ג ז ע נ ו ת

RUT777

New member
גזענות

חבל שלא ציינת את שם היישוב שבו נכנסתם לבריכת השחיה. חוץ מזה ללא קשר לגזענות מדובר בגנבה ממש. אבל אם אחרי שחזרת מאילת עוד היה לך כסף להוציא בבריכת השחיה מצבך טוב. כי אני הייתי שבוע באילת. ובנוסף לבית המלון הוצאתי מסביב עוד 1400 ש"ח. על כל מיני דברים כולל כניסות לאתרים שונים סיור בג´יפים קניית שתיה קרה מפה ומשם ואיזו ארוחה או שתיים אני מודה ומתוודה לי לא נשאר כסף אפילו להכנס למסעדה כדי לאכול צהריים בדרך חזרה. מה שכן אני מאילת גמרתי בעתיד רק בחו"ל, לא ישכנעו אותי להסכים להישדד לאור היום באילת.

B.Shokor

New member
תגובה..

אני לא מסרתי שם היישוב ושם הבריכה כי זה לא חוקי ב 100%. בקשר לאילת, אני נהניתי מאוד שם (ומקווה שגם אתה נהנית), ובקשר לכסף, לא נראה לי שמיהו יצא לחופש בכיס ריק, לא?

all

New member
זה לא חוקי

רק אם הדברים שהיו והדברים שמסרת שהיו, לא זהים זה לזה. קצת הגזמות, קצת תוספות לעשות את זה עסיסי יותר, וקצת שוקורים קטנים להשלים את מה שבכלל לא היה. אך אם אני טועה וזה לא כך, אין דבר חוקי יותר מאשר לתבוע אותם לדין ולפרסם את הכל בעיתונות!

הסיפור נשמע לי מוזר

האמת קשה לי להאמין שבמדינת ישראל יקחו כסך כניסה לערבים פי שתיים מליהודים זה מ=נשמע לי חסר כל הגיון ואם זה באמת נכון אז תגיד מה שם המקום ותפנה לתקשורת כדי שאנשים לא ילכו לשם וגם כדי שיבצעו תהליכים משפטיים נגד אתו מקום כי ברור שזו עברה על החוק. אבל כפי שאמרתי קשה לי להאמין לסיפור הזה ואם זה באמת נכון אז למה השפלת את עצמך ונכנסת לשם באמת אני במקומך לא ההיתי נכנסת כי לא מגיע להם לקבל את הכסף שלי

למעלה