"גשם חזק,

Ez sLeeP

New member
"גשם חזק,

קשה לי לראות.. אפילו כשעיניי פקוחות.. נוסע הלילה, לבד לצפון.. כי בא לי לברוחחחחחח.."
החורף עוזב אותנו. רשמית. יהיו כמה ימים ספק-גשומים, ספק-קרירים (כן, תצטיידו במטריות למפגש אם אתם פחדנים), ואז.. החמסין הגדול. החמסין האחרון של החופש הגדול האמיתי. מפליאה אותי הפלספנות שלי (אני? פלספן? וודאי נפלה טעות נוראית..) - שימו לב, אם כן.. החמסין האחרון של החופש הגדול האחרון.. ומה אנחנו מתכוונים לעשות בנידון? מהם תוכניותיכם לחופש האחרון לפני הצבא? (מהו מועד הגיוס המשוער?)

Ez sLeeP

New member
אני..

ובכן, זה משתלב עם התוכניות כבר מעכשיו. נרשמתי ל"שייפ" (אכן, קורי - נרשמתי לשייפ! פיינלי!) - מכון כושר. החל מחודש אפריל אני אתחיל לעבוד אצל ההורים שוב כמלצר מתוסכל (אך מסוקס). כל זה עד חודש אוגוסט, בו אני ארד לאילת ואעבוד באחד המלונות שם (לא לדאוג, יש קשרים). כשיימאס, נשוב לחיפה - כנראה לקראת מסיבות הגיוס של החברים שמתגייסים קצת יותר מוקדם. בשלב זה אני אמצא עבודה בחיפה, או שאסע לחו"ל. כמובן המון כיפים, המון מסיבות.. ואולי אהבה. we'll see..

אמפפ...

דבר ראשון- חורף זה רע
שונאתתת גשם.. מחכה כבר לקיץ.. אין לי תכנונים מדוייקים מה אני אעשה או לא.. כי אני עדיין לא יודעת מה קורה בקשר לשנת שירות שלי, אם התקבלתי או לא, ויש לי עוד ראיון בדרך
אבל אני מניחה שאני אהיה הרבה אצל חברות [יש כאלה שמתגייסות כבר אחרי הבגרויות], אעבוד, אחגוג מומולדת [אני ילידת יולי
], אולי תהיה טיסה לחו"ל.. לא חסר מה לעשות.

Stillwater

New member
לאאאאאאאא

עם כל אהבתי לגשם, הפעם שנאתי אותו! הוא הרס לי את האוירה של החופש הגדול שאפפה אותי בימים האחרונים!
התוכניות לחופש... אז ככה... החופש הגדול מתחיל אצלי ב31 במאי (ב30 בגרות אחרונה!). אני מקווה למצוא עבודה ובסוף יולי או בסוף אוגוסט לטוס ללונדון. אני מניחה שכמו כל שנה, גם השנה אני לא אמצא עבודה ואני אבלה את מרבית הזמן מול המסך הזה או מסך הטלווזיה או מול דלת המקרר. לשחות, לעשות הרבה ספורט כמו בשנה שעברה. להתבכיין על כמה שחם. ללכת למשחקי RDND (תאמינו לי, זה מעביר את הזמן כ"כ בכייף!) ולחכות ל26 בספטמבר. פקידות בקרייה רולז!

אני הראשונה....?

תאריך הגיוס המשוער שלי הוא 14.12.04, מה שואמר שיש לי חצי שנה להיות בבית. עכשיו נשאלת השאלה... מה אעשה בחצי שנה הזו? אני אחפש עבודה ואהנה כמה שיותר... אני רוצה לנצל את החופש הזה עד לתומו! לא לבזבז את זמני בלשבת בית ולא לעשות כלום... נראה לי שאלה תוכניותי לחופש הגדול הזה... נראה אם יעלה לי עוד משהו אח"כ... עכשיו מוקדם מידי...

*superstar*

New member
אני נוסעת לארה"ב ב14 ליולי.

בנדוד שלי מתחתן.. לא יודעת מתי אני חוזרת. יש לי הרבה מאוד זמן להעביר עד אפריל
מי בא איתי?

Ez sLeeP

New member
סליחה? כבר סיכמנו שאני בא איתך..

ועוצרים בדרך בסן-פרנסיסקו..
(אהמ. שיחת טלפון. אהמ.)

אני!!!!.. בלי שום חרטות!! ../images/Emo3.gif

|סוגדת לעדי|
למרות שכבר הייתי בארה"ב.. ולמה דווקא ביולי?! הוא לא יכל לתכנן את החתונה לאוגוסט או משו?
את לא תהיי במומולדת שלי

*superstar*

New member
טלטול, אני לא אהיה ביומולדת של הרבה

אנשים לצערי. אני אשלח לך דברים

זה השיר שלי!

ואני אוהבת גשם ושונאת את החמסין של ישראל
יהיה לי הרבה זמן לחמסין שלפני צבא...אני מתגייסת ב- 14/12 כמו עוד כמה בנות פה. אני גם (כנראה) אירשם מחדש למכון כושר, אחפש עבודה (ולא אמצא כי אני בררנית מדי..) אולי אתחיל ללמוד נהיגה (לא, עוד לא הגיע הזמן...אין לי כוח לזה. נהגים ישראלים
) אמממ וכמובן אטוס לאנשהו. עוד לא יודעת לאן ולא יודעת עם מי.

OpticalIllusion

New member
חברי'ה שמישהו (מאלה שבאים למפגש)

יצור איתי קשר בהקדם .... בפלאפון או באייסי ... תודה

Ed Hunter

New member
אז ככה....

החופש כעיקרון מתחיל אצלי בסוף יוני עם הבגרות בתנ"ך... מה שמשאיר לי חופש של 3 חודשים עד הגיוס שזה לא כ"כ הרבה זמן... אני מתכנן למצוא עבודה כלשהי (לא כולל שטיפת כלים וניקיון!) להרויח קצת כסף וללמוד נהיגה... בו זמנית אני מתכוון לטחון את עצמי באימונים לקראת הקורס... אולי אני אסע לאיזה כמה ימים בצפון או משהו... לא משו מיוחד...

Dafi the Mighty

New member
חופששש

ישש קיץ!!! קיץ זה כיף!!! אני מתכננת למצוא עבודה (והלוואי שאני אשיג עבודה בתחומי העריכה, כי ככה אני גם אלמד, גם אהנה וגם ארוויח כסף!) ונראה לי לנסוע לאיזה חודש לחו"ל. אני לא יודעת לאן- למישהו יש רעיונות? אני מתגייסת בדצמבר, אז יש לי חופש מאד גדול!

OpticalIllusion

New member
דבר ראשון - לישון ! הרבה !

אחרי שאני אתעורר , דברו איתי
לא סתם ... אני אנסה להיכנס שוב לעבודה במכבי אש במוקד .... זה הכניס לי כסף טוב ולא יזיק להרוויח אותו שוב ... אני גם מתכנן להתחיל ללמוד נהיגה , אבל זה בטח יקרה עוד לפני ... בעוד חודשיים אני חושב. ובכדי לסכם את החופש הגדול האחרון שיהיה לי , אני חושב שאני ארד לאילת ... לשבוע ככה, להרגיע את הנפש לפני עוד שנה וחצי של לימודים ... יהיה טוב

למעלה