ג׳י אר סמית מציג:

חחחח, זה יותר מרשים ממה שפלאמלי ויאניס עשו באולסטאר.

בנתיים בדטרויט, רג'י ג'קסון מגלה איך נראים החיים בלי ווסטברוק ודוראנט עם 1-9 מהשדה (האמת שהוא שיחק בתחילת העונה בלי שניהם ודווקא שם מספרים טובים). רואים שינוי משמעותי בשיטת המשחק שלו. אם באוקלהומה הוא רק חיפש את הסל בחודשים האחרונים אז כאן הוא כבר מחפש בית לעתיד והוא משחק יותר כמו רכז, מוסר לקלעים מכניס כדור לפוסט וכו'. דטרויט הולכים הרבה על דראמונד בפוסט שמספק 5-8 מהשדה ובצד השני גורטאט כבר עם 8 סלי שדה בלי אף החטאה והאמפריס עם 5-5. מחצית שניה בדיוק מתחילה...

במחצית השנייה הסיפור כבר היה אחר

ג'קסון קלע 6-9 מהשדה כולל כמה חדירות מרשימות וסיים בכורה מוצלחת סה"כ עם ניצחון. דראמונד ומונרו עם 15+ רבאונדים ו-15+ נקודות כל אחד ו-KCP עם 13 ברבע השלישי בו הפיסטונס פתחו מבערים, הידקו את ההגנה ופתחו פער שהחזיק להם עד הסיום.
&nbsp
דטרויט רק חצי משחק מהמקום השמיני כשמאז סוף דצמבר הם מחזיקים במאזן השלישי בטיבו במזרח, אחרי אטלנטה ומילווקי ולפני קליבלנד. מי ידע ששחרור של שחקן יכול להיות כל כך קריטי...

fatnoam

Active member
כל הכבוד שראית משחק שלם דטרויט וושינגטון. קרבי.

Nirwood

New member
חחח, אין לו לב?

לדפוק את הסל הכי יפה העונה של הקאבס נגד הקבוצה שלו לשעבר, בסקוור גרדן.

ולקינוח לקבל האסיסט משאמפרוד שהוא כמובן גם אקס ניקס.

אאוץ'...

TheReturn23

New member
זה היה אמור להיות תרגיל השמניות האופייני של בלאט

גי אר היה אמור לעלות למעלה ולקבל את הכדור תוך כדי תנועה משאמפרד אבל הוא קרא את המגן והחליט לחתוך לבייסליין וככה יצא האליופ האדיר הזה

picki23

New member
בעקרון קוראים לו Fist down

זה לא בדיוק שמיניות אבל זה נורא דומה לעקרון...
&nbsp
התרגיל הזה יכול להיות נורא מוגבל אם אין לך 4 שמאיים מ3, כי יוצא שתמיד ההגנה מהוויקסייד צריכה לבוא ולחפות על הפנטריישן לסל, ואז פשוט אפשר לבחור שחקן שאליו לא רצים כשמשלימים עזרה בהגנה ואז ההתקפה תקועה וזה הופך להיות אחד על אחד. מצד שני התרגיל הזה כ"כ מלא בתנועה שקבוצות לא תמיד יודעות איך לענות לזה.
&nbsp
התרגיל מתחיל מחסימה ל4 ע"י 5 בהיי פוסט , 4 מקבל כדור מ1 שחותך לסל ולפינה הקרובה, השחקן בפינה תפקידו להעביר את הכדור שיקבל מ4 לכנף הנגדית שתקבל חסימה לאמצע ומשם זה או להכנס לסל או שהכדור הולך לשחקן הפנוי.
&nbsp

Executioner

New member
אוקלהומה סיטי נראים כמו המרוויחים הגדולים של הטרייד דדליין

סינגלר מספק 7 נק' שזה 7 נק' יותר מרוברסון. הוא גם מרווח את המגרש.
&nbsp
מי שרואה את אוקלהומה יודע שהפיק זה בערך כל הפלייבוק ההתקפי שלהם. איבקה מספק פיק אנד פופ, קנטר את הפיק אנד רול. קנטר הוא גם עוד אופציה בהתקפה והוא ואיבקה נראו טוב ביחד גם מול שארלוט וגם מול דנבר היום.
&nbsp
כל זה בלי דוראנט, שכנראה יחזיר את סינגלר לספסל, אבל 2 משחקים שהם מנצחים בקלות מאז הטרייד המדובר. ההסתייגות היחידה שהקבוצות ששיחקו מולם הן דנבר ושארלוט, ככה שאי אפשר לשפוט עדיין. אבל זה נראה טוב לאוקלהומה.

nnbaa

New member
לגמרי גם אגוסטין מוסיף להם הרבה

סינגלר שחקן מעולה שומר וקולע לא רע
וקאנטר הרבה יותר עדיף מפרקינס הוא לא שומר טוב אבל כן יכול לקלוע
אוקלהמה באמת עשו טריידים טובים אני מאמין שהם עוד יעלו למקומות 6 - 7 במערב ככה לא נראה סיבוב ראשון של גולדן - אוקלהמה .
&nbsp

Executioner

New member
בליגה בלי גבוהים קנטר עדיף על פרקינס גם בהגנה

הוא שם את הגוף בצבע והוא מספיק גדול. זה לא שפרקינס היה אימת הליגה. מול סנטרים כבדים יש לו את היתרונות שלו אבל מעבר לכך הוא די מיותר.
&nbsp
אני בספק אם יגיעו למקום 6, נראה לי רחוק מידי, אבל סאן אנטוניו צריכים לדאוג מהם בהחלט. את האמת אם חשבת על מקום 6 אפשר כבר להגיד 4, כי המאזן של דאלאס טוב משל פורטלנד, פורטלנד פשוט ראש בית. מצד אחד יש לתאנדר עוד 2 משחקים מול פורטלנד העונה, מצד שני אני עדיין חושב שהפער גדול מידי לגישור.

OrEl74

Well-known member
מנהל
פתאום הם נהיו קבוצה עם עומק

וזה עוד כשסטיבן אדמס פצוע וכשהוא יחזור אני מניח שהוא יעלה מהספסל ויוסיף להם עוד יותר עומק.
&nbsp
לשם שינוי ההנהלה הזאת עושה דברים חיוביים...עכשיו רק צריך שיבעטו בברוקס

Anfield

New member
הבעייה הכי גדולה של אוקלהומה

היא הבריאות של דוראנט. עכשיו הוא שוב עבר ניתוחון וייעדר 1-3 שבועות. אם הוא לא כשיר ובריא לפלייאוף, אין לקבוצה הזאת מה לחפש (אומר את המובן מאליו). יחד עם זאת, אני בהחלט מרוצה שעכשיו רואים את קנטר ולא את פרקינס שהיה מאוד מעיק ב3 השנים האחרונות ואת סינגלר ולא את רוברסון שלא מסוגל לקלוע. זה גם מוריד דקות מוויטרס שהוא שחקן יותר מדי פרוע לטעמי.

מסכים לגביי ווייטרס. אתמול הוא פגע, אבל

צורת המשחק שלו לא קשורה לכלום. זה יכול להיות נחמד שיש אחד כזה שעולה מהספסל ונותן אינסטנט אופנס אבל עם הכלים החדשים ואם דוראנט סופסוף יחבר כמה שבועות רצופים זה מיותר בקבוצה הזאת כשיש כאלה שעושים את זה כל כך יותר טוב ממנו.

rapgamer4ever

New member
הבעיה של אוקלהומה שאין לה מי שיסגור משחקים במקומו

היא יכולה לקבל תרומה התקפית ממורוו אבל אפס הגנה או תרומה הגנתית מרוברסון אבל אפס התקפה. לאמב גם לא שומר וגם מאכזב בהתקפה. סינגלר קולע סבבה ושומר סביר מינוס אבל לא בטוח שמתאים לשים אותו על גארדים כי הוא לא מספיק זריז.
אז מי נשאר? דיון וויטרס שהוא הכי לא קשור בעולם אבל שומר טוב (אנדרייטד) ובעל יכולת לקלוע (אם כי אני יכול להישבע שיש לו אותם אחוזים עם יד בפרצוף או כשהוא wide open).
אני לא פוסל את האפשרות שאוגוסטין יסגור משחקים כי הוא ממוצע פלוס בשני התחומים וראסל יכול לשמור על כל SG בליגה אבל זה מצריך יצירתיות של ברוקס כך שלא הייתי בונה על זה, לפחות עד שזו לא תהיה הברירה האפשרית האחרונה.

כן, במצ'אפים מסויימים זאת תהיה בעיה אבל

דוראנט שומר פרימטר טוב ויכול לקחת הרבה מהגארדים שסינגלר ומורו לא יכולים וכמו שאמרת גם ווסטברוק יכול לקחת כל גארד ואז אם הרכז לא איום אפשר לשים עליו את מורו, סינגלר או דוראנט כשווסטברוק שומר על ה-2. אפילו לשחק עם רוברסון אמור להיות בסדר אם לידו יש את ווסטברוק-דוראנט-איבאקה-קאנטר. OKC יכולים לקחת אליפות עם הסגל הזה אפילו מהמקום השמיני ואני לא אהיה בשוק. הייתי אומר שכרגע אם דוראנט בריא הם המועמדת השלישית אחרי גולדן וממפיס.

rapgamer4ever

New member
אבל אין רכזים במערב שהם לא איום

קרי, קונלי, לילארד, פול, רונדו, פארקר- באמת שאין לאן לברוח.
דוראנט שומר פרימטר טוב אבל לדעתי אין לו את הכושר או את המשמעת לשמור על גארדים זריזים דקות ארוכות, במיוחד כאלה שאיחור של חצי שנייה עולה ביוקר. תומפסון, מת'יוז, רדיק, דני גרין... גם פה זה בכלל לא פשוט לעמוד בקצב שלהם לשחקן שהוא 6'10. שלא לדבר על אליס.
אני לא אוהב את האפשרות של רוברסון בקלאץ' כי הוא שחקן התקפה גרוע בקטע מפחיד. פשוט לא שומרים עליו. בכלל. וויטרס אופציה טובה יותר בעיני. שיעמוד בפינה ולא יעשה כלום אבל הוא לפחות לא שחקן שאתה מתעלם ממנו.
&nbsp
האופציה הכי טובה בעיני היא אוגוסטין וראסל. למה לא בעצם? זה הרכב שלדעתי אין לו חסרונות זועקים.

אם מדובר רק על קראנץ' טיים אז דוראנט יתמודד.

לכל קבוצה מן הסתם יש את המצ'אפ הספציפי שלה. אני לא רואה בעיה קטסטרופלית עם זה שסינגלר/מורו יהיו על מת'יוז, דני גרין, רונדו, קורטני לי, רדיק או בברלי בזמן שדוראנט לוקח את באטום, לאונרד, פארסונס, גרין,מאט בארנס/קרופורד ואריזה ו-ווסטברוק את מי שנשאר. כן, זה לא אידיאלי אבל לא על זה תקום או תיפול הסדרה. את גולדן סטייט לא ציינתי, זה באמת יהיה קשה לכסות בצורה טובה את תומפסון וקארי בכל ליינאפ שרוברסון לא על המגרש.

אני מסכים שגם אוגוסטין-ווסטברוק זה קו אחורי שאפשר להריץ אבל אני לא כל כך רואה את אוגוסטין שומר על כל הרכזים שהזכרת למעט רונדו ואולי (אולי!) קונלי. בסופו של דבר בחלק מהמשחקים גם ווייטרס ייפגע וזה יהיה סבבה ובחלק נצטרך לסבול אותו לוקח סטפ בק ג'אמפרים על שומר בפינה.

למעלה