"גשם חזק,

crusher

New member
אמממ

הבגרות האחרונה שלי היא ספרות ב21 ליוני... אני מתגייס (נכון לכרגע, תמיד יכולים לשנות) ב15 לאוגוסט... ככה שיוצא שיהיה לי קצת יותר מחודש חופש. מה כבר אפשר לעשות בחודש הזה? וואלה לא יודע... אני אהנה ממנו בשינה עד מאוחר, ובהתרגעות לקראת הצבא.... אבל מי בכלל יכול לחשוב על החופש כשיש לי עוד 5 בגרויות מסריחות לעבור לא בא לי שוב פעם את כל הלחץ הזה של הבגרויות... לפחות אפשר להתנחם בזה שהחופש הלא פורמלי אצלנו מתחיל ב27 למרץ והפורמלי מתחיל 26 לאפריל... אבל מהרגע שהוא מתחיל צריך לחרוש, כי ישר במאי יש את הבגרות הראשונה

Sister of Night

New member
אז ככה...

לי, בניגוד אליכם, יש כמעט שנה עד הגיוס באפריל... הבגרות האחרונה ב13 ליוני, אח"כ מתארת לעצמי שאני אלך לעבוד במוטורולה (להרכיב פלאפונים- כיף כיף כיף!) טיסה לחו"ל עם החברל'ך, משהו בסביבה הקרובה משמרות במד"א, אולי נעשה קורס בוגרים אחרי שיהיה 18 הרבה שריצה, יותר מדי בזבוז כסף בקניות חסרות טעם ו....מה שיבוא יבוא

מיקה86

New member
אוקיי....

אין לי מושג מתי הבגרות האחרונה,אבל נקח הימור שביולי אני מתגייסת בדצמבר,בתקווה שלא יקדימו\ידחו לי אותו (טפו טפו) אני מתכננת לטוס לארה"ב,לפגוש שם כמה אנשים,לראות מה יוצא מזה,בעצם הנסיעה הזאת היא לא חופש,אלא יותר כמו בדיקת רקע למה הולך להיות אחרי הצבא. ואם ייצא לי איזה מקום עם שקט אז זה גם יהיה נחמד. כמובן שלפני זה צריכים למצוא עבודה...אז גם לעבוד זהו.

SaMaRa 18

New member
אני../images/Emo36.gif

אוקיי אני מתגייסת ב 20 ביולי (כייף !!כיף!!) בגרות אחרונה 29 ביוני (שוב..כייף!!) ככה שזמן בין לבין לא ממש יש.. בתקווה שידחו לי את הגיוס אני אלך לעבוד במשרד שאמא שלי עובדת שם - ילדי עובדים יכולים ללכת לעבוד שם בקיץ ואותי אוהבים שם אז בטח יתנו לי לעבוד כמה זמן שאני ארצה. לחול אין סיכוי שאני אסע כי אין כסףף..חחחחח אבל לא נורא יש מספיק זמן לזה אחרי הצבא ד"א- עוד דבר שהוא "כייף" המסיבת סיום שלי.. היא יום לפני הבגרות האחרונה.. זיהו !

א ו ר3

New member
...אין לי בכלל חופש

אני מתגייסת ב 20 ליולי...יכלתי לדחות, אבל אני רוצה כבר לגמור עם זה...(עם הטירונות לפחות... זה והבגרויות...פשוט לגמור עם כל זה בקייץ)

גם אני ב-20 ליולי!!

ואווףףףףףףףףףףףףףף אין לי חופשששש גם!!!! לא נורא!! לא רוצה לדחות.. והכי גרוע.. אני לא יודעת לאן אני מתגייסת!! מה שבטוח לא לגל"צ! =( =( =( לא נורא אחרי הצבא יהיו לי פרוטקציות בהרבה תחנות רדיו!! חיחיחי ועד אז... בלי רדיו.. אההההההההההההההה אני אמות.. טוב נסחפתי.. רגעע אני ארגע... זהו! יאללה ביי

טוב אני משערת שאחרי הבגרות

האחרונה, שאין לי מושג מתי היא, אקח לי איזה שבועיים של פאנן ופשוט לא אעשה כלום! אחר"כ אלך לעבוד בספריית הוידאו ליד הבית, יש לי שם "משרה" שמורה. איזה חודש לפני התאריך גיוס אולי אטוס לאיזה אי. ואז .ב-14 באפריל שנת 2005 (תאריך משוער) אמלא את חובותיי ואתגייס לצבא ההגנה לישראל בשמחה ועם חיוך על הפנים. ואף אחד לא יעז לומר שהחיוך שלי לא אמיתי

love d animals

New member
יכול ליהיות

שנתגייס ביחד.. כאילו-אני לא יודעת מתי אני מתגייסת (רק לפני כמה ימים סיימתי את הצו הראשון שלי..חח) אבל אני ילידת נובמבר אז אני משערת שזה יהיה בסביבות מרץ-אפריל

painapple

New member
גיוס. נכון לכרגע אמצע דצמבר.

אבל אני בטח אנסה להקדים לספטמבר או אוקטובר. למה? כי אני משוגע! לא, סתם כי אני והבית שלי.. לא.. אממ.. לא נחמד פה. מה לעשות לפני? בפסח אני אמורה לנסוע ללונדון פריז, זה אמור להיות לצערי הטיול לפני צבא שלי. עם אחותי הגדולה ואחיינית שלי, אין לי שום ספק שאני יהנה, ואני אפילו אנסה להשיג כרטיסים לגראהם נורטון (יס פלוס, מישהו?) ויהיה נחמד ולא משלמים על בית מלון בלונדון ונלך ליורודיסני (טיול בת מצווה מאוחר כי האחרון לא היה?) ו.. זהו, נראה לי. אם אני לא אנסע לאנשהו (כמו לפגוש כמעט כל בנאדם שדיברתי איתו אי פעם?) אני כנראה אעקור את שורשיי דרומה, לאילת, לשהות אצל אחותי ולעבוד שם איפשהוא. עד הגיוס. גם לא להיות בבית וגם.. דברים. ואני אשחה עם דולפינים (הריף מחכה רק לי, אולי שם אני אעבוד?) וארכב על סוסים ויהיה לי נחמד. אילת שולטת. כמובן, שכל הנ"ל היה לא אלא פנטזיה פרועה שלי. אני כנראה אשאר בבית ואאמלל את עצמי באיזו עבודה בחנות תקועה בכפ"ס. ואז אני אתייאש מהחיים (עקב השהות הממושכת בבית, מן הסתם?) ואברח לאילת ומשם למצריים לחיות עם איזה אחמד באוהל בדוואי למשך שארית חיי העלובים. זאת לא אני, זה השילוב המסוכן של שבת עצלה במיוחד ושל מבט על העתיד שלי ./

למעלה