ג'ת'רו טאל

Disposable Hero

New member
זה ביקורת זה?

אבל בלי קשר, דבר ראשון חייב להאמר בשמי ובשם כל מי שלא היה שומע ג'תרו טול או פרוג מכל סוג שהוא, בזמן שהם הופיעו כאן ב-2000 ועוד לפני זה: JETHRO TULL בארץ!!!! אההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההה. יופי ואחרי שסגרנו את הפינה הזאת אומר כמה דברים לעניין... אני מסכים עם גידי אביבי מוואינט בקטע שההופעה לא הפגינה את היכולות "המתקדמות" משהו של הלהקה. אני נורא קיוויתי לשמוע קטעים מ thick as a brick או a passion play וכדומה...

Fatach

New member
היה מדהים!

אוקיי, למרות שישבתי בשורה 17 מסתבר שראיתי ושמעתי מצויין (אבל התמונות יצאו קקה)... היה באמת מדהים ואיאן נתן שואו מטורף וכמה בדיחות שבאו במקום ("this song has many 7/8 and 9/8 so if you wanna dance to it you better call the paramedics right now"
היה רפרטואר באמת מוזר, והייתה לי הרגשה שזה רק אני שלא מכיר את כל השירים. הכי נהנתי מהביצוע של Bouree שהיה פשוט מדהים וגם מ Aqualung שהיה כיף לראות. אגב אהבתי את הגימיק עם הבלונים בסוף

SMILE 4 NOTHING

New member
מסכימה!!

איאן פשוט כישף אותי עם חליל- הקסם שלו! הבחירה של השירים באמת היתה קצת מוזרה, אבל זה ג'טרו טול, וזה איאן עם החליל, מה צריך יותר?? אני קודם כל מודה לקדוש ברוך הוא שזכיתי להיות שם.

התמונה של איאן עם הצל שלו

באמת מאוד מוצלחת, מבחינת הפריים לפחות, הצבעים מראים מה כמה קליקים פשוטים בפ"ש יכלו לעשות לעולם.

jester789

New member
פ"ש=פוטו שופ?

אין לי פוטושופ, ורק 3 תמונות ערכתי ב ACDsee- הבהרתי אותן מעט. תודה רבה לשניכם על שאהבתם :)

Fatach

New member
תמונות מעולות!

שלי יצאו קקה לדעתי (אבל הן אצל חבר אז אני לא יודע בוודאות) כי הייתי שורה 17

למעלה