר גיל די "זקן" לעולם הדוגמנות במיוחד כשמדברים על דוגמנית שחרשו עלייה במשך שנים.. אני מתארת לעצמי שהם יחפשו פנים חדשות בשלב מסויים, הם לא יתקעו עם ג'יזל לנצח עם כל הכבוד

למעלה