ג`וק קטן

• פותח הנושא דז
  • פורסם בתאריך

דז

New member
ג`וק קטן

רעש תופים, צרחות לא מוסברות, מה זה מאיפה זה בא, ישר החוצה. פה זה לא מסיבה. ולקום כול בוקר ב6, שחס ושלום לא לאחר לאיזה הרצאה. למי אכפת מה אני רוצה?, חלק ממערכת, תנועות של רובוטיקה. שקט בלי רגש, בלי הטיפה המרה, שקט כבר,נו אוף דממה. המערכת תפול, רק לא היום ,לא מחר ,{לא בזמן הקרוב}, אבל אנחנו! נפיל אותה. המערכת שמפחידה , מלמדת להשתפן מולה, המערכת שאותי הכינה ,{אותנו} אנחנו היא ,היא הדם, אני {אנחנו } סך הכול ג`וק קטן. תסגרי את הדלת ילדה, יש לי אורחים,ואת לא פה בארוחה. צאי מהכיתה ,אסור לדבר, ככה את באה לשיעור ספורט עם עקבים, מה את משוגעת הצבעים של החולצה והמכנסים בכלל לא מתאים. שקט עכשו כבר אחרי 8 ,אסור לדבר.

פרח-בר

New member
צר לי אבל...

כל קריאה כזו גורמת לי אי-נחת וחוסר מנוחה... אבל זו הרגשתי בלבד. מאחלת לך שלא תצטרכי (בלשון נקבה ואם טעות בידי אז-סליחה)יותר להלחם ופניך יופנו לשלום. :)

דז

New member
תודה חומד

כפרה עשיתה לי חיוך על הפנים,מסמיקה ,בשני התגובות שלך ,תודה.

פרח-בר

New member
ה...ג`וק...

מעניינת בעיניי בחירתך ב...ג`וק. נכון שהג`וק בעינינו חרק מאוס, המעורר גועל, שאין להתחשב בו. רומסים אותו, מדבירים אותו, מקווים שייעלם מעיניינו וכו`. אבל, למיטב זכרוני מחקרים הוכיחו שהג`וקים הם אלא שיוותרו בעולם, אחרי כל יתר ברואי עולם. אופן הרבייה שלהם מאפשר המשכיות לטווח ארוך ללא הפרייה (מקווה שזוכרת נכון). והנה כך הג`וקים בעצם ייגברו על היתר... סתם מחשבה שעלתה בי למקרא שירך המביע מחאה עם המון נשמה. :)

דז

New member
ה...... ג`וק........

ג`וקים קטנים ,רגל וגמרנו,ולא חכמים,מה שמיוחד בהם זה רק שהם מתרבים הרבה ,קטנים כך שיכולים להיות בכול מקום . ג`וקים כמו כולנו

למעלה