גשר שניתלש...

kikoman11

New member
גשר שניתלש...

במהלך טיסה הגשר בקלאסית שלי פשוט ניתלש, הוא לא נשבר או שבר חלק מהגוף עצמו חוץ מחתיכה ממש ממש קטנה. השאלה היא איך אני מחבר אותו בחזרה, ואם זה אפשרי בכלל, אם זה עוזר נראה לי שיש לי כלים לעשות זאת. יש איזה דבק מיוחד להדביק, דרך מסויימת, כל דבר יעזור לי, תודה. ועוד שאלה על הדרך, כשאני מנקה את הפרטבורד (מייפל) השמן לימון עצמו מנקה? או שאני צריך לנקות עם חומר אחר לפני זה. תודה.

eran377

New member
יש איזו חנות קטנה בחדרה

שהחבר'ה שם מתעסקים רק בגיטרות קלאסיות, מוכרים ומתקנים. אגב הגיטרות שנמכרות שם מדהימות (!!) אין כאלה בשום מקום בארץ, והמחירים לא יקרים יחסית. תבקש לדבר עם מרסלו ותגיד שערן שלח אותך
046322468 0528941152

kikoman11

New member
אני מכיר את החנות..

מרסלו מלמד חבר שלי וגם מכר לו גיטרה... אפשר לדעת מאיפה אתה מכיר אותו? חשבתי שאולי אני יכול לעשות את זה לבד... בכל מקרה תודה רבה אני אברר איתם...

eran377

New member
אח שלי קנה אצלו גיטרה...

הוא גם נשמה טובה וגם אחד הגיטריסטים הקלאסיים הטובים שנתקלתי בהם.

amitzangi

New member
כן שמן לימון מנקה

ולא חשוב אם זה מייפל או רוסוורד רק שברוסוורד צריך להזהר לא להוציא קצת מהצבע.. ואתה צריך לשים על הפרט בורד שמן לימון ולנקות עם סקוצ' בצורה עדינה ביותר (לא ללטף אתה רוצה להוציא תחרא כן?) ובסוף לנגן עם בד

Katarzis

New member
לא - שמן לימון לא מנקה

שמן לימון נותן לחות לעץ. יש לנקות עם טרפנטין מינרלי ולאחר מכן לעבור עם שמן לימון.

שאלה - שמן לימון הוא

יותר משמין או יותר חמוץ? אגב, לימון הוא חומר בעל תכונות ניקוי .

גיא באר

New member
שמן לימון אך ורק לרוזווד

בצוואר מייפל יש להשתמש בספירט (כוהל)!

kikoman11

New member
למה הכוונה בכוהל?

כל סוג של כוהל זה טוב ( וודקה וכד'?) ומאיפה אני משיג את הספירט? תודה,

eran377

New member
וודקה, טקילה, וויסקי

ואפילו בירות כמו גולדסטאר, מכבי, טובורג וכו'... רק לא לקרב גינס לפרטבורד כי זה קדוש מדי בשביל לשמש כחומר לניקוי!

kikoman11

New member
../images/Emo6.gif

אני יודע שזה באמת נשמע מצחיק... :) אבל באמת לא הבנתי לאיזה אלכוהול הוא מתכוון...

../images/Emo121.gifלמה באמת?

צריכים לבדוק את העניין. וצריכים עוד יותר לבדוק מה יש לחיפאים מגינס

eran377

New member
זה לא רק חיפאים

זה כל העולם. זה גם יובל.. כי יש לו טעם טוב, ועוד הרבה חוץ ממנו. גינס זה הדבר הכי גאוני שהומצא אי פעם... כל פעם שהמלצרית מביאה לי את הגינס כשאני יושב בפאב - אני קם בשביל להעניק לה (לבירה) את הכבוד המגיע לה. אגב אני מדבר על גינס מהחבית, מהבקבוק זה עולם אחר לגמרי... עולם שאני לא אוהב דווקא. אתה בטח לא ניסית כי עוד אין לך 18...

Kfitzi

New member
גינס זה שלמות נוזלית.

זה כמו יהלום נוזלי רק פחות חם. ועם בועות... כמות הריר שיש לי בפה כשאני מבחין בכוס עם נוזל האלים הזה - קשה למדידה. במחינתי המנה המושלמת זה - איוו 400 בסטנדארט, הום פרייז של דיקסי וליטר גינס. אחרי זה אפשר למות בשקט... האמת, שאחרי זה... כנראה תמות באמת. אבל זה שווה את זה.

למעלה