ג׳י אר סמית מציג:

rapgamer4ever

New member
אני לא חושב שהוא יתמודד

1. לדעתי דוראנט לא בנוי לשמור על שחקנים כמו רדיק, אליס, תומפסון וגם מול דני גרין זה לא יראה הכי טוב. הוא לא רגיל להילחם דרך חסימות ואין לו את ה-footspeed לרדוף אחריהם. אם הוא יעשה באמת מאמץ עילאי ויתמודד זה יבוא על חשבון ההתקפה, ולא בזול. אפשר לנסות את זה, כן? לדעתי זה לא יהיה מוצלח.
&nbsp
2. במצ'אפים שהצעת דוראנט שומר על ה-SF היריב שזה טבעי והגיוני. התייחסתי לרעיון שדוראנט ישמור על הגארדים שמורוו וסינגלר לא יכולים לשמור עליהם כמו שאמרת.
&nbsp
3. בחלק מהמצ'אפים שציינת אני כן חושב שיש בעיה גדולה. בוא נאמר שאוגוסטין לדעתי יכול לשמור לא פחות טוב ממורוו ואפילו יותר טוב על הרשימה הזאת. מורוו פשוט גרוע בהגנה. מול מת'יוז זה יראה זוועה במקרה של שניהם. היתרון באוגוסטין שהוא לדעתי כן מסוגל לשמור על הרכזים של היריבות. אני לא טוען שהוא איזה סטופר יוצא דופן אבל הוא ממש בסדר, במיוחד על רכזים בגובה שלו כמו פול ולילארד. היתרון פה שאתה לא סובל ממיסמאצ' באף עמדה כי כאמור ווסטברוק מסוגל לשמור על כל SG.
&nbsp
כמובן שמצ'אפים שונים יכולים להוביל להרכבים שונים אבל לדעתי כמעט בכל המקרים ליינאפ עם אוגוסטין או וויטרס עדיף באוברו'ל על פני סינגלר/מורוו/רוברסון.

לגמריי. OKC דרסו אתמול, היה משחק מעולה שלהם

ווסטברוק בא במוד של לחפש למסור כשבדיוק כמוש אמרת הוא מכניס כדורים לקאנטר בפנים ולאיבאקה בחוץ ומגיע לשיא קריירה של 17 אסיסטים לזה הוא מצרף 21 נקודות ו-8 רבאונדים בהחלט בונה לעצמו קייס מרשים ל-MVP, כשכרגע הייתי ממקם אותו שלישי אחרי הארדן וקארי.
איבאקה גם היה מעולה. קלע את כל הג'אמפרים הפנויים האלה שהוא מקבל בדרך ל20 נקודות ומוסיף לזה 8 חסימות.
קאנטר כל כך מוסיף ל-OKC, כשהם סופסוף יכולים לתת את הכדור למישהו שיעשה נקודות בצבע הם כל כך מסוכנים וזה עוד כשדוראנט בחוץ.
&nbsp
ובכל זאת, כדאי להוריד טיפה את ההתלהבות, כולה דנבר, וצריך לראות איך זה נראה מול החזקות של המערב אבל יש מקום לאופטימיות זהירה.

Executioner

New member

Executioner

New member
הזריקה הכי קשה בNBA היא או לקלוע בצבע של הגריזליס

או כל זריקה שהגריזליס זורקים.

Executioner

New member
ממפיס קבוצה אדירה

פעמיים בפיגור 10 ומעלה, אחד במחצית הראשונה ועוד הפעם במחצית השניה. פעמיים הם חזרו להוביל ועשו את זה דרך הגנה יוצאת דופן.
פורטלנד כמעט ולא הצליחו לקלוע סל בצבע ברבע הרביעי. 30 שניות לסיום סטיב בלייק היה צריך לקלוע סל על קונלי כי לילארד לא יכל לקבל את הכדור בגלל שהיה עליו טוני אלן. התקפה אחר כך כשלילארד כן קיבל כדור, הוא זרק ולא פגע בכלום כי שוב...טוני אלן.
&nbsp
הבעיה היא שלממפיס יש תקופות זמן ארוכות שהם לא מצליחים לקלוע סל, המזל שלהם שהקבוצה השניה גם לא מצליחה לקלוע. חשבתי שגרין יפתור להם את הבעיה הזו, שיהיה סוג של גו טו גאי שיהיה אפשר ללכת אליו אבל הוא עדיין לא מחובר לגמרי לקבוצה. הוא גם לא היה שם ברבע הרביעי הם סיימו את המשחק עם קונלי, אלן, לי, ראנדולף וגאסול והחמישיה הזו פירקה את פורטלנד.
&nbsp
בכל מקרה, מי שנהנה מהגנה שווה לראות את ממפיס.

פורטלנד קלעו 14-20 ברבע השלישי ומשהו כמו 3-21 ברבע האחרון

זה היה ממש מביך לראות איך ממפיס שיתקו אותם. הבלייזרס היו ביתרון דו ספרתי בתחילת הרבע הרביעי כשעל המגרש סטוטס שם את בלייק-לילארד-אפללו-רייט-לופז וקופוס את זיבו פשוט טחנו אותם בצבע. סטוטס איחר יותר מידי להכניס את קיימן או לנארד וכשהכניס אותם זה טיפה הרגיע את המפולת אבל ממש טיפה, ואז גאסול עוד נכנס ופורטלנד פשוט לא הצליחה לייצר עצירות בצד אחד או לקלוע בצד השני. כמובן שעם אולדרידג' זה ייראה אחרת, ככה שהמצ'אפ הזה הוא לא מה שראינו במשחק הזה. שלא תבין אותי לא נכון, הייתי מהמר על ממפיס בסדרת פלייאוף בלי למצמץ אבל זה יהיה יותר קשה מהרבע הרביעי ההזוי הזה.

Executioner

New member
לא יודע לגבי ממפיס בפלייאוף

השיטתיות שבה הם נכנסים לפיגור או לא מצליחים לקלוע סל ואז חוזרים למשחק ומנצחים זה נחמד בעונה הסדירה, אבל בפלייאוף, במיוחד השנה במערב שיש 8 קבוצות מצויינות, לא נראה לי שזה יחזיק ליותר מסדרה אחת. הם יצטרכו למצוא דרך להיות יותר עקביים התקפית בפלייאוף, אחרת לא נראה לי שהם יגיעו רחוק.

OrEl74

Well-known member
מנהל
סמית' תמיד היה וירטואוז אדיר

אם יעשו קליפ של 10 המהלכים הכי יפים שלו, זה יהיה אחד מהקליפים הכי מלהיבים שקיימים (אולי יש כזה ואני לא יודע?
)
&nbsp
עוד דוגמא לשחקן עם יכולות אדירות שהברגים הרופפים שלו מנעו ממנו להגיע לקריירה רצינית בליגה הזאת
&nbsp

somone1411

New member
ג'יילן רוז בראיון מעניין עם קובי

גם הלבנבן אוהד בוסטון שכחתי את שמו.
&nbsp
קובי חושף: ב-2007 דחיתי מעבר לדטרויט, שרצתה אותו מאוד, עד כדי כך שהציעה את ריפ, פרינס ו-2 בחירות דראפט. קובי הטיל וטו וציין ששיקגו הייתה היעד המועדף עליו (זה גם מסביר למה אוהדי הבולס צעקו את שמו בכמה משחקים).
&nbsp
לגבי קארל מאלון: לא מתעסק בעניינים זוטרים
&nbsp
על הווארד: לא הייתי משנה דבר בהתנהלות איתו, כנראה שאין לו את ה-DNA להיות מנהיג בלייקרס.
&nbsp
על שאק: יכולנו לזכות ב-5 וב-6 אליפויות.
&nbsp
הנה הלינק: http://www.lakersnation.com/kobe-br...lle-oneal-we-couldve-won-five-six/2015/02/22/

זה יפה שתמיד מאשימים את הגבר

כמו שבסרטים הגבר הנבגד ממהר לרדוף אחרי המאהב של אשתו, כאילו לאישה אין שום חלק בסיפור. צר לי על קארל מאלון שנקלע לאופרת סבון של השאקובי, הגיע לו יותר מזה.

אם כבר אז היא התחילה איתו

היא אשמה יותר, או לפחות באותה מידה, אם בוחרים לשחק את הבליים גיים. לא שאני חושב שמישהו אשם. זה רק עוד רגע צהוב בחיי קובי קרדשיאן, לא יודע, אולי הדרך שלו "להצדיק" את זה שהפסיד למאלון טבעת אליפות.

somone1411

New member
אני שמעתי

גרסה אחרת, והיא שמאלון הוא זה שהתחיל עם ונסה.
האמת שלומר ההפך זה קצת מצחיק, אבל שיהיה.
&nbsp
קובי לא הפסיד לבד את האליפות ידידי, הוא היה חלק הקבוצה.

נצל"ש - ככה יודעים שהלייקרס גרועים

מאבדים יתרון 9 נק' דקה וחצי לסיום. הסל עם הבאזר של אייברי בראדלי בזווית מהקורט סיט - להרגיש כאילו אתה שם. חייב להודות שהצלם עשה עבודה טובה, ובכלל יש לו צ'אנל עם הרבה סרטונים מעניינים כאלה, בהחלט מומלץ למי שמוצא בזה עניין. עוד אחד מהיממה האחרונה: אתמול בבוקר [שעון מקומי] היה סשן עם ג'יימס וורת'י שסיפר כמה הוא עדיין שונא את הסלטיקס.

כל זה הגיע אחרי הרחקה של אייזאה תומאס 5 דקות לסיום, במשחק הבכורה שלו במדי הסלטיקס, כשחטף שתי טכניות ברצף.
אני לא יודע מה אני חושב על זה. מחד, זה טוב לחזק את מעמד השופט [קיבלתם החלטה שהשחקנים לא יוכלו להביע רגשות? תאכפו את זה]. מאידך, קאם אן, ברצינות? קצת שיקול דעת. אתם מרחיקים את השחקן הכי טוב של הסלטיקס במשחק והגו טו גאיי שלהם בדקות האלה, אפשר היה לוותר על זה, וגם לא ברור על מה שתי טכניות אם העבירה השניה כמעט חופפת לראשונה.

** כריס בוש הודה לאוהדים באינסטגרם. מתלוצץ עם רופאיו. זה לא רק נראה רציני ונשמע רציני, זה רציני. בדיוק יום לפני שבוש אושפז שחקן העבר של פורטלנד, ג'רום קרסי, מת מסיבוכים של תסחיף ריאתי.

נצל"ש - לברון ג'וניור, השריף גארנט

* עוד קלטת היילייטס של לברון ג'יימס ג'וניור, הפעם מתוך משחק ה'אול סטאר' לילדים עד גיל 10. כן, יש כזה דבר. לא יודע אם זה מכוון או לא, אבל לברוני הקטן יש תספורת שמזכירה לי את זו של ג'יי.אר סמית'. שיהנה מזה כל עוד יש לו שיער על הראש. #זקן_קנאי.

* זה מהמשחק של קליבלנד מול הניקס אתמול [א']: לברון זורק מגבת שנוחתת בדיוק על הפרצוף של קווין לאב. גדול. ושימו לב לזעזוע שלאב חוטף מהחיבוק של לברון, זה ממש כמו להיות במכונית פורמולה.

* גארנט רק הגיע למינסוטה וכבר התחיל לעשות סדר / להפחיד את הצעירים:
זה התחיל כשזאק לאבין שמע שהתא שלו בחדר הלבשה היה שייך לגארנט, אז כבר כשגארנט נכנס לחדר ההלבשה בפעם הראשונה הוא התנדב לפנות בשבילו את התא: "זה התא שלו ואני למעשה די מפחד, כי אני חושב שהוא הולך להגיד משהו על זה שזה התא שלו...עשיתי יותר מלהציע, רציתי שיקח את זה. רציתי שישב שם. אמרתי 'אני אזוז!'", אמר לאבין. גארנט סירב לקבל את התא.

בנוסף, אחד הוטרנים בקבוצה אמר לצעירים שברגע שגארנט נכנס לחדר ההלבשה מוטב להם לא לשחק עם הפלאפון או שהוא יזרוק להם אותו לאסלה.

גארנט הוא אולד סקול, לא יעזור כלום.

גדול הקטע עם זאק.. אגב פאן פאקט על לברון והקאבס.

The Cavs blew out the Wizards on Friday, had some fun at Madison Square Garden on Sunday, and kept LeBron James to just 53 minutes total. His minutes are down from 37.5 per game before his two weeks of rest (and before the additions of Iman Shumpert and J.R. Smith) to 34.1 since, and now at a career-low 36.2 per game for the season.
&nbsp

למעלה